Reactoonz
9.0/10

Reactoonz

A Földön túli Reactoonz online nyerőgépes játék RTP-aránya 96.51%.

A Reactoonz, 7 x 7-es tárcsákkal, nyerőkombinációk kialakulásával működik. Funkciói között olyan finomságokkal találkozhatunk, mint a Quantum Leap funkció, mely nyerő kombinációkkal töltődik, de ott az Implosion, Demolition, Alteration vagy Incision is. Végső funkció: Gargantoon.

*Play'n GO
Kezdőlap » Reactoonz

A Reactoonz online nyerőgépes játék során megismerheted a legcukibb földönkívülieket, akiket valaha animáltak.

PRO
 • Izgalmas tematika
 • Gazdag grafika és animációk
 • Különleges szimbólumok és bónuszok
 • Magas maximális nyeremény
KONTRA
 • Hiányzó ingyenes pörgetések

Reactoonz online nyerőgép ismertető

A Play’n GO által kifejlesztett Reactoonz egy lenyűgöző és izgalmas online kaszinójáték, amelynek fő témája a földönkívüli világ. Ebben az egyedülálló és szórakoztató játékban a játékosok egy különleges földönkívüli laboratóriumba lépnek be, ahol színes és furcsa idegen lényekkel találkozhatnak. A játék kiemelkedő grafikája és animációi megteremtik ezt a különleges atmoszférát, amelyben a játékosok felfedezhetik a rejtélyes és izgalmas világot.

A Reactoonz nyerőgép 7 tárcsával és 7 nyerővonallal rendelkezik, amelyek lehetőséget nyújtanak a szórakoztató és változatos játékra. A játékban a tétméretek széles skálája áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a saját kényelmes tétnagyságát. A minimális tét mindössze 0,2 EUR, míg a maximális tét 100 EUR lehet, ami lehetővé teszi a különböző játékosok számára, hogy az egyéni preferenciáiknak megfelelően játszhassanak.Az RTP (Visszafizetési százalék) aránya a játék esetében 96,51%, ami egy kedvező érték a játékosok számára.

Extravagáns téma és űrbeli design: a Reactoonz nyomában!

A Reactoonz nyerőgép egy olyan online nyerőgépjáték, amely elkalauzol a vidám, ugyanakkor furcsa és izgalmas űrlaboratórium világába. Az űrben található kísérleti lények, vagy ahogy mi hívjuk őket, a „Reactoonz„, valóban egyedi és színes egyéniségek. Rózsaszín szemű, narancssárga csápos és kék csíkos idegenek alkotják ezt az űrlátványosságot.A játékot kifejezetten lenyűgöző és humoros grafika jellemzi.

Az egyedi karakterek olykor olyanok, mintha egy cirkuszban szerepelnének, és nem titok, hogy az idegenek mögött rejlő titkos táncok és kézmozdulatok mindig mosolyt csalnak az arcokra. Ha egy kis időt hagysz a tárcsák pörgetése között, az idegenek még beszélgetni és viccelődni is kezdenek egymással, mintha egy sajátos intergalaktikus kabaré részesei lennének.Az űrkülönlegességek mellett azonban a játéktervezés is különleges. A tarka és mozgalmas háttérben a tárcsák kavalkádja zajlik, tele a vidám és élénk szimbólumokkal. A játék kinézete a bolygók és a csillagok varázslatos táncára emlékeztet, miközben az idegenek sajátos táncukkal teszik még színesebbé a játékteret.

Végeredményben a Reactoonz egy vicces, megnyerő és izgalmas nyerőgép, ahol a kaszinózással egy űrkalandban vehetsz részt, és olyan idegenekkel találkozhatsz, akik garantáltan mosolyt csalnak az arcodra – még akkor is, ha nem vagy valódi földönkívüli!

Reactoonz: Űrbeli bolondozások és szuper funkciók

Az izgalmas és színes Reactoonz nyerőgép egyedi jellemzőkkel és izgalmas funkciókkal rendelkezik, amelyek garantáltan lekötik a játékosok figyelmét. Ebben a lenyűgöző játékban a rejtélyes földönkívüli világba csöppensz, ahol szórakoztató szimbólumok és egyedi mechanikák várnak rád. Tekintsük át a játék fő jellemzőit és különleges funkcióit:

 1. Csodás tematika és design:

A Reactoonz egy különleges űrlaboratóriumot idéző környezetben játszódik, ahol vidám és furcsa idegenek, vagy „Reactoonz” lények népesítik be a tárcsákat. Az élénk színek és lenyűgöző animációk még élettel telibbé teszik ezt a különleges univerzumot.

 1. Klón reakciók:

Ebben a játékban az összegyűlt szimbólumok további nyereményeket generálhatnak. Ha öt vagy több egyforma szimbólum egy csoportban található, azok klónozódhatnak és további szimbólumokat hozhatnak létre a tárcsákon.

 1. Gigantikus és hatalmas szimbólumok:

A Gigantoonz és Gargantoon bónuszok során hatalmas szimbólumok jelennek meg a tárcsákon, amelyek még nagyobb nyereményeket hozhatnak.

 1. Bónusz körök:

A Reactoonz tele van izgalmas bónusz körökkel, amelyek segítségével még magasabb nyereményeket érhetünk el. A Demolition, Alteration, Implosion, Incision és Fluctuation bónuszok különböző módokon változtatják meg a játékmenetet, és lehetőséget adnak extra nyereményekre.

 1. Magas RTP és nyeremények:

Az RTP aránya a játékban 96,51%, ami a játékosoknak kedvező lehetőséget nyújt hosszú távon. A játék magas volatilitással rendelkezik, ami magában hordozza a lehetőséget az óriási nyeremények elérésére.

 1. Wild szimbólumok és multiplikátorok:

A Wild szimbólumok segítenek a nyerő kombinációk létrehozásában, és a játék folyamán különféle multiplikátorok is aktiválódhatnak, amik még nagyobb nyereményeket eredményezhetnek.

A Reactoonz nyerőgép egy olyan játék, amely nem csak látványban gazdag, de izgalmas és egyedi játékmenettel is rendelkezik. A színes és vidám idegenek, a változatos bónusz körök és a potenciális nagy nyeremények garantáltan lebilincselik a játékosokat, amint belépnek ebbe az űrbeli kalandba.

Reactoonz: Űrparádé a nyerőszimbólumok galaxisában!

Reactoonz nyerőgép egy szórakoztató és izgalmas utazás a földönkívüli világba. A vidám és egyedi karakterek, a lenyűgöző grafika és a változatos bónusz körök mind hozzájárultak ahhoz, hogy emlékezetes élményeket szerezhess a játék során. A játék dinamikus játékmenete és a potenciális nagy nyeremények miatt mindig izgalmas és lebilincselő.

Az űrlaboratórium atmoszférája és az idegen lények sokszínűsége valóban egyedi hangulatot teremtet. A bónusz körök és a kreatív játékmechanika pedig folyamatosan fenntartjak a játékos érdeklődését.A Reactoonz egy olyan nyerőgép, amely nem csak szórakoztat, de izgalmas kihívásokat és lehetőségeket is kínál a játékosoknak. A bónuszok, a Wildszimbólumok és a különlegesfunkciók sokfélesége garantáltan mindenki számára kellemes játékélményt nyújt.

Reactoonz – GYIK

A Reactoonz játékban a "Reactoonz" a vidám és színes földönkívüli lények neve, amelyek a tárcsákon jelennek meg. Ezek az idegenek különleges játékmechanizmusokat indíthatnak el, és segíthetnek a nagyobb nyeremények elérésében.
A játékban öt különböző bónusz kör található, mint például a Demolition, Alteration, Implosion, Incision és Fluctuation. Ezek a körök változatos módon módosítják a tárcsákat és a szimbólumokat, ami extra nyereményeket eredményezhet.
A Wild szimbólumok azok a különleges szimbólumok, amelyek segíthetnek a nyerő kombinációk létrehozásában. Ezek a szimbólumok más szimbólumokat helyettesítenek, és néhány bónusz körben is megjelenhetnek.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.