AstroPay

Kezdőlap » AstroPay

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 240.000 Ft bónuszt és 300 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 40.000 Ft üdvözlő bónuszt + 150 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 940 000 Ft bónuszt és 150 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 105,000 Ft bónuszt !*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 240.000 Ft bónuszt és 300 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 200.000 Ft bónuszt és 250 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

AstroPay – digitalis pénztárca és exkluzív jutalmakkal járó program

Kezdjük az elején. Mi is az az AstroPay? Egy digitalis pénztárca. Mire jó? Nemzetközi oldalakon történő online vásárlásra. S ott az AstroPay Direct is, mellyel közvetlen fizetéseket bonyolíthatsz le helyi pénznemben olyan országokban, melyek alkalmazzák az AstroPay Direct lehetőséget működtető technológiát.

Ami extra előnyt jelent más e-pénztárcákkal szemben, hogy az AstroPay hűségprogrammal is rendelkezik, mely jutalmakat ígér.

Milyen egyéb előnyei vannak az AstroPay szolgáltatásoknak? Lássuk csak:

  • a webhelyek és alkalmazások sokaságában fizethetsz kényelmesen és egyszerűen,
  • adott webhelyekről történő pénzfelvételre is alkalmas,
  • Mastercard vagy VISA betéti kártyádhoz ingyen hozzájuthatsz,
  • a nemzetközi pénzutalásokat költségmentesen letudhatod.

Az AstroPay Card minden egyes használatával, online fizetésekkel, pénz átutalásokkal vagy felvételekkel, előnyökhöz juthatsz az AstroPontok gyűjtésével. Ezek az előnyök mérhetők lesznek majd szuper árakban vagy élményekben. Az e-pénztárca feltöltésére számos ismert megoldás létezik.

A nemzetközi AstroPay Card bankkártyáddal pedig bárhol vásárolhatsz világszerte. A fizetés kényelmes, a helyi pénznemben történik. 

Kiadásait követheted, s minden egyes tranzakcióval gyűlnek majd az AstroPontok is. A pénzügyeid felett teljes kontrollt gyakorolhatsz, s mindezt olyan körülmények között, hogy a külföldre történő, nemzetközi átutalásokért nem számítanak fel díjakat, így családtagjaid gond nélkül közel tarthatod magadhoz.

AstroPay Hűségprogram

A jutalmazási program egyedülálló előnyöket biztosít a sportokért rajongó ügyfeleik számára. Így a kínált exkluzív élményekkel, hihetetlen nyereményekkel lehetőséged lesz kiélni szenvedélyed.

A tranzakciónként gyűjtött AtroPontok révén a hűségstátuszod emelkedésével egyre több jutalomhoz juthatsz.

AstroPay Card bankkártya

Az online fizetések lebonyolítása szinte lehetetlennek tűnhet azon személyek számára, akik nem rendelkeznek bankszámlával. Ennek az ügyfél-rétegnek a kisegítésére ott van megoldásként az AstroPay előre fizetett kártyája. Bankszámla nélkül tudod ezzel megoldani az online fizetéseket és vásárlásokat.

Használata egyszerű: a kártyát fel kell tölteni pénzzel, melyre több megoldás is van:

  • készpénzzel,
  • banki átutalással, stb.

Miután sikeresen feltöltötted a kártyád, s a végtelennek tűnő online lehetőségek között azt is megtaláltad, hogy mire szeretnéd elkölteni a pénzed, akkor a kosárba helyezett javakkal más teendőd sincs, mint kifizetni. Ehhez az online pénztárnál a fizetési módok közül válaszd ki az AstroPay lehetőséget, s a fizetéshez meg kell majd adnod a kártyád 16 számjegyű, egyedi kódját.

A világ számos területén és országában találhatsz olyan felnőtt lakosságot, melynek számottevő része, akár 30-60 %-a nem rendelkezik bankszámlával (pl. Törökország, Mexikó stb.). Azok a fizetési módok, melyek lehetővé teszik ezen személyek számára az online vásárlást növelik az online kereskedők számára is az elérhetőségüket, így felpörgetve a gazdaságot.

A bankszámlákkal nem rendelkező személyek mellett ott vannak még azok is, akik esetleg rendelkeznek bankszámlával, de bankkártyával nem, vagy pedig azok, akik féltik a banki adataikat felhasználni az online vásárlásokhoz. Nekik is nagy segítséget nyújthat az AstroPay előre feltöltött kártyája. Ez utóbbi szempont akár a magánélet védelmével kapcsolatos kulturális preferenciaként is felfogható.

AstroPay díjak

Összehasonlítva más e-pénztárcák díjszabásaival, az AstroPay Fees igazán előnyösnek tűnhetnek az ügyfelek számára. Érdemes lehet ezen díjak listáját minden esetben átböngészni, mikor valamilyen online fizetési módszer mellett döntesz.

Az átutalás az AstroPay tagok között ingyenesen zajlik. Ezeket nevezzük P2P, avagy person to person vagy peer to peer fizetéseknek. Azonban változó díjakkal szembesülhetsz, ha nem AstroPay tagnak kívánsz utalni pénzt, vagy nemzetközi utalást bonyolítasz le. Számíts a valutaváltás díjára, mely az aktuális árfolyamot követi, s nem pedig egy masszív díjra, mint egyes más szolgáltatások esetében.