Ingyenes pörgetések

Kezdőlap » Ingyenes pörgetések

 

Szerezz be €6.000 bónuszt és 325 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be €3500 bónuszt és 270 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 600 € bónuszt és 400 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 240.000 Ft bónuszt és 300 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 35.000 Ft üdvözlő bónuszt és 100 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 220.000 BCD üdvözlő bónuszt !*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

Ingyenes pörgetések a magyar online kaszinókban

Biztos hozzászoktál már weboldalunkon az online kaszinó játékosoknak szóló leírások alapos mivoltához, hála a lelkiismeretesen és alaposan dolgozó kollégáinknak. A mai témánk is hosszas anyaggyűjtés és még hosszabb játéktapasztalatok eredményének ötvözéséből született. Egyik kedvenc témánk, az ingyenes pörgetések következnek.

Az online kaszinókban hatalmas és töretlen, messzemenően a legmagasabb keresettségnek a nyerőgépes játékok örvendenek. Ezek a félkarú rablók nem csoda, hogy sokak szívét elnyerték már az idők során, de újabb hódításokat is eszközölnek, nap, mint nap. Tekintve, hogy ezt a cikket olvasod, hozzád is közel állhatnak az online nyerőgépek. Ha pedig így állunk, s mind szeretjük a nyerőgépeket, akkor mi lenne, ha rászánnánk egy kis időt a legmenőbb ingyenes pörgetések bónuszokra?

Mire jók az ingyenes pörgetések?

Elég beszédes névvel rendelkeznek, hiszen ellenérték befizetése nélkül juthatsz ingyen és bérmentve adott számú pörgetéshez, melyeket felhasználhatsz pl. új játékokkal és online kaszinókkal való ismerkedéshez, így plusz esélyeket kapva a játékra, s mindennek a fejében még esélyed van nyereményeket is haza vinni!

Jó, de ha ingyen is van, s még nyereményt is vihetsz haza, akkor mégis miért éri meg a kaszinóknak ingyenes pörgetés bónuszokat kínálni? Feltehetjük magunknak a kérdést, azonban a válasz egyszerűbb lesz, mint gondolnánk.

Miért kínálnak az online kaszinók ingyenes pörgetéseket?

Mi a céljuk az ingyenes pörgetésekkel? Ugyanaz, mint a befizetési bónuszokkel, befizetés nélküli bónuszokkal vagy más formában, regisztrációt követően kínált bónuszokkal: hogy minél több új, nyerőgépeken játszó játékost vonzzanak be az online kaszinójukba.

Az ingyenes pörgetések nagyon csábítóan hatnak a játékosokra az új kaszinók esetében is, ezért is igen népszerűek ezekben a körökben. Az elsősorban nyerőgépekre vonatkozó bónusz játékok révén esélyed nyílik kipróbálni a kaszinó játékait, főként a virtuális nyerőgépeket, magukban hordozva annak esélyét, hogy az ingyenes játékból valódi pénznyereményt is vihess haza.

Egy új kaszinónál a kezdőlépések, első befizetés nehézkesnek tűnhetnek. Mégis egyenleged megindítására kihagyhatatlan lehetőség élni egy befizetés nélküli ingyenes pörgetések bónusszal, mely remek alkalom lehet az egyenleged megalapozására. Ehhez azonban tudnod kell, hogy a bónuszok felhasználási feltételei minden online kaszinó esetében másak, így előfordulhat, hogy nem okoz majd csinos egyenlegeket a bónusz felhasználása. Sőt, olyan kaszinók is vannak, amelyeknél valamely pontján a folyamatnak szükség lesz befizetésre.

Csak az új játékosok részesülhetnek ingyenes pörgetésekben?

Ritkábban ugyan, de előfordulnak ingyenes pörgetések bónuszok nem csak új játékosoknak. Ez többnyire a különböző hűségprogramok keretein belül valósul meg. Az is előfordul, hogy a hét közben végzett befizetéseid nyomán jutalmaznak ingyenes pörgetésekkel. Az egyik kedvencünk, mikor egy új kaszinójáték megjelenésekor bizonyos mennyiségű ingyenes pörgetést kapsz a kínálatba befutott új nyerőgépen való játékra.

Mire kell figyelned?

Ugyan az ingyenes pörgetések maguk a nevüknek megfelelően nem igényelnek külön, értük történő befizetést, mégis előfordulhat, hogy az ingyenes pörgetések elfogadásával általad elfogadott szerződési feltételekben a fogadási körülmények teljesítéséhez később szükség lesz befizetés elvégzésére. Ha így nézzük a dolgokat, már más a leányzó fekvése, s technikailag úgy ítélhetjük, hogy nem ingyenesek ezek a pörgetések minden esetben.

A célja minden egyes ilyen ingyenes pörgetés bónusznak alapjáraton ugyanaz: valódi pénz nyereményekhez segítsenek, extra játéklehetőségeket biztosítva, miközben a kedvenc kaszinódban nyerőgépes játékokat pörgetsz. Azonban ezek között a bónusz lehetőségek között is vannak különbségek.

Befizetésekhez járó ingyenes pörgetés bónuszok

Valószínűleg ezek a befizetési bónuszok, melyek ingyenes pörgetéseket hoznak, a legelterjedtebb típusú nyerőgépes játék promócióknak számítanak. Ezek keretein belül egy kis befizetésért a legjobb kaszinók bőségesen kínálnak ingyenes pörgetéseket, ugyanakkor a felhasználási időkeret is ésszerű szokott lenni, hogy kényelmesen felhasználhasd és kiélvezhesd az ingyenes pörgetéseket.

A szerződési feltételekben keresd az ésszerű fogadási körülményeket biztosító promóciókat, melyek gyors kifizetéseket ígérnek a követelmények teljesítését követően.

Fogadási követelményektől mentes ingyenes pörgetések

Ezek igazán izgalmas témát képviselnek, hiszen ezek az ingyenes pörgetés bónuszajánlatok kötöttségek nélkül érkeznek, ami abban nyilvánul majd meg, hogy nyereményedet beválthatod majd különböző megjátszási követelményektől mentesen. Ha ezekből az ingyenes kaszinó pörgetésekből nyersz, akkor valódi pénzt kapsz majd, nem csak bónusz kreditet.

Befizetési bónusz megfejelve ingyenes pörgetésekkel

Ezek a klasszikus kaszinó bónusz ajánlatok, amilyeneket már biztosan mindenki látott: pl. 100% 100.000 Ft-ig terjedő bónusz, melyhez adnak, mondjuk 100 ingyenes pörgetést, hogy a nyerőgépek szerelmeseinek is kedvezzenek. Ezeket az ingyenes pörgetéseket néha egyszerre megkapod, máskor viszont napokra leosztva részesülsz bennük, a következő képpen:

  • befizetéskor 20 ingyenes pörgetés,
  • majd a következő 4 napon konszekutív módon, további napi 20 ingyenes pörgetést írnak jóvá.

A felhasználási feltételek között megtalálod majd, hogy mennyi idő áll rendelkezésedre az ingyenes pörgetések felhasználásához. S igazság szerint több mindenre ki kell terjednie a figyelmednek a szerződési feltételek átfutásakor, hiszen ezek a bónuszok különböző megforgatási követelményekkel is rendelkeznek, melyek teljesítésének elmulasztásával elveszítheted a bónuszod, s a belőle származó nyereményeket.

Befizetés nélküli ingyenes pörgetések

Ezek hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen az ingyenes pörgetésekben való részesüléshez nem kell befizetést véghez vinned. Azonban előfordulhat, hogy a nyereményed kifizetése előtt szükséged lesz legalább egy minimális befizetés végrehajtására.

A leggyakrabban az új játékosoknak kedveskednek a kaszinók ezekkel az ajánlatokkal, a regisztrációkor.

Visszatérő játékosoknak szóló ingyenes pörgetési promóciók

Az online kaszinók bónuszainak sora nem ér véget a regisztráció után, az üdvözlő bónusz felhasználásával. Ó, nem, távolról sem!

A legjobb online kaszinók ajánlatai között mindig találsz majd ingyenes pörgetési ajánlatokat is a visszatérő játékosok számára. Ezeknek több típusával találkozhatsz:

  • Napi ingyenes pörgetések a kaszinókban: ez általában a hétköznapokra szól, s valahogy úgy kell elképzelned, hogy a bónusz ajánlatban kikötött módon befizetést végzel, majd kedvenc online nyerőgépes játékodon játszol, míg el nem éred azt a fogadási követelményt, melynél igényelheted az extra ingyenes pörgetéseket.
  • Havi ingyenes pörgetések: ezek lehetőséget biztosítanak, hogy minden hónapban más és más online nyerőgépes játékra szerezz bónuszpörgetéseket. Gyakran hívják ezt a típusú promóciót a „hónap játéka promó”-nak.
  • Versenyek: ha valamelyik nyerőgépes játék mentén szervezett versenyben jól szerepelsz, a ranglista magas fokán, akkor az egyéb kínált nyeremények mellett még ingyenes pörgetéseket is szerezhetsz.

Bónuszpénz promóciók

Igen, igazad van, ezek nem egyértelműen ingyenes pörgetéseket biztosító bónuszok. De azért gondoljunk kicsit bele: adott kaszinók a regisztrációkor ingyenesen pénzt kínálnak az új játékosoknak. Aztán ezt a pénzt a játékos bármilyen kaszinó játékra felhasználhatja, köztük, ugyebár, online nyerőgépes játékokra is. Puff! Máris képben vagyunk, hiszen ingyenesen pörgetheted majd a tárcsákat az ingyenes pénz felhasználása közben.

Profi tippeket szeretnél kapni az ingyenes pörgetések kihasználásához?

Jó helyen jársz, hiszen a következő szakértői tippek segítségedre lehetnek, hogy a legtöbbet hozhasd ki az online kaszinók ingyenes pörgetések bónuszaiból. Miért imádja a legtöbb játékos az ingyenes pörgetéseket? Mert rengeteg lehetőséget kínálnak. Oly sok mindenben dönthetsz kényed- kedved szerint: első befizetést tennél, vagy inkább ingyenes pörgetések nélkül játszanál? Még arra is lehetőség nyílik, hogy a bónuszod méretében dönthess.

Következzen hát néhány tanács az ingyenes pörgetési bónuszok kapcsán, melyek segítségedre lehetnek abban, hogy ne pazarold a pénzed, s hogy biztonságban tudd magad és egyenleged a játék közben.

Ésszerű fogadási követelmények

Mikor ingyenes pörgetések bónuszra vadászol, mindenképp nézz utána, hogy a megforgatási követelményeik két lábbal a földön álljanak, s ne állítsanak teljesíthetetlen követelményeket: ezek az átjátszási követelmények tisztességesek kell, hogy legyenek, s arányosak a kapott ingyenes pörgetések számával. Az alacsonyabb követelményeknek persze örülünk, a nagyobbaktól lenne ajánlott tartózkodni.

Felhasználási időkeret

A kapott ingyenes pörgetéseket mindannyian szeretnénk nyugodtan, a magunk tempójában felhasználni és kiélvezni. Ehhez az kell, hogy olyan ajánlatot találj, mely legalább néhány napig, de akár egy hétig is lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználhasd az ingyenes pörgetéseket. Úgy készülj fel rá, hogy ennél hosszabb időkeretet biztosító online kaszinót nemigen fogsz találni.

Ingyenes pörgetésekkel szerzett nyeremények kifizetése

Nem minden online kaszinó fogja kifizetni a valódi pénz nyereményedet, melyet befizetés nélküli ingyenes pörgetéssel szereztél. A záradékok pontos ismerete ezért is olyan fontos. Ne elégedj meg az ilyen ajánlatokkal, hanem keress inkább olyanokat, ahol az ingyenes pörgetések nyereményeit megtarthatod majd.

Kifizetési idő hossza

Egy másik huncutság az online kaszinók részéről, hogy az ingyenes pörgetésekből származó nyeremények kifizetésére heteket váratnak majd Téged. Igen, jól érted, a fogadási követelményeket teljesíted, nyersz, kifizeted az esetlegesen szükséges befizetési követelményeket is, mégis hosszasabb időt, akár heteket kell majd arra várnod, hogy a pénz a számládra kerüljön. Azért… ez elég kellemetlenül cseng, nem gondolod?

A bónuszban szereplő játék volatilitása

Mindenképp ajánlott igénybe venni azokat a bónuszpörgetéseket, melyeket magas volatilitású nyerőgépes játékra kínálnak. Ezek a nagy volatilitású játékok általában nagyobb nyereményeket kínálnak, igaz, ezeket ritkábban sikerült megnyerni, mint az alacsonyabb volatilitású játékok nyereményeit. Azért mégis érdemes lesz bónuszkreditet felhasználnod majd ezekhez a nagy volatilitású játékokhoz.

Játékokon belüli ingyenes pörgetések

Tisztázzuk hát egyszer, s mindenkorra: a játékon belüli ingyenes pörgetések nem azonosak az online kaszinók ingyenes pörgetések bónuszával. A játékon belüli ingyenes pörgetések a nyerőgép saját funkciói közé tartoznak, ezek a játékmenet részei, melyek révén újabb és újabb játékköröket biztosítanak számodra. Pl. adott nyerőgépes játékban 3 scatter szimbólum összegyűjtésével kapsz majd x számú ingyenes pörgetést.

Végső gondolatok az ingyenes pörgetésekről

Így átfutva az ingyenes pörgetések történetén, még mindig azt kell mondanunk, hogy az ingyenes pörgetések a legjobb kaszinó bónuszok közé tartoznak, hiszen lehetőséget nyújtanak arra, hogy vadonatúj és izgalmas online nyerőgépen játszhass, anélkül, hogy a pénzedet kockáztatnád. Milyen eredményekre számíthatsz? Egyszerű: valódi pénzt nyerhetsz, miközben lehetőséged nyílik a legújabb online nyerőgépes masinák ingyenes kipróbálására.

Többféle formában juthatsz ingyenes pörgetésekhez, akár frissen regisztrált tagként egy új online kaszinóban, vagy veterán játékosként egyaránt. Az üdvözlő bónuszok között nem lesz ritka a bónusz kódokkal megszerezhető ingyenes pörgetések bónusz sem. De ugyanakkor megtudhattuk, hogy vannak befizetésekhez járó, vagy épp befizetés nélküli ingyenes pörgetések bónuszok, de olyan befizetési bónuszokat is találhatsz, melyek pl. bónuszpénz mellé adják az ingyenes pörgetéseket is.