Általános Szerződési Feltételek

Kezdőlap » Általános Szerződési Feltételek

Üdvözöljük a kaszinok.info oldalán, a továbbiakban a weboldalon.

A feltételek elfogadása

A weboldalhoz való hozzáféréssel és annak használatával Ön beleegyezik, hogy betartja és magára nézve kötelezőnek tekinti a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Ha nem ért egyet, kérjük, ne használja a Weboldalt.

Tartalom és szerzői jog

Minden tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan a Weboldalon található szövegeket, grafikákat, logókat és képeket, a kaszinok.info vagy a tartalom létrehozói tulajdonát képezi, és a nemzetközi szerzői jogi törvények védelme alatt áll. Bármely tartalom reprodukálása, terjesztése vagy módosítása kifejezett írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos.

Harmadik fél webhelyeire mutató linkek

A Weboldal tartalmazhat harmadik felek weboldalaira mutató linkeket. Ezek a linkek kényelmi céllal kerülnek felajánlásra, és a kaszinok.info nem támogatja, illetve nem vállal felelősséget azok tartalmáért vagy gyakorlatáért.

A felelősség korlátozása

A kaszinok.info és kapcsolt vállalkozásai nem vállalnak felelősséget semmilyen közvetett, következményes vagy véletlen kárért, amely a Weboldal használatából vagy használatának lehetetlenségéből ered, vagy azzal összefüggésben áll. Nem vállalunk semmilyen garanciát vagy biztosítékot a weboldal tartalmának pontosságára vagy teljességére, illetve a linkelt oldalak tartalmára vonatkozóan.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen okból, beleértve, de nem kizárólagosan a jelen feltételek megszegése esetén, előzetes értesítés vagy felelősségvállalás nélkül, azonnal megszüntessük vagy felfüggesszük a szolgáltatásunkhoz való hozzáférést.

Irányadó jog

A jelen Általános Szerződési Feltételekre Európa törvényei vonatkoznak, tekintet nélkül a kollíziós jogi rendelkezésekre.

Az Általános Szerződési Feltételek módosításai

A kaszinok.info fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy helyettesítse a jelen Általános Szerződési Feltételeket. A Webhely további használata a módosítások után az új feltételek elfogadását jelenti.

Adatvédelmi irányelvek

A Weboldal Ön általi használatára az Adatvédelmi szabályzatunk is vonatkozik, amely a süti szabályzaton belül érhető el.

Személyes azonosító adatokat gyűjthetünk a felhasználóktól, amikor meglátogatják a webhelyünket, regisztrálnak a webhelyen, vagy részt vesznek a szolgáltatásainkkal kapcsolatos tevékenységekben. Emellett nem személyes azonosító információkat gyűjthetünk a felhasználókról, amikor azok kapcsolatba lépnek a webhelyünkkel. Ezek közé tartozhat a böngésző neve, az eszköz típusa, az IP-cím és más hasonló adatok. Összesített adatokat használhatunk arra, hogy megértsük, hogy a felhasználók csoportosan hogyan használják szolgáltatásainkat és erőforrásainkat.

Nem adunk el, nem kereskedünk és nem adunk bérbe személyes azonosító adatokat másoknak. Megoszthatunk általános, összesített demográfiai információkat, amelyek nem kapcsolódnak semmilyen személyes azonosító adathoz, partnereinkkel vagy megbízható társvállalatokkal.

Az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kérheti az Önről tárolt személyes adatok részletezését, a helytelen adatok helyesbítését vagy törlését.

Ezt az adatvédelmi szabályzatot bármikor frissíthetjük. Ha így teszünk, értesítést teszünk közzé a weboldalunkon, és frissítjük a dátumot az oldal tetején.

Kapcsolatfelvétel

A jelen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk a [email protected] címen.

Hacsak nem szerepel a „Copy Freely” felirat, a weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Ezen engedélyért cserébe a felhasználók beleegyeznek, hogy a dokumentumokról készített minden másolatban megőrzik az összes szerzői jogi és egyéb tulajdonjogi megjegyzést.

A weboldal felhasználói nem jogosultak: másolni, továbbítani vagy bármilyen módon módosítani a weboldalon található információkat.

Ez a weboldal igyekszik teljes, pontos és aktuális információkat nyújtani.

Ez a weboldal fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint elutasítsa a tartalom eltávolítására irányuló kérelmeket, kivéve, ha a tartalom hamisnak, vulgárisnak, gyűlöletkeltőnek, obszcénnek, szexuális irányultságúnak, fenyegetőnek, diszkriminatívnak, a magánéletet sértőnek vagy bármilyen más módon a nemzetközi jogba ütközőnek tekinthető.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.