Play'n Go

Kezdőlap » Play'n Go

A Tome of Madness online nyerőgépes játék RTP-aránya 96.59 %.

Részlet

A Tome of Madness 5 x 5 tárcsás játék, a kifizetések pedig Cluster rendszerben működnek. Bónuszfunkciói: a Portál töltéséhez a clusterek járulnak hozzá (aktiválódik a Portal Effect funkció). A Wild szimbólumokkal ingyenes pörgetéshez, Portal Effect funkciókhoz jutsz, stb.

*Play'n GO

A Földön túli Reactoonz online nyerőgépes játék RTP-aránya 96.51%.

Részlet

A Reactoonz, 7 x 7-es tárcsákkal, nyerőkombinációk kialakulásával működik. Funkciói között olyan finomságokkal találkozhatunk, mint a Quantum Leap funkció, mely nyerő kombinációkkal töltődik, de ott az Implosion, Demolition, Alteration vagy Incision is. Végső funkció: Gargantoon.

*Play'n GO

A mágikus Rise of Merlin online nyerőgépes játék RTP-aránya 96.58%.

Részlet

A Rise of Merlin 5 tárcsás játékmezőnnyel rendelkezik, 3 sorban elrendezve, 10 nyerővonallal. A legfontosabb funkciók között megtalálhatjuk a scatter szimbólumokkal aktivált ingyenes pörgetéseket, wild szimbólumokat, újrapörgetés funkciót, speciális bővülő szimbólumokat.

*Play'n GO

Az alvilági Book of Dead online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,21%.

Részlet

A játék indulásakor, a pörgetések előtt még be kell állítanod a tétet. A játék legmagasabb lehetséges nyereménye pörgetésenként vagy ingyenes pörgetésenként a megtett téted 5000-szerese, melynek eléréséhez a tábládat nagyértékű Rich Wilde szimbólumokkal kell megtöltened.

*Play'n Go