Pragmatic Play

Kezdőlap » Pragmatic Play

A Power of Merlin Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,08%.

Részlet

A magas volatilitású Power of Merlin Megaways 6 tárcsájával, 2-7 szimbólumával tárcsánként, 117.649 nyerési lehetőséget kínál. A számottevő funkciók között találhatjuk az alapvető tumble funkciót, a villámcsapás funkciót, az ingyenes pörgetéseket, a Bonus Buy lehetőséget.

*Pragmatic Play

Az Extra Juicy Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,42%.

Részlet

Az Extra Juicy Megaways 6 x 7-es tárcsáival 117.649 nyerési lehetőséget biztosít. A legfontosabb funkciók között megtalálhatjuk a módosított tumbles funkciót, szorzókat, Diamond scatter szimbólumokat (a nyerőgép fő szimbólumai), melyek ingyenes pörgetéseket hoznak.

*Pragmatic Play

A The Dog House Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,55%.

Részlet

A The Dog House Megaways egy 6 tárcsás játék, mely 117.649 megaways-el rendelkezik. A fontosabb funkciói: Dog House Wilds, véletlenszerű szorzók, ingyenes pörgetések, Sticky Wilds/Raining Wilds stb. A játék során elengedhetetlen fontossággal bírnak a wild szimbólumok.

*Pragmatic Play

Gates of Olympus egy lenyűgöző online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,50%

Részlet

A Gates of Olympus számos izgalmas extra funkcióval rendelkezik: Bonus Buy, Autoplay, Battery Saver, Tumble mechanika.Tumble mechanika által az eltűnő szimbólumok helyére újabb szimbólumok esnek, a Bonus Buy segitségével ingyenes pörgetéseket kapsz.

*Pragmatic Play

A Sweet Bonanza online nyerőgépes játék RTP-aránya 96.51%.

Részlet

A Sweet Bonanza-ba a Scatter szimbólumok megjelenése aktiválja az ingyen játékokat, a játék Wild szimbóluma, ami egy szivárvány, nagy szorzóval rendelkezik. A klaszterkifizetések rendszere, amelyben a hasonló szimbólumok klasztereket alkotnak, tovább növeli a nyerési esélyeket.

*Pragmatic Play

Az édes Sugar Rush online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,50%.

Részlet

A játék jellemzői között megtaláljuk a szokásos 5x3-as kialakítást, mely 20 nyerővonallal rendelkezik. A Scatter szimbólumokból fakadó ingyenes pörgetések lehetőséget adnak a nagyobb nyereményekre, a Wild szimbólumok cserekeretet alkotnak, segítve a nyerő kombinációk kialakulását.

*Pragmatic Play

Az isteni Zeus vs. Hades online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,07%.

Részlet

A Scatter szimbólumok, a villámok és égő fáklyák jelképei, ingyenes pörgetéseket aktiválnak, a Wild szimbólumok pedig helyettesíthetik a többi szimbólumot a nyerő kombinációk kialakításában. A progresszív jackpot izgalmat és lehetőséget kínál az óriási nyeremények eléréséhez.

*Pragmatic Play

Az izgi Big Bass Bonanza online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,07%.

Részlet

A Big Bass Bonanza egy 5x3 tárcsás video nyerőgép, ami összesen 10 nyerővonallal rendelkezik. A nyerőgépen 3, 4 vagy 5 Scatter landolásával szerezhetsz 10, 15 vagy 20 ingyenes pörgetést. A Bónuszkör alatt érkező Wild-ok begyűjtik a tárcsákon lévő Fish Money szimbólumok értékét.

*Pragmatic Play

A Pragmatic Play egy vezető tartalomszolgáltató az iGaming iparban, amely széles körű online kaszinójátékokat kínál, beleértve a nyerőgépeket, asztali játékokat, videó pókert és élő kaszinójátékokat.

A Pragmatic Play több száz játékot kínál, és ezek között sokféle téma és játékmechanizmus megtalálható, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy változatos élményekben részesüljenek. A cég gyakran vezet be új és egyedi játékfunkciókat és mechanizmusokat, hogy a játékosok számára folyamatosan friss és érdekes játékélményt biztosítson.

A Pragmatic Play játékai optimalizáltak mobil eszközökön történő használatra, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bárhol és bármikor élvezhessék azokat. A játékok rendszeresen tesztelve és tanúsítva vannak független tesztelő laborok által, mint például a Gaming Laboratories International (GLI) és a BMM Testlabs, hogy biztosítsák azok tisztességét és véletlenszerűségét.

Széles körben elérhető élő játékok

Világszerte számos piacon elérhető, és sokféle nyelven és valutában kínál játékokat, hogy megfeleljen a különféle piacok és játékosok igényeinek. A Pragmatic Play élő kaszinója az egyik iparági legjobb. Az élő osztós játékok, mint például a blackjack, a rulett és a bakkara, valós idejű közvetítéssel érhetők el HD minőségben.

Ahogy az iGaming iparág növekszik,  folyamatosan bővíti portfólióját és piaci jelenlétét új játékok fejlesztésével és más cégek felvásárlásával. Összességében a Pragmatic Play az iGaming iparág egyik vezető szereplője, amely magas minőségű játékokat kínál, és elkötelezett az innováció és a játékosok élményének javítása mellett.

Díjazott játékfejlesztő

A Pragmatic Play többször is elnyerte a legjobb játékfejlesztőnek és tartalomszolgáltatónak járó díjakat az iGaming iparágban. Ezek az elismerések tanúskodnak arról, hogy a cég elkötelezett a minőség és az innováció iránt, valamint arról, hogy képesek lenyűgöző játékélményt biztosítani a játékosok számára.

Nagy hangsúlyt fektet a felelősségteljes játékra. A cég játékai tartalmaznak eszközöket és beállításokat. Amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy határokat állítsanak fel, ellenőrizzék játékaikat és korlátozzák az esetleges kockázatokat. 

Számos partnerséget kötött a világ vezető online kaszinói és sportfogadási oldalaival. Ezenfelül az ő platformjukat úgy tervezték, hogy könnyen integrálható legyen más platformokkal. A kaszinó üzemeltetők könnyedén hozzáadhatják a játékaikat kínálatukhoz.

Fejlődés és társadalmi felelősségvállalás

A Pragmatic Play folyamatosan bővíti portfólióját, hogy új és izgalmas játékokat kínálhasson. Ezenfelül a cég aktívan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel új piacokon és régiókban növelheti jelenlétét.

Az iGaming iparban a vállalatoknak nemcsak az a felelősségük, hogy tisztességes és szórakoztató játékokat kínáljanak, hanem az is, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a közösségeikre. A Pragmatic Play számos társadalmi felelősségvállalási (CSR) kezdeményezést indított, támogatva különböző jótékonysági szervezeteket és közösségi projekteket.

Dícséretes kapcsolattartás az ügyfelekkel

Azt is elmondhatjuk a Pragmatic Play játékfejlesztőről, hogy értékeli az ügyfeleivel és a játékosokkal való kommunikációt. A cég magas színvonalú ügyfélszolgálatot kínál, amely gyorsan és hatékonyan válaszol a felhasználók kérdéseire vagy problémáira. Ezenfelül rendszeresen frissítik a közösségi média platformjaikat és weboldalakat, hogy a felhasználók mindig naprakészek legyenek az új játékokkal, promóciókkal és hírekkel kapcsolatban. A Pragmatic Play nem elégszik meg a jelenlegi sikerével. A vállalat folyamatosan kutat és fejleszt. Az iGaming iparágban a lehető legjobb játékokat és szolgáltatásokat kínálhassa, és hogy megőrizze vezető pozícióját a piacon.

Oldalunkon több játékát is megtalálhatod ennek a remek szolgáltatónak, így csekkolhatod, milyen nyerőgépeket hoznak létre.