Quickspin

Kezdőlap » Quickspin

A Sakura Fortune 2 online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,03%.

Részlet

A Sakura Fortune 2 öt tárcsával (3-4-4-4-3 szimbólum) kínál 576 nyerővonalat, de a legfontosabb funkciói mégis az ingyenes pörgetések, melyekhez scatter szimbólumok (kardok) szükségesek a megfelelő tárcsákon. A Wild szimbólum szinte bármelyik másik szimbólumot helyettesítheti.

*Quickspin

Egy svéd alapítású játékfejlesztő cég a Quickspin, amely az online kaszinó játékok iparában kivívott magának hírnevet, különösen a slot játékok terén. A vállalatot 2011-ben alapították, és azóta hatalmas növekedést ért el, és a Playtech, az egyik legnagyobb online szerencsejáték-csoport részeként működik.

2011-ben Daniel Lindberg , Joachim Timmermans és Mats Westerlund alapította a Quickspin-t . A három társnak korábban már volt tapasztalata a szerencsejáték-iparban, és közös céllal alakították meg a vállalatot: kiváló minőségű slot játékok létrehozására. 2016-ban a Playtech vásárolta meg a céget, de a Quickspin továbbra is független márkaként működik, és megtartotta kreatív irányítását és innovatív szellemét.

Magas minőség a grafika terén is

A Quickspin játékok azonnal felismerhetők lenyűgöző grafikájukról és animációikról. Minden játékukban nagy figyelmet szentelnek a részletekre, amelyek élénk és gazdag vizuális élményt kínálnak a játékosoknak.

Nem csak a grafikákban, hanem a játékmenetben is kiválóak. Ma már a Quickspin innovatív játékfunkciókat és bónusz köröket vezet be, amelyek izgalmasak és gyakran eltérnek a hagyományos slot játékoktól.

Nagy figyelmet fordítanak a mobiloptimalizálásra

A mobil technológia rohamos fejlődése és az okostelefonok valamint táblagépek elterjedése jelentős hatással volt az online szerencsejáték iparágra. A játékosoknak nem csak asztali számítógépeken, hanem mobil eszközökön keresztül is elérhetővé kell tenni a játékokat, és itt jön képbe a Quickspin mobilra optimalizált megközelítése.

Játékokat úgy tervezte, hogy minden kijelző méreten és felbontáson jól nézzenek ki. Akár egy kisebb képernyős okostelefonon, akár egy nagyobb táblagépen játszik a felhasználó, a játékok grafikája, animációi és a felhasználói interfész elemei skálázódnak és alkalmazkodnak az adott eszközhöz.

A mobilinternet-kapcsolatok gyakran lassabbak lehetnek, mint az otthoni szélessávú kapcsolatok. A Quickspin játékokat optimalizálták a gyors betöltési idők érdekében, hogy a játékosok akkor is zökkenőmentesen élvezhessék a játékot, ha a kapcsolatuk nem a leggyorsabb.

Népszerű játékok a Quickspin kínálatában

Az egyik legismertebb játék a Quickspin portfóliójában, a Big Bad Wolf, a klasszikus A három kismalac mesén alapul. A játékmenet során a játékosok a gonosz farkas szerepében játszanak, akik megpróbálják lefújni a kismalacok házait, hogy nyereményekhez jussanak. A Big Bad Wolf lenyűgöző 3D-s grafikával rendelkezik, amely a vidéki tájat és a karakteres kismalacokat életre kelti. A háttérzene és a hanghatások tovább mélyítik az immersziót és a mesés hangulatot.

A Sakura Fortune 2 a keleti kultúra és a cseresznyevirágzás idején játszódik. Ezen a sloton a játékosok egy bátor harcosnővel, aki a gonosz császárok ellen küzd, játszanak. A játék gazdag, színes grafikával és lenyűgöző keleti hangulattal rendelkezik. A cseresznyevirágok és az aranyozott templomok háttere mélyíti az ázsiai hangulatot.

Az Eastern Emeralds a gyönyörű Kelet varázslatos hegyei között helyezkedik el, ahol a drágakövek és az arany kincsek rejtve vannak. A táj és a háttérzene a keleti kultúra eleganciáját és nyugalmát közvetíti, míg a szimbólumok a kincsek és a mitológiai lények gazdag képeit mutatják be. Ebben a slotban a játékosoknak lehetőségük van választani a különböző bónusz körök közül, amelyek különböző szorzókat és ingyenes pörgetéseket kínálnak, így lehetővé téve a játékosoknak, hogy saját kockázatuknak megfelelően válasszanak.

Szem előtt a felelősségteljes játék

A szerencsejáték-iparban az egyik legfontosabb felelősség, amit egy játékszolgáltató vagy kaszinó vállalhat, az a játékosok védelme és a felelősségteljes játék támogatása. Mint az iparág egyik vezető játékfejlesztője, komolyan veszi ezt a felelősséget. A Quickspin játékaiban a játékosok beállíthatnak időhatárokat a játékra, valamint költekezési határokat is, hogy ellenőrzés alatt tarthassák a játékidőt és a költekezésüket. A Quickspin rendszeresen tájékoztatja játékosait a felelősségteljes játék fontosságáról, valamint tippeket és tanácsokat nyújt arra vonatkozóan, hogyan játsszanak felelősségteljesen.