Extra Juicy Megaways
9.0/10

Extra Juicy Megaways

Az Extra Juicy Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,42%.

Az Extra Juicy Megaways 6 x 7-es tárcsáival 117.649 nyerési lehetőséget biztosít. A legfontosabb funkciók között megtalálhatjuk a módosított tumbles funkciót, szorzókat, Diamond scatter szimbólumokat (a nyerőgép fő szimbólumai), melyek ingyenes pörgetéseket hoznak.

*Pragmatic Play
Kezdőlap » Extra Juicy Megaways

Az Extra Juicy Megaways online nyerőgépes játék a gyümölcsös nyerőgépek családját erősíti, grafikája nagyszerű minőségű.

PRO
  • Átlagosnál magasabb RTP
  • Ingyenes pörgetések
  • Bonus Buy funkció
KONTRA
  • Nincs újrapörgetés funkció
  • Nincs Wild szimbólum

Extra Juicy Megaways online nyerőgép ismertető

Neked is összefut a nyál a szádban a zamatos gyümölcsökre tekintve? A Pragmatic Play játékszolgáltató gyümölcsös nyerőgépe, az Extra Juicy Megaways ezt a hatást kelti a legtöbb játékosban. A játék előzménye a korábbi kiadású Extra Juicy nyerőgép volt.

A gyümölcsös nyerőgépek nagy sikernek örvendenek az első nyerőgépek megjelenése óta, egészen napjainkig. A hagyományos tematika mellett modern funkciókat kínál az Extra Juicy Megaways, a nyerési lehetőségek száma pedig a mechanikájának köszönhetően minden pörgetéskor más és más.

Téma és design: harapj rá a gyümölcsökre

A Extra Juicy Megaways online nyerőgépes játék design-ja igen ínycsiklandóvá sikeredett, jön, hogy beleharapj a ropogós gyümölcsökbe. A háttérben buborékok szaladgálnak, míg te a vidám zene hangjaira pörgeted a tárcsákon a vitamindús gyümölcsöket. A nyerő kombinációk bármely tárcsán kezdődhetnek, balról jobbra 3 vagy több azonos szimbólummal érhetők el.

A szimbólumok között vannak alacsonyabb értékűek: cseresznye, citrom, szőlő, kiwi, narancs. Magasabb értéket biztosítanak a szilva, áfonya, görögdinnye, harang, s persze a szerencsés hetes szám.

A játék scatter szimbóluma az óriás gyémánt, mely bármely tárcsán landolhat.

Jellemzők és funkciók: csábító RTP és a többi

A Pragmatic Play mosolygó gyümölcsös Extra Juicy Megaways online nyerőgépes játéka 6 tárcsával rendelkezik, melyeken 2 és 7 közötti számú szimbólum szerepelhet. A változó számú sorok a Megaways mechanikának köszönhetőek, így a nyerési lehetőségek száma eléri a 117.649-et.

Az Extra Juicy Megaways nyerőgép RTP-aránya 96,42%, ami becsülettel átlag felettinek mondható, s még tovább fokozható 96,48%-ra a bónuszvásárlási funkció használatával. Volatilitása magas, az elérhető legnagyobb nyeremény az a tét 5.000-szerese, ehhez pedig a megtehető tétek értéke 0,2 és 100 € közötti lehet.

A zamatos nyeremények eléréséhez bevetésre kerülnek majd a nyerőgép legfontosabb funkciói is: az ingyenes pörgetések (melyeket a gyémánt scatter szimbólumok indítanak el), a Tumble, az Ante Bet és a Bonus Buy. Az Ante Bet aktiválásával megnő az esély a bónuszjáték aktiválására.

Következtetések

A számos, különböző gyümölcs szimbólum pörgetése minden bizonnyal szemet gyönyörködtető látvány. Méltó folytatása ez a Pragmatic Play korábbi gyümölcsös nyerőgépének, az Extra Juicy játéknak. Sok ingyenes pörgetésre lesz esélyed a lédús gyümölcsök között játszva a bónuszjátékot.

Extra Juicy Megaways – GYIK

Az Extra Juicy Megaways nyerőgépet és az ehhez hasonló játékokat mindig online kaszinókban a legbiztonságosabb játszani. Ezen a weboldalon számos kaszinóról találhatsz leírásokat, melyek segíthetnek a számodra leginkább megfelelő virtuális kaszinó kiválasztására. Mindenképp szánj időt az üdvözlő bónuszok kipuhatolására is.
Igen, néhány online kaszinó lehetővé teszi, hogy az Extra Juicy Megaways nyerőgéphez hasonló játékhoz kriptovalutákkal, például bitcoinnal végezhesd el a befizetést.
Igen, játszhatsz az Extra Juicy Megaways nyerőgéppel ingyen. Mindehhez csak a demónkat kell használnod ezen a weboldalon. Nézd meg, majd pörgesd meg más demóinkat is, mindezt számla és regisztráció nélkül.
Az Extra Juicy Megaways online nyerőgépet Androidos telefonokon és táblagépeken, valamint iPhone-on, iPaden és Windows-eszközökön is játszhatod. A játék asztali számítógépekkel és más asztali platformokkal is kompatibilis.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.