Power of Merlin Megaways
9.0/10

Power of Merlin Megaways

A Power of Merlin Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,08%.

A magas volatilitású Power of Merlin Megaways 6 tárcsájával, 2-7 szimbólumával tárcsánként, 117.649 nyerési lehetőséget kínál. A számottevő funkciók között találhatjuk az alapvető tumble funkciót, a villámcsapás funkciót, az ingyenes pörgetéseket, a Bonus Buy lehetőséget.

*Pragmatic Play
Kezdőlap » Power of Merlin Megaways

A Power of Merlin Megaways nyerőgépes játék Artúr király legendájának egy fontos alakján, mágusának történetén alapszik.

PRO
  • Vagány design
  • Ingyenes pörgetések
  • Izgalmas villámcsapás szimbólum
KONTRA
  • Az RTP-arány lehetne magasabb
  • Újdonságokban szegény

Power of Merlin Megaways online nyerőgép ismertető

Ismét Artúr király legendás és misztikus barátjának alakja köré épülő játékkal találhatjuk magunkat szemben, ezúttal a Pragmatic Play játékszolgáltató kínálatában. Merlin nevének hallatára ihletet kapnak a tv műsorok szerkesztői, a filmek rendezői, de még az online szerencsejátékok tervezői is, hiszen a mágia és a fantázia kimeríthetetlen mondavilága lebegi körül.

A Power of Merlin online nyerőgépes játék olyan különlegességeket tár elénk, mint a tumbles, a Lightning Bolt wild, valamint a növekvő nyereményszorzókkal ellátott ingyenes pörgetések.

Téma és design: egy elfeledett világ

A Power of Merlin Megaways online nyerőgépes játék elindításával egy varázslatos, mohás erdei háttér előtt jelennek meg a „kő” tárcsák, rajtuk a varázslatos szimbólumokkal. A háttér kicsit emlékeztet egy olyan egykori civilizációra, mely kihalt, s nyomai felett átvette az uralmat a természet. Csak az olyan nagyhatalmú bölcsek, mint Merlin, tudhatnak erről a mágikus helyről.

A Pragmatic Play ezen játékának tárcsáin megjelenő szimbólumok a megszokott kártya szimbólumok 9-től A-ig, de szerepelnek még magasabb nyereményt hozó szimbólumok is, pl.: bájitalosüveg, bot, bagoly, Merlin szimbólum. A wild szimbólumok vörös gömb formájában jelennek meg, s a bal szélső tárcsa kivételével mindegyiken előfordulhatnak. A scatter szimbólum lángoló könyv formájában jelenik meg.

Jellemzők és funkciók: nagy lehetséges nyeremény

A Power of Merlin Megaways online nyerőgépes játék tétjeit, melyek értéke 0,20 s 100 £ / € közötti lehet, a tárcsák alatt állíthatod be. A Pragmatic Play fejlesztő ezen magas volatilitású nyerőgépének RTP-aránya 96,08 % (ez az előnyben részesített) / 95.07 % / 94,08 %, míg a maximális nyereménye az a tét 40.000-szerese. Csábítóan hangzik, nem gondolod?

A Power of Merlin Megaways tárcsáinak száma 6, s az aktív Megaways-ek száma elérheti a 117.649-et. A tárcsákon 2-7 szimbólum szerepelhet minden pörgetésnél. Nyerő kombinációk kialakulásakor a kombinációt alkotó szimbólumok eltűnnek a rácsokról.

Merlin játékának funkciói

Ugyan nem sok eredeti ötletet tud felmutatni a Power of Merlin Megaways online nyerőgépes játék, mégis van pár szóra érdemes funkciója:

  • Tumbles: kaszkád szimbólumok, melyekkel a nyeremény szorzója növekszik. A Tumble funkció az alapjátékban is megtalálható.
  • Villámcsapás (Lightning Bolt): egy ilyen szimbólumnak a felső tárcsán való landolása esetén, a tárcsáidon valamelyik fizetős szimbólum típus helyett wild szimbólumok jelennek meg.
  • Ingyenes pörgetések: A lángoló könyv scatter szimbólum bármelyik tárcsán megjelenhet, számától függően juthatsz ingyenes pörgetésekhez.
Scatterek száma a tárcsákonHány ingyenes pörgetés jelent
410
514
618
722
826
930
  • Gamble: Az ingyenes pörgetéseket megjátszod aztán a nyereménykeréken, így végül vagy több vagy kevesebb ingyenes pörgetéssel maradsz (egy kerék megpörgetésével jár ez, ám ha veszítesz, az összes ingyenes pörgetés eltűnik.). A bónuszkörben villámcsapások (Lightning Bolt) állnak rendelkezésre, és legalább 3 scatter szimbólum landolása további 4 ingyenes pörgetést eredményez.
  • Ingyenes pörgetések vásárlása: A bónusz megvásárlása gombra kattintva a tét 150-szereséért megvásárolhatod a bónuszkört (A legmagasabb RTP ilyenkor 96,08%).

Végezetül

A Power of Merlin Megaways egy jó játék, ehhez kétség sem férhet, de sokkal jobb lenne, ha valami újdonsággal is szolgált volna. Ez a nyerőgép egy élvezetes játékélményt nyújt. Főleg azoknak a játékosoknak ajánlott, akik értékelik a hagyományos és innovatív elemeket ötvöző játékokat. Bónusz hiányában is érdekes az alapjáték, de amint wild szimbólumok, scatterek vagy más különleges szimbólumok vagy funkciók jelennek meg a tárcsákon, az egész egy teljesen új szintre lép.

Power of Merlin Megaways – GYIK

Igen. Minden olyan szerencsejáték weboldal, amely a Pragmatic Play partnereként működik, ingyenes hozzáférést biztosít a nyerőgép demó módjához.
Igen, ez az online nyerőgépes játék mobilbarát, és bármilyen eszközön betölthető.
Ez egy hitelesített videó nyerőgép, amely véletlenszerű eredményeket generál, és csak egy kis szerencsére van szükséged. Nézd meg a nyereménytáblázatot, hogy megtudd, hogyan és mennyit nyerhetsz.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.