Üdvözlő bónusz

Kezdőlap » Üdvözlő bónusz

 

Szerezz be €300 bónuszt!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be €6.000 bónuszt és 325 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be €3500 bónuszt és 270 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be $500 bónuszt!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 600 € bónuszt és 400 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 240.000 Ft bónuszt és 300 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 35.000 Ft üdvözlő bónuszt és 100 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

Üdvözlő bónusz – útmutató

Mi a méz a madzagon, mikor magához csalogat egy új online kaszinó?

Nyilván egy magára valamit is adó játékos kellőképpen informálódik majd az adott oldallal kapcsolatban, hiszen indokolt lenne ilyenkor sem zsákbamacskát venni. Amennyiben minden fontos részlet (engedélyek, fizetési lehetőségek, játékkínálat, VIP program, ügyfélszolgálat és a többi) klappol, akkor mindenképp vess egy pillantást a felkínált üdvözlő bónuszokra is.

Igen, igazad van, legtöbb esetben nem ez lesz a sorrend, hiszen lehet, hogy láttál valahol egy hirdetést, vagy egy izgalmas leírást olvastál az új online kaszinóról, ahol már első körben elhúzták az orrod előtt az üdvözlő bónuszok mézes madzagját. Ezesetben is szánd rá az időt, hogy a többi fontos információval is tisztában légy az adott online kaszinóval kapcsolatban.

Mai cikkünk, az eddigiek alapján nem meglepő módon, az üdvözlő bónuszokkal foglalkozik majd.

Az útmutató tartalma

Mint a cikk címe is mutatja, szeretnénk kapaszkodót nyújtani a számtalan, napról napra bővülő online kaszinó kínálat üdvözlő bónuszainak útvesztőjében. Ahhoz, hogy tisztában légy vele, hogy mire van szükséged, nagyon fontos tudnod, hogy milyen szempontokat figyelembe véve kellene keresgélni.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány sarkalatos pontot:

 • Hogyan lehet megtalálni a legjobb kaszinó üdvözlő bónuszt?
  • Határozd meg a célod.
  • Tanulmányozd a bónuszt és a felhasználási feltételeit.
  • Elemezd az elérhető alternatívákat.
  • Biztosítsd magadnak a legjobb üdvözlő bónuszt.
 • Miért is kellene felhasználnod az üdvözlő bónuszt?
 • Üdvözlő bónuszok tartalma.
 • Várj, még egyszer, miért is olyan fontos az üdvözlő bónusz?
 • A legnépszerűbb üdvözlő bónusz típusok
  • Befizetési bónusz.
  • Ingyenes pörgetések bónusz.
  • Vegyes vagy kombinált bónuszok.
 • Üdvözlő bónuszok nyereményeinek kifizetése.
 • Melyik kaszinó üdvözlő bónuszt érdemes igényelni?
 • Milyen fogadási követelmények tartoznak az üdvözlő bónuszokhoz?
 • Üdvözlő bónusz befizetés nélkül.
 • Véleményünk az üdvözlő bónuszokról.

Amint láthatod, számos kérdésen kell átrágnunk magunkat együtt, úgyhogy javasolnám, hogy csapjunk máris bele a közepébe!

Hogyan lehet megtalálni a legjobb kaszinó üdvözlő bónuszt?

Nagyon ritka az az online kaszinó, amelyik nem kínál üdvözlő bónuszt, mégis a legjobb ajánlatok többnyire az újonnan indult kaszinókra jellemzőek, hiszen így próbálják rövid idő alatt felduzzasztani a játékosaik számát, így szilárd rajongói bázisra szeretnének szert tenni világszerte. Azonban azt tudnod kell, hogy nem minden bónuszt lesz érdemes elfogadni. Ha a legjobb üdvözlő bónuszt keresed, nézz szét az új online kaszinók háza tájékán.

Következzen hát néhány szempont, melyeket ha figyelembe veszel, akkor nem fogod megbánni majd a megszerzett üdvözlő bónusz igénylését.

Határozd meg a célod

Ehhez időt kell majd szánnod az elérhető kaszinó üdvözlő bónuszok tanulmányozására. Ha már tapasztalt játékos vagy, akkor nyilván tudod melyek a kedvenc játék típusaid, azonban a kezdők is megsaccolhatják, hogy kb. milyen játékok okoznának örömet számukra. A letisztázott, keresett élmény típusának ismeretében könnyebb lesz majd üdvözlő bónuszt választanod, hiszen ezek nagyon változó kínálattal rendelkeznek:

 • Némely játékosok az ingyenes pörgetéseket részesítik előnyben, ők az online nyerőgépek szerelmesei,
 • de van olyan is, aki nagyobb örömmel teszi meg egy rulettasztal mellett tétként a kapott ingyenes zsetont,
 • más fontos szempont lesz, hogy mit kell vagy épp nem kell az üdvözlő bónuszért cserébe fizetned:
  • a befizetési bónuszok és a nagyszerű cashback bónuszok többnyire érdekesebbek, hiszen magasabb bónuszértéket jelentenek és alacsonyabb megforgatási követelményeik vannak.
  • míg az üdvözlő bónusz befizetés nélkül szerényebb lesz, s a megforgatási követelmények is legtöbbször aránytalanul nagyok.

Tanulmányozd a bónuszt és a felhasználási feltételeit

Következzen hát az oly sokat emlegetett szlogen: az üdvözlő bónuszok szerződési feltételeit, részleteit, a követelményeket, a korlátozásokat és a lehetséges előnyöket mindig és minden körülmények között olvasd el, mielőtt elfogadnád őket.

Ehhez a történethez hozzátartozik, hogy mindig hideg fejjel értékeld, hogy mennyi pénzt szánnál az adott bónusszal való célba érésre. Munkatársaink remek leírásai és értékelései között biztosan találsz majd hasznos anyagokat arra vonatkozóan, hogy a nehezen teljesíthető követelményeket hogyan küzdhesd le.

Elemezd az elérhető alternatívákat

Banálisnak és nyilvánvalónak fog tűnni, de ne kezdj el játszani, s ne fogadd el az üdvözlő bónuszt, míg nem tudod, hogy az adott online kaszinóban hogyan működnek a kifizetések. Ez fontos szabály, melynek később látod csak meg a hasznát, amikor a bónusz lejártával nem veheted majd ki a nyereményedet, mert valamilyen megforgatási vagy fogadási követelményt nem teljesítettél. Ezen a területen hatalmas különbségek vannak kaszinó és kaszinó között, így:

 • lesz olyan oldal, ahol a bevételed jelentős részét meg kell játszanod majd, mielőtt engedélyeznék a kifizetést,
 • mások kevésbé szigorú szabályokkal dolgoznak, s akár már néhány fogadás megtétele után szabadon hozzáférhetsz pénzedhez.

Szóval, a lényeg, hogy hasonlítsd össze az elérhető alternatívákat, hogy a legjobb és számodra leginkább testhezálló lehetőséget élvezhesd majd üdvözlő bónusz formájában.

Biztosítsd magadnak a legjobb üdvözlő bónuszt

Mire is gondolunk ezen címszó alatt? Egyszerű!

Ha már megtaláltad, értékelések és megfontolások alapján a legkedvezőbb feltételeket és előnyöket ígérő bónuszt, akkor ne habozz tovább, s tedd meg a szükséges lépéseket az üdvözlő bónusz igényléséhez és megszerzéséhez.

Miért is kellene felhasználnod az üdvözlő bónuszt?

Mi sem adhat jobb kezdőlöketet vagy az egyenleged építéséhez jobb alapot egy új online kaszinóban, mint az üdvözlő bónusz. Használd fel a kapott bónuszpénzt, ingyenes pörgetéseket, és a többit, hiszen így növelheted a játékkal töltött idődet, a kikapcsolódásodat, s nem utolsó sorban esélyed nyílik nyereményt is hazavinni.

Bár a különböző online casinok hűségprogramjai is remek lehetőségeket kínálhatnak, mégis az üdvözlő bónuszokat nem szoríthatják ki a ringből. Minél több oldalon regisztrálsz, annál több üdvözlő bónuszt fogadhatsz el, s próbálhatsz szerencsét ingyenes készpénzzel és ingyenes pörgetésekkel. Mint az elején is elhangzott, azért még itt is nagy súlyt kap: a szerződési feltételeket semmiképp ne hagyd figyelmen kívül.

Üdvözlő bónuszok tartalma

A kaszinó üdvözlő bónusz igen széles palettáról összeválogatott ajánlat lehet, az ingyenes pörgetésektől megkezdve a bónuszpénz ajánlatokig. Az egyveleg bónuszokat pedig nem is említettük igazán! Lássuk, melyek a leggyakoribb ajánlat típusok, melyekre az online kaszinó üdvözlő bónuszban ráismerhetsz:

 • Ingyenes pörgetések – ezek a leggyakoribb ajánlati szereplők, melyek beszédes névvel rendelkeznek, hiszen ingyenes pörgetéseket biztosítanak, legtöbbször csak előre meghatározott játékokra. Igen gyakori az ingyenes pörgetés befizetés nélküli bónusz formájában, azonban fontos itt megjegyezni, hogy egy befizetés nélküli bónusz sosem fog olyan sok ingyenes pörgetést biztosítani, mint egy befizetési bónusz.
 • Bónuszpénz – ez is elég gyakori, s ahogy az ingyenes pörgetések esetében, itt is találhatsz befizetés nélküli vagy befizetési bónuszokat egyaránt, online kaszinótól függően. Azonban megjegyzendő, hogy a befizetés nélküli bónuszokhoz az online kaszinók magasabb fogadási vagy megforgatási követelményeket támasztanak többnyire. A cél emögött a fogás mögött az, hogy rábírják a játékosokat, hogy a játékosok a kaszinótól kapott pénzen túl fektessék be a saját forrásaikat is a játékba.
 • Ingyenes fogadások – gyakoriak manapság azok az online kaszinók, melyek sportfogadások megtételét is biztosítják, ezeknél nem ritkaság, hogy a kaszinó üdvözlő bónusz helyett sportfogadási üdvözlő bónusz vár. A fogadási követelmények itt is változók kaszinónként, azonban legtöbbször jó ajánlatnak bizonyulnak ezek is.

Várj, még egyszer, miért is olyan fontos az üdvözlő bónusz?

A kaszinók hírnévre hajtanak az üdvözlő bónuszokkal. Nyilvánvaló, hiszen az üdvözlő bónusz felhasználása közben játékosként kialakul az első benyomásod a kaszinóról a regisztrációt követően. Az üdvözlő bónusz úgy van kialakítva, hogy megismerd a kaszinót és a játékkínálatot egyaránt, mely vagy öregbíti, vagy megtöri majd egy kaszinó hírnevét.

A nyeremény beváltásakor érzett csalódások elkerülése végett nagyon fontos, hogy elolvassuk minden esetben az üdvözlő bónusz felhasználási feltételeit. Ugyanis egy jó üdvözlő bónusz esetében egyensúly van a kapott jutalmak és a bónuszhoz kapcsolódó követelmények között.

Ugyancsak a feltételek elolvasásával derül majd ki, hogy jogosult vagy-e a kaszinó üdvözlő bónusz jutalmaira. A bónusz igénylése és a játék megkezdése után nagy csalódás tud lenni, ha akkor derül ki, hogy elveszíted a kapott jutalmakat, vagy csak vesztegetted az idődet. Szóval, a lényeg, a felhasználási feltételeket el kell olvasni minden esetben.

A legnépszerűbb üdvözlő bónusz típusok

A sokféle bónusztípus célja egy és ugyanaz, minél több játékos bevonzása a weboldalukra. A változatosságuk nem csak a kínált jutalmakban rejlik, hanem a befizetési követelményekben, de lesznek olyan kaszinók is, melyek elérhetővé teszik meghatározott számú tét megtétele után, hogy kivehesd a pénzt a számládról.

Befizetési bónusz

Egyszerű a képlet: valódi készpénzes befizetés nyomán kapott bónuszpénz egy kaszinó weboldalán. A kapott bónuszpénz a befizetett összeg egy bizonyos százaléka lesz. Gyakori a 100 %-s bónusz, de mindig lesz felső határa a bónusz összegének (pl. 100 – 200 €).

Ingyenes pörgetések bónusz

Ezek az online kaszinók által kínált jutalmak többnyire csak bizonyos nyerőgépes játékokra lesznek érvényesek. Mindig ismerd meg a játékot, mielőtt belevágnál a bónusz felhasználásába, mert előfordul, hogy olyan játékokra lesz érvényes a bónusz, ahol a háznak nagy lesz az előnye. Ezért is ajánlott egy új játékba való belemélyedés előtt megismerni azt, s kipróbálni a demó változatát, melyek számos oldalon elérhetőek és leírásokat is találsz itt a játékokról.

Vegyes vagy kombinált bónuszok

Gyakori az üdvözlő bónuszok között, hogy kombinált bónuszban részesülsz, gyakran az első befizetéskor. Kombinálhatják a bónuszpénzt az ingyenes pörgetésekkel, de láttunk már cashback ajánlatot is kombinálva mással, néha még egy Bonus Crab-et is odasuvvasztanak az ajánlat mellé. 

Üdvözlő bónuszok nyereményeinek kifizetése

Mivel az ingyen pénz, kötöttségek nélkül nem igazán fordul elő, ezért a kifizetések igénylése előtt teljesíteni kell majd a fogadási, megforgatási vagy egyéb követelményeket, melyekkel minden esetben légy tisztában. Mikre is figyelj?

 • Először is tudakold meg, hogy egy biztonságos kaszinóba készülsz-e regisztrálni. Ehhez olvasd el a róla fellelhető értékeléseket, valamint tudd meg, hogy rendelkezik-e működési engedélyekkel.
 • Az online kaszinó szerződési feltételeit, valamint a bónuszajánlatok feltételeit nehogy kihagyd.
 • A bónuszok szabályzataiban keresd meg az esetlegesen kizárt országokat vagy más kizáró tényezőket, hogy biztos lehess benne, hogy jogosult vagy a bónuszra.
 • Járj utána, milyen következményekkel jár, ha esetleg a bónusz kikérése után meggondolod magad.
 • Tudakold ki, hogy a kifizetések milyen módon zajlanak majd.
 • Szánj időt a kapcsolódó feltételek elolvasására és megértésére, hiszen lesznek még fontos tényezők: bónusz felhasználásának időbeli korlátozása, kifizetések feldolgozási ideje, stb.

Melyik kaszinó üdvözlő bónuszt érdemes igényelni?

Ez fejtörést okozhat az iGaming újdonsült rajongóinak, viszont a legjobb tanács, amit adhatunk: ha egy ajánlat túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem is igaz. Az átverésekkel szemben tehető első lépés a tisztességes online kaszinó kiválasztása, s a fekete listára soroltak távolról való elkerülése.

Milyen fogadási követelmények tartoznak az üdvözlő bónuszokhoz?

Az üdvözlő bónusszal nyert nyereményed kifizetése előtt meghatározott fogadási követelményeknek kell megfelelned. Néha 30-40-szeres megforgatási követelményekről beszélhetünk, de ezek is változnak kaszinóról kaszinóra. A bónuszokhoz tartozó kifizetések olykor limitálva vannak, úgyhogy, informálódj, mielőtt belevágsz!

Üdvözlő bónusz befizetés nélkül

Az üdvözlő bónuszok a legkedveltebb, világszínvonalú ajánlatok, s biztosan találsz majd köztük olyat is, melyek befizetés nélküli bónuszokat kínálnak, a nagyobb értékű egyéb bónuszokat megelőzően. A világ legjobb kaszinói nem hagyják ki ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy új játékosokat csalogathassanak magukhoz. Olykor bónuszkóddal igényelheted az üdvözlő bónusz befizetés nélküli változatát, melynek megtalálásához szemfülesnek kell lenned az online térben.

Véleményünk az üdvözlő bónuszokról

Az üdvözlő bónuszok remek alkalmat biztosítanak arra, hogy megismerj egy új online kaszinót, vagy akár valamelyik játékot, a befektetésednél nagyobb értékű bónuszpénz, vagy ingyenes pörgetések vagy más formában. Fontos, hogy tudd a lépéseket, melyekkel képes leszel megkülönböztetni a jó és a rossz ajánlatokat egymástól, e célt szolgálta cikkünk. Persze, a legjobb tanítómester a tapasztalat lesz.

A lényeg ugyanaz, játssz és érezd jól magad!