Rapid

Kezdőlap » Rapid

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 200.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 940 000 Ft bónuszt és 150 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 150 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be akár 100% bónuszt, akár 100 dollárig az első befizetésed után! Részesülj akár 100 dollár bónuszpénzben az első befizetésed után a Pokerstars Casino üdvözlő bónusz ajánlatának köszönhetően.*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Részesülj akár 100%-os bónuszpénzben 150.000 forintig, és kapsz vele 200 IP-t + 1 Bonus Crab játékot is. Az első befizetésed után mindez a tied lehet*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 50.000 Ft bónuszt!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 1500 euró bónuszt !*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

Rapid Transfer – mi is az?

A Rapid Transfer egy azonnali fizetéseket kínáló rendszer, melyet kezdetben a Skrill engedett útjára, de később mások is, köztük a Neteller is támogattak. Ez az instant banki fizetési opció a Paysafe Csoporthoz tartozik. Különlegessége abban rejlik, hogy regisztráció nélküli gyors bejelentkezéssel végezhetők pénzbefizetések. A Rapid Transfer deposit révén, instant módon fizethetsz be pénzt a bankszámládról a e-pénztárcádba.

Azonosító és ellenőrző szolgáltatások használatával a fogyasztónak nem kell elhagynia a Skrill-el partner kereskedő weboldalát a bankszámláról történő azonnali online fizetéshez. A kereskedő pénztáránál, a bankszámla adatokkal való egyszerű bejelentkezés után a vevő gyorsan letudja a fizetést.

A Rapid Transfer fizetés főleg azoknak a vásárlóknak a kedvére való, akik jobban kedvelik az online banki szolgáltatásokat és azok biztonságát, mintsem az alternatív fizetési módokat vagy a bankkártyákat. Számos online vásárló fejezte már ki aggodalmait különböző fórumokon, tanulmányokban és közvélemény kutatásokban az e-kereskedelemmel kapcsolatos csalások miatt. Épp ez az oka annak, hogy a webshopok üzemeltetői törekednek biztonságos fizetési szolgáltatásokat nyújtani vásárlóiknak.

A Rapid Transfer magyarul is elérhető értékelései szerint épp ez a verhetetlen előnye: további vásárlói regisztrációt nem igényel, kényelmes és gyors.

Felfogható egy nyertes-nyertes opcióként a Rapid Transfer money használata, hiszen ez nem csak a kereskedő számára jár előnyökkel, hanem az ügyfelek számára is. Ez azzal magyarázható, hogy az online banki fizetések gyorsak és lehetőséget biztosítanak a zökkenőmentes Rapid Transfer deposit pénzfeltöltésre az online bankszámláról a Skrill e-pénztárcába.

A Rapid Transfer terjedésének útja

A Rapid Transfer Európában kezdte pályafutását, 2016 harmadik negyedévére már jelen volt az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Ausztriában, Spanyolországban is, majd később lefedte Hollandiát, Belgiumot, a skandináv országok jó részét és a kelet-európai országokat is. Ezt követően, a Skrill-el karöltve, betört az amerikai piacra is, ahol a Rapid Transfer számára, úgy tűnik, bőven van hely a terjeszkedésre. A 3000-t is meghaladja mostanra a Rapid Transfer szolgáltatást integráló bankok száma világszerte.

Biztonságos fizetési mód a Rapid Transfer?

Az elérhető vélemények szerint a Rapid Transfer az egyik legbiztonságosabb elérhető online fizetési mód. Ezt az a tény garantálja, hogy a fizetésekkor a bankod által biztosított magas szintű biztonsági szabványok vannak érvényben. A csalásoktól való védelmet a saját bankod biztonsági mechanizmusai és a szükséges hitelesítés biztosítja, azáltal, hogy az online banki adataidat a saját bankod teljes mértékben titkosítja, így ezek nem kerülnek más felületeken tárolásra.

A Rapid Transferrel lezajló tranzakciókat a VeriSign (Norton Secure) védi, valamint az SSL-védettség.

A Rapid Transfer használata

Hát, azt elmondhatom, hogy sok mindenre nem lesz szükséged a Rapid Transfer segítségével lezajló fizetésekhez:

  • az online banki hitelesítő adataid,
  • bejelentkezés és az átlagos, kézi banki utalások megerősítése.

Zárásként, a digitális fizetésekről

Ebben a modern és sok szempontból digitalizált világban már nehezen lehet elboldogulni csak készpénz használatával, előbb vagy utóbb mindannyiunknak szembesülni kell a digitális pénzügyi megoldásokkal. Ezek tekintetében azonban csak a kellő tudás és információ mennyiség birtokában tudsz majd dönteni a számodra leginkább megfelelő pénzügyi eszköz mellett. Weboldalunkon számos leírást és támpontot találhatsz ezekkel a különböző fizetési lehetőségekkel kapcsolatban, melyek között ott találod a Rapid Transfer PayPal, Skrill, Neteller, PaySafe Card és sok-sok más e-pénztárca, online bank és társaik nyújtotta lehetőségeket.