PaySafeCard

Kezdőlap » PaySafeCard

 

Szerezz be €300 bónuszt!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be €6.000 bónuszt és 325 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be €3500 bónuszt és 270 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 600 € bónuszt és 400 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 240.000 Ft bónuszt és 300 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be szuper Drops & Wins promóciót!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

PaySafeCard – egy univerzális elektronikus fizetési eszköz

Ha nagyon egyszerűen és röviden kellene összefoglalni, hogy mit is jelenthet mindannyiunk számára az online PaySafeCard, azt mondhatnám, hogy egy olyan egyszerű alternatív fizetési opció, mellyel a vásárolni kívánt terméket, illetve szolgáltatást egyszerűen és zökkenőmentesen kifizetheted. Továbbá, egy olyan biztonságos fizetési lehetőségként is felfogható, amely nagy hasonlóságot mutat a készpénzes vásárláshoz. Úgy hiszem, hogy számodra az az alapvető kérdés tevődhet fel, hogy mi ez a pár évtizede megjelent fizetési alkalmatosság és miben más, mint pályatársai? Kukkantsunk tehát bele a történetbe.

De mi is az a PaySafeCard?

A PaySafeCard gyakorlatilag egy nagyon egyszerűen működő előre fizetett pénzügyi eszköz, fizetési lehetőség, amelynek segítségével nem csupán webáruházakban költekezhetsz, hanem a hétköznapi kiskereskedésekben, vagy akár az éjjel-nappali dohányboltban is vásárolhatsz vele. Rendhagyó tulajdonsága, hogy engedélyezett sok online szerencsejáték-platformon is, sőt videojátékok pénzügyi tranzakciójához is felhasználhatod. Abban az esetben, ha online szórakozás híve vagy és egy egyszerű és akadálymentes fizetési alternatívára lenne szükséged, akkor annyit kell tenned, hogy rákattintasz a PaySafeCard vásárlás gombra.

A most következő egyszerű összefoglalóval csupán az a célom, hogy betekintést nyújtsak a regisztrációs folyamatba, az átutalások díjairól és korlátozásairól ismertessek néhány fontosabb tudnivalót, de nem utolsó sorban kapaszkodót szeretnék nyújtani az előre fizetett MasterCard lehetőségeiről is. Bízom benne, hogy ebben a kicsiny áttekintésben minden szükséges információ a rendelkezésedre fog állni, ahhoz, hogy meggyőződj a PaySafeCard vásárlás nyújtotta előnyökről.

PaySafeCard vásárlás és amit ehhez csak tudnod kell

Alapjáraton két lehetőség van arra, hogy PaySafeCard tulajdonos legyél, természetes szükségleteidnek megfelelően eldöntheted, hogy melyiket választod, csak rajtad áll.

 • az első lehetőséghez nem szükséges a regisztráció, tehát a személyes adataidat nem kell feltöltened, viszont a fizetéshez szükséged lesz egy 16 karakterből álló PIN kódra. A tranzakciók bankszámla illetve hitelkártya nélkül is bonyolíthatóak. Nem szabad elfelejteni, hogy ebben a formában maximálisan 15.000 forintos összeg mozoghat tranzakciónként. A vásárlási utalványok / voucher-ek is beszerezhetők, ezzel kapcsolatban részletes információkat találhatsz az online fiókod „értékesítési” menüpontja alatt. Ezeket a PaySafeCard utalványokat világszerte több százezer értékesítési ponton felhasználhatod és levásárolhatod, legyen szó bevásárló központokról, postahivatalokról, vagy épp a sarki kisboltról.
 • a regisztrációhoz kötött változathoz ugyan fel kell töltened az összes kért személyes adatod, azonban előnye, hogy 320.000 Ft összeget küldhetsz tranzakciónként, azaz magasabb limittel.

Bármelyik megoldást is választanád a PaySafeCard vásárlás online szabadsága új lehetőségeket nyithat meg előtted a banki utalások és az internetes termékek vásárlásának világában, kielégítve ezzel igényeid.

A PaySafeCard kártyád vagy virtuális számlád 2.000, 5.000, 10.000, 15.000 vagy 25.000 Ft értékben feltölthetőek.

A PaySafeCard online vásárlás esetén milyen lépéseket kell tennem?

Az első és a legfontosabb, hogy keresd fel a PaySafeCard weboldalát, válaszd ki a hozzád legközelebb álló kiskereskedést, ahol megvásárolhatod a fizikai kártyád. Az esetek többségében ezek a beszerzési pontok élelmiszerboltban, valamint benzinkutaknál találhatóak, tehát az egészséges reggelihez szükséges alma vásárlása során az új PaySafeCard kártyád is beszerezheted. A pénztárosnak megadod a feltölteni kívánt összeget, majd ha regisztrálás is szükségszerűvé válna, megadod személyes adataid is. Ezt követően megkapod az előre feltöltött kártyád, amelyen egy 16 számjegyből álló PIN-kód szerepel. Nincs más hátra, mint felkeresni azokat a platformokat, ahol a PaySafeCard vásárlás online lehetősége is elérhető, s máris elköltheted a kártyán pihenő pénzed.

PaySafeCard online – Mire nyújt lehetőséget a felhasználói fiókod?

Abban az esetben, ha nem igényelsz fizikai kártyát, sokkal egyszerűbb lépéseket kell tenned. Keresd fel a PaySafeCard weboldalát, majd rákattintasz az „Online Shop” linkre, s követned kell a szükséges lépéseket. A regisztráció és a pénzutalás után elérhetővé válik a 16 számjegyű biztonsági kódja a PIN Shop menüpontnál. Szinte azonnal megkapod a PIN kódod, amint regisztráltál és a befizetés is megtörtént. Az e-kártya egyenleged bármikor megtekintheted, sőt utalásaid is visszakereshetők a későbbiekben.

Miután regisztrálsz „standard” státuszba kerül a számlád, mely évi 650.000 Ft-nyi feltöltést engedélyez. Létezik „korlátlan” státusz is, melynek eléréséhez az adataidat hitelesítened kell.

A PaySafe online számládon felhalmozott pénz nem haladhatja meg a kb. 1.778.000 Ft-ot (5.000 Euró).

Milyen előnyöket hozhat a PaySafeCard az online szerencsejáték terén?

Az online szerencsejáték szolgáltatók, kaszinók előnyére szolgál, ha a játékosaiknak minél szélesebb körű lehetőséget biztosítanak a befizetések lebonyolítására. A készpénzes pénztári befizetések kora lejárt, már a klasszikus banki átutalások és az egyszerű bankkártyás befizetéseknek is számos versenytársat okoznak a különböző online pénzügyi szolgáltatók, online bankok, e-pénztárcák és előre fizetett kártyás megoldások. Minden a kényelmedről és az adataid védelméről szól.

A kedvenc online kaszinód esetében érdemes követni a promóciós ajánlatokat és bónuszokat, hiszen olykor a befizetési bónuszokat a befizetés pénzügyi eszközéhez kötik, így adott eszközök használata akár kecsegtető bónuszokhoz juttathat.

Bár Magyarországon még nem nagyon gyakori a PaySafeCard kártyák használata, nagyobb léptékben tekintve egy ismert és népszerű fizetési módnak számít, mely anonimitást, gyors tranzakciókat ígér minden területen, biztonságos és szabályozhatod vele a költekezéseidet.

PaySafe online más előnyei – Prepaid MasterCard

Menjünk hát bele a részletekbe, milyen előnyöket hozhat a PaySafeCard számodra:

 • a fizetést egyszerűen lezavarhatod, mint a készpénzzel,
 • a kényes adataid, mint a banki vagy hitelkártya adatokat nem kell, hogy megadd senkinek,
 • a kiadásaid követése könnyűvé válik,
 • nem tudom meghaladni az előre megtervezett keretet a költekezések során,
 • pénzügyeid kézben tartása még nem volt eddig egyszerűbb, az egyenleged áttekinthető,
 • használata egyszerű, a 16 számjegyű PIN-kód megadására mindössze egyszer lesz szükség, azon túl a PaySafeCard bejelentkezési adataidra lesz csak szükség,
 • nem igényel sok személyes adatot részedről a PaySafeCard használata.

A vásárlásaid további könnyítés végett ott a PaySafeCard MasterCard, mely az e-utalványokon túl újabb előnyökhöz juttat. A MasterCard kártyád dupla haszonnal bír majd, hiszen úgy az online vásárlásoknál, mint a személyes, fizikai boltlátogatások során is használhatod, nem utolsó szempont pedig a magasabb fizetési keret, amit nyújtani tud.

Online PaySafeCard – elérhető mobil alkalmazásban is

A PaySafeCard mobil alkalmazása ingyenesen letölthető, s akár az okosórádhoz is csatlakoztathatod!

Az alkalmazás egyik vagány funkciója a PaySafeCard direkt funkció, mellyel pillanatok alatt elvégezheted az egyenleged feltöltését a közeli értékesítési lehetőségeken.

Egy másik hasznos funkció lenne a scan2pay – ez QR kód beolvasásával működik. Tehát okostelefonoddal beolvasod a QR kódot, majd a jelszavaddal máris megerősítetted a fizetést.

PaySafeCard és a biztonság

Az alkalmazásba való bejelentkezéshez a PaySafeCard egy 2 lépcsős ellenőrzést biztosít. Az e-utalványaid vagy utalványaid felhasználásához azonban mindössze a 16 számjegyű PIN-kódra van szükség. Így ahhoz, hogy valaki visszaéljen az előre feltöltött kártyáddal, mindössze a PIN kódodra lesz szüksége.

Sajnos nem biztosítanak lehetőséget a pénzed visszatérítésére, ha valaki visszaélt a kártyáddal. Annyit tehetsz, hogy ha arra gyanakszol, hogy valaki megszerezte a PIN kódod, akkor a PaySafeCard online felületén felveszed a kapcsolatot a munkatársaikkal egy új PIN-kód igényléséért.

Amennyiben elveszíted vagy ellopják a PaySafeCard kártyád, akkor sem nem térítik vissza a pénzösszeget, sem nem kaphatsz új PIN kódot hozzá. A jó hír a kártya elvesztésével kapcsolatban, hogy mindössze azt a pénzösszeget veszíted el, amelyik rajta volt, se többet, se kevesebbet.

Mindezeket figyelembe véve csak azt tudom javasolni, hogy vigyázz a PIN kódodra, mint a szemed fényére, s rendszeresen ellenőrizd kiadásaidat PaySafeCard egyenlegeden.

Díjak, költségek, limitek a PaySafeCard használatához

Bár alapjáraton díjtalanul fizethetsz a PaySafeCard kártyáddal, a következő díjazási típusokkal találkozhatsz: 

 • rendelkezésre bocsátási díj,
 • átszámítási díj,
 • visszaváltási díj,
 • tranzakciós díj.

Fontos tudnivalónak számít, hogy amennyiben célba ért egy tranzakció, annak visszafordítására, jóváírásra már nincs esély. 

Végső gondolatok a PaySafeCard online vásárlásáról

Ha össze kellene foglalni röviden, s igazán szemléltető, érthető módon a PaySafeCard lényegét, az mondanám, hogy olyan, mint egy mobiltelefon feltöltő kártya. Valószínűleg ezért is nevezik még előrefeltöltős kártyának. A valós világban és az online térben is társad lehet a ez a kártya, hiszen a PaySafeCard vásárlás megvalósulhat fizikailag, a boltban is, de akár az online térben is lebonyolíthatod a beszerzését.

A PaySafeCard vásárlás bárki számára elérhető, viszont a számla megalapításához szükséges regisztráció és a későbbi használat csak 16 éven felüliek számára elérhető.

PaySafe kártyád számos weboldalon biztosít majd fizetési lehetőségként, akár a zene vásárlásától megkezdve egészen a sportfogadások és online kaszinók webes felületéig.