Skrill

Kezdőlap » Skrill

 

Szerezz be €300 bónuszt!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be €6.000 bónuszt és 325 ingyenes pörgetést!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be €3500 bónuszt és 270 ingyenes pörgetést!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 600 € bónuszt és 400 ingyenes pörgetést!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 240.000 Ft bónuszt és 300 ingyenes pörgetést!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 35.000 Ft üdvözlő bónuszt és 100 ingyenes pörgetést!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be szuper Drops & Wins promóciót!



*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

Skrill – e-pénztárcák mindenütt

Amennyiben túlléptél már a sarki boltban való készpénzes vásárlás szintjén, s már bele is merészkedtél az érintés nélküli fizetési eszközök, modern bankkártyák, különböző fizetési telefonos alkalmazások világába, biztosan észrevetted, hogy lépten-nyomon kikerülhetetlenek az e-pénztárcák is. Olyan nevekkel találkozhatsz, mint a Skrill, Neteller, Wise, stb.

De mi is az az e-pénztárca? Az e-pénztárcákat afféle elektronikus kártyaként írhatnánk le, mely felhasználható számítógépen vagy okostelefonon keresztül végzett tranzakciókhoz, online. Felhasználási módjait leginkább a hitelkártyákhoz vagy a betéti kártyákhoz tudnánk hasonlítani. Az e-pénztárca pénzforrása a tulajdonosának bankszámlája, ezzel összekapcsoltan működik a fizetések teljesítéséhez.

Az e-pénztárca számlákat leginkább valamilyen előre fizetett számlához lehetne hasonlítani, amelyen a tulajdonos tárolhatja a pénzét, mely felhasználható bármely jövőbeli online tranzakcióhoz. Ezek az e-pénztárcák jelszóval védett eszközök. Felhasználási területeiknek köre a fantáziádra van bízva, segítségükkel többek között élelmiszereket vásárolhatsz, online, de akár repülőjegyért is fizethetsz vele, stb.

Egy-egy ilyen e-pénztárca felhasználó vagy fiók létrehozásához telepítened kell majd a szoftvert a készülékedre, s a kért adatokat és információkat meg kell majd adnod hozzá. Később, az online vásárlások alkalmával már nem kell bajlódnod a fizetési űrlapokkal, hiszen ezek automatikusan kitöltésre kerülnek majd a kezdetben megadott adataiddal. A jelszavad megadására lesz szükség az e-pénztárca aktiválásához.

Most pedig, hogy kaptunk mindannyian egy általános képet az e-pénztárcákról, itt az ideje rátérnünk cikkünk főszereplőjére, a Skrill e-pénztárcára. A Skrill e-tárcáról fontos információkat tudhatsz meg tovább olvasva a cikket.

Skrill általános tudnivalók

Az egyik legelső e-pénztárca volt a Skrill, melyet 2001-ben alapítottak. Az elérhetősége, a lefedettsége és a kínálata bátran mondható széleskörűnek, hiszen 200 országban működik szerte az egész világban, s 40 különböző pénznem támogatása is helyet kapott a repertoárban.

Számlatulajdonosként lehetőséged lesz különböző fizetési lehetőségek közül választani (kártyák, elektronikus fizetési rendszerek) a Skrill számla feltöltésére vagy erről történő pénzfelvételre. Szolgáltatásai között megtalálható:

 • online fizetés lehetősége,
 • pénzátutalási szolgáltatás,
 • ATM-ből történő kifizetések,
 • előre fizetett bankkártyák.

Az e-pénztárca pénzzel való feltöltése olyan lehetőségekkel valósítható meg, mint a banki átutalás, valamint a hitelkártya. A fizetési tranzakciók megerősítéséhez bejelentkezésre, azaz Skrill login, lesz szükség.

Olyan király funkciókat is kínál, mint a Skrill „1-Tap”, melynek segítségével egyetlen gombnyomással lebonyolíthatod a következő vásárlásokat.

A Skrill rejtette funkciók

Igazság szerint a Skrill fő szerepe és legfőbb prioritása a pénzátutalás volt, de a segítségével megvalósuló online vásárlás igen nagy népszerűségnek örvend.

Az e-pénztárca lehetőségről már esett szó, de jó tudni, hogy a Skrill olyan lehetőségeket is hordoz magában, mint az előrefizetett kártya, mely elérhető GBP, EUR, USD és PLN pénznemekben is.

Ezek mellett a Skrill számla tulajdonosának lehetősége van összekötni a Skrill és a bankszámláját, ahhoz hogy online fizetéseket ejtsen meg.

A Skrill számla használatának pozitívumai

A felhasználók csábítására három fő előnyt ígérnek:

 • kényelem
 • bizalom
 • azonnaliság.

Kicsit boncolgatva ezt a három jellemzőt, a következőkre juthatunk: 

 • A kényelem biztosítása abban rejlik, hogy a felhasználók könnyen küldhetnek és fogadhatnak pénzt. Ahhoz pedig, hogy bárhol és bármikor fizethess, összekapcsolható a Skrill számla a bankszámláddal.
 • A bizalom a biztonság ígéretében rejlik. Ügyfélként tudnod kell, hogy a Skrill csalás elleni rendszert használ, mely észleli a gyanús tevékenységeket, s megakadályozza az adatlopás bármely típusát.
 • Ami pedig az azonnaliságot illeti, elmondható, hogy ügyfélként előnyökhöz juttat az e-pénztárca használata hiszen zökkenőmentesen küldhetsz és fogadhatsz pénzt.

Skrill használata egyszerűen

Első lépés: Skrill számla nyitása, mely ingyenes. A számla létrehozása után következik a Skrill login, s máris lehetőséged van a számlát e-pénztárcaként használni. Hasznossága abban rejlik, hogy az e-pénztárca tartalmazza a fizetési adataid, amire csak szükséged lehet ügyfélként. A választék elég bő, hiszen negyven pénznem közül választhatsz.

Hogyan jellemezhetjük a Skrill segítségével lezajló fizetéseket? Gyorsak, egyszerűek, biztonságosak. Egyetlen helyen vannak tárolva az adatok. A fizetéskor a Skrill megnyitásával be kell írnod az e-mail címed és a jelszavad.

A Skrill számla és más online bankszámlák között gond nélkül utalgathatsz pénzt, mellyel később megkönnyíted magadnak az ATM segítségével történő pénzfelvételt.

Képzeld, a Skrill hűségprogrammal is rendelkezik, melynek segítségével pontokat gyűjthetsz a tranzakciókért, majd azokat valódi pénzre válthatod be.

Mi a helyzet a business Skrill felhasználással?

A Skrill számla kínálatából nem csak a magánszemélyek, de a vállalatok is választhatnak maguknak számlákat a fizetések teljesítéséhez vagy elfogadásához.

Mivel a Skrill egy világszerte használt fizetési mód, ajánlott a business Skrill figyelembe vétele. A business Skrill vállalati számlatípus segítségével a rendszert csatlakoztathatod egy online áruházhoz, ezzel elfogadhatóvá válnak a vásárlóktól érkező fizetések.

A vállalati számlatípust ajánlott megfontolni abban az esetben is, ha valaki online szerencsejáték weboldal üzemeltetésével foglalkozik. Ez előnyökhöz juttatja majd a weboldal tulajdonosát és a játékosokat is (ugyebár bennünket főleg ez a rész érint), mint pl. a számos, különleges ajánlat és bónusz kínálatával a szerencsejáték platformokon. A business Skrill elérthető az online kaszinók, de még a pókertermek számára is.

Mobilalkalmazások és a Skrill

A Skrill fel tud mutatni alkalmazást a Google Play és az App Store kínálatában is. A Skrill mobilalkalmazását a legtöbben felhasználóbarátként értékelik, mely olyan tevékenységeket tesz lehetővé, mint a számláid kezelése, tranzakciók elvégzése. Az alkalmazás segítségével a következőkre van lehetőséged:

 • A Visa típusú Skrill kártyád kezelése: egyenleg ellenőrzése, további pénz számlához adása.
 • Biometrikus adatok felhasználásával történő bejelentkezés: ebből a célból felhasználhatod az ujjlenyomat felismerő rendszert vagy az arcfelismerést.
 • Árfolyamok ellenőrzése: az alkalmazásban megtalálhatod az aktuális devizaárfolyamokat és díjakat.
 • Pénz küldése és fogadása: néhány lépéssel utalhatsz át pénzt barátaidnak.
 • Az átutalást nyomon követheted: a Skrill alkalmazás valós időben küld majd értesítéseket a tranzakciód állapotáról.

Úgy tűnik, az Apple Store felhasználói pozitívabb véleményt formáltak a mobilos alkalmazásról, mint a Google Play felhasználói, hiszen míg előbbi 4,5-re értékelték az 5-ből a Skrill mobil alkalmazását, addig az utóbbinál ugyanez csak 3,7-es eredményt ért el az 5-ből.

Skrill számla és a biztonság

Az Egyesült Királyságban bejegyzett Skrill nagyon biztonságosnak számít, működését a Financial Conduct Authority szabályozza.

Az Egyesült Királyságban sokaknak egyik első gondolattársulása a Skrill hallatán a szerencsejáték iparhoz visz. Ez nem meglepő, hiszen az Egyesült Királyságban került megalapításra a Skrill, egy olyan országban, ahol a szerencsejáték legális, s az online szerencsejáték népszerűsítése a televízió adásaiban, különböző eseményeken széles körben előfordul.

A Skrill és a díjak

Mint korábban is említettem, a Skrill számos országban elérhető, s a kezelt pénznemek száma sem kevés, 40 körüli, így a kiszabott díjak is több tényezőtől függnek (hol vagy, melyik országban, s milyen pénznemet használsz épp).

A díjak különböző típusúak lehetnek:

 • pénz befizetési díj,
 • pénzfelvétel díja,
 • pénz fogadási díj,
 • nemzetközi átutalások,
 • valutaváltás,
 • Skrill Prepaid kártya + ATM díj.

Az inaktív számlákra (= a megelőző 12 hónapban nem került legalább egy fizetés teljesítésre) is díjat számítanak fel.

Végezetül: a Skrill előnyei és hátrányai

Számos előnnyel rendelkeznek a Skrill szolgáltatásai, de, mint ahogy annyi minden más, a fizetési eszközök esetében sem létezik még olyan, mely minden egyes felhasználónak egyszerre megfeleljen. A következő érvek és ellenérvek lehet, hogy segítenek majd eldönteni, hogy ez-e a számodra leginkább megfelelő fizetési szolgáltatás.

Előnyök

Hátrányok

Személyes és business Skrill számlák

Időigényes lehet az ellenőrzési folyamat

Egyszerű Skrill login

Korlátozott ügyfélszolgálat: nincs élő chat, csak chatbot (Sofia)

Biztonságos

Skrill kártya: Prepaid, betéti

Számos eszközön és kütyün működik

Az előnyök úgy tűnik túlszárnyalják a hátrányokat, de amennyiben úgy érzed, még mindig nem győzött meg a Skrill, akkor olvass tovább.

A Skrill alternatívái

Egy rohamosan fejlődő területről beszélhetünk az e-pénztárcák tekintetében, ezért valóban érdemes szétnézni a piacon, mielőtt letennéd a garast valamelyik mellett.

Más ismert e-pénztárcák közé tartoznak a Neteller vagy a Wise is. A Wise esetében pl. kis díjakról van szó, s több, mint 50 pénznemben tarthatod vagy válthatod át a pénzed. Kilenc különböző pénznemben rendelkezhetsz majd helyi banki adatokkal (EUR, USD, GBP, CAD, AUD, NZD, SGD, RON, TRY és HUF). A számlanyitás pedig ingyenes. A kapott betéti kártya pedig a többdevizás számládhoz szolgál, s a világ minden táján lévő ATM-eknél használhatod.