Trustly

Kezdőlap » Trustly

 

Szerezz be 150.000 Ft bónuszt és 200 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be szuper Drops & Wins promóciót!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be €600 üdvözlő bónuszt !*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 105,000 Ft bónuszt !*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 150 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 200 euró bónuszt és 20 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 35.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 30.000 Ft bónuszt!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

 

Szerezz be 200 euró bónuszt!*A bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

Trustly – nyílt banki fizetési rendszer

Folytatjuk a digitális pénzeszközök szemlézését, mellyel ma eljutottunk a Trustly nyílt banki rendszeréhez. Varázsa abban rejlik, hogy az ügyfelek az online bankszámlájukról vásárolhatnak és fizethetnek, melyhez nem lesz szükségük sem alkalmazás sem pedig kártya használatára. A kártyahálózatok megkerülésével a Trustly hálózata 6300 bankot támogat, s több mint fél milliárd ügyfelet érint.

A Trustly története

2008-ban került megalapításra a Trustly Group, mely egy svéd fintech vállalat. A 2018-as bevételeik 58%-os növekedését érték el 2019-ben (150 millió dollár). Az európai és az amerikai lefedettséget 2020-ban terjesztették ki Ausztráliára és Kanadára is. A terjeszkedéssel 2020-ban a Trustly által elkönyvelt bevétel elérte a kb. 1,9 milliárd svéd koronát. Jelenleg kb. 30 piacon van jelen a Trustly, s 6000 feletti a kereskedők száma is, akik használják (Alibaba, PayPal, Facebook, Unicef, eBay, GoFundMe, Dell, DraftKings, TransferWise, eToro stb.).

Biztonsági megfontolások

A Trustly egy pénzforgalmi intézményként van számon tartva, melyet a Svéd Pénzügyi Felügyeleti Hatóság engedélyezett és felügyel. A vállalat európai pénzforgalmi szolgáltatói engedéllyel rendelkezik, a pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló irányelv szerint.

A biztonsági szabályokat komolyan veszik, ezért vezettek be a Trustly fizetésekhez kétlépcsős hitelesítést.

Hiányosságok?

Mikor kiválasztod az online pénzügyi eszközt, melyet nyilvánvalóan biztonságosnak szeretnél tudni, vedd számításba a következőket is: A Trustly az évek folyamán többször szembesült adatkezeléssel kapcsolatos kritikákkal.

Pl. 2013-ban azzal a kritikával szembesült, hogy a felhasználóik internetes banki bejelentkezési adatait felhasználták, s ezzel olyan információkhoz jutottak az ügyfeleik részvénytulajdonaival, befektetési alapjaival, s egyebekkel kapcsolatban, melyekre nem is lett volna szüksége a Trustly-nak a fizetések végrehajtásához. 2016-ban újra az adatok biztonságával kapcsolatban akadtak panaszok velük szemben, ezúttal Lengyelországban, a PayPal-al való együttműködés nyomán. Kitűnt, hogy a PayPal szigorúbb adatvédelmi normákat követ, mint a Trustly. 2018-ban pedig a Trustly által alkalmazott különböző technikák akadtak fenn a Finn Pénzügyi Felügyelet hálóján.

A Trustly mellett szóljon, hogy a vállalat a szerződési és felhasználási feltételekben megállapodást köt, akárcsak a bankok, a hozzáférhető információk tekintetében, melyek szükségesek a személyazonosság megállapításához és a fizetések teljesítéséhez. Fontos tény, hogy a Trustly a Svéd pénzügyi Felügyeleti Hatóság által engedélyezett pénzforgalmi intézményként van számon tartva.