Pragmatic Play

Kezdőlap » Pragmatic Play

A Power of Merlin Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,08%.

Részlet

A magas volatilitású Power of Merlin Megaways 6 tárcsájával, 2-7 szimbólumával tárcsánként, 117.649 nyerési lehetőséget kínál. A számottevő funkciók között találhatjuk az alapvető tumble funkciót, a villámcsapás funkciót, az ingyenes pörgetéseket, a Bonus Buy lehetőséget.

*Pragmatic Play

Az Extra Juicy Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,42%.

Részlet

Az Extra Juicy Megaways 6 x 7-es tárcsáival 117.649 nyerési lehetőséget biztosít. A legfontosabb funkciók között megtalálhatjuk a módosított tumbles funkciót, szorzókat, Diamond scatter szimbólumokat (a nyerőgép fő szimbólumai), melyek ingyenes pörgetéseket hoznak.

*Pragmatic Play

A The Dog House Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,55%.

Részlet

A The Dog House Megaways egy 6 tárcsás játék, mely 117.649 megaways-el rendelkezik. A fontosabb funkciói: Dog House Wilds, véletlenszerű szorzók, ingyenes pörgetések, Sticky Wilds/Raining Wilds stb. A játék során elengedhetetlen fontossággal bírnak a wild szimbólumok.

*Pragmatic Play

Gates of Olympus egy lenyűgöző online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,50%

Részlet

A Gates of Olympus számos izgalmas extra funkcióval rendelkezik: Bonus Buy, Autoplay, Battery Saver, Tumble mechanika.Tumble mechanika által az eltűnő szimbólumok helyére újabb szimbólumok esnek, a Bonus Buy segitségével ingyenes pörgetéseket kapsz.

*Pragmatic Play

A Sweet Bonanza online nyerőgépes játék RTP-aránya 96.51%.

Részlet

A Sweet Bonanza-ba a Scatter szimbólumok megjelenése aktiválja az ingyen játékokat, a játék Wild szimbóluma, ami egy szivárvány, nagy szorzóval rendelkezik. A klaszterkifizetések rendszere, amelyben a hasonló szimbólumok klasztereket alkotnak, tovább növeli a nyerési esélyeket.

*Pragmatic Play

Az édes Sugar Rush online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,50%.

Részlet

A játék jellemzői között megtaláljuk a szokásos 5x3-as kialakítást, mely 20 nyerővonallal rendelkezik. A Scatter szimbólumokból fakadó ingyenes pörgetések lehetőséget adnak a nagyobb nyereményekre, a Wild szimbólumok cserekeretet alkotnak, segítve a nyerő kombinációk kialakulását.

*Pragmatic Play

Az isteni Zeus vs. Hades online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,07%.

Részlet

A Scatter szimbólumok, a villámok és égő fáklyák jelképei, ingyenes pörgetéseket aktiválnak, a Wild szimbólumok pedig helyettesíthetik a többi szimbólumot a nyerő kombinációk kialakításában. A progresszív jackpot izgalmat és lehetőséget kínál az óriási nyeremények eléréséhez.

*Pragmatic Play

Az izgi Big Bass Bonanza online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,07%.

Részlet

A Big Bass Bonanza egy 5x3 tárcsás video nyerőgép, ami összesen 10 nyerővonallal rendelkezik. A nyerőgépen 3, 4 vagy 5 Scatter landolásával szerezhetsz 10, 15 vagy 20 ingyenes pörgetést. A Bónuszkör alatt érkező Wild-ok begyűjtik a tárcsákon lévő Fish Money szimbólumok értékét.

*Pragmatic Play