Tome of Madness
8.0/10

Tome of Madness

A Tome of Madness online nyerőgépes játék RTP-aránya 96.59 %.

A Tome of Madness 5 x 5 tárcsás játék, a kifizetések pedig Cluster rendszerben működnek. Bónuszfunkciói: a Portál töltéséhez a clusterek járulnak hozzá (aktiválódik a Portal Effect funkció). A Wild szimbólumokkal ingyenes pörgetéshez, Portal Effect funkciókhoz jutsz, stb.

*Play'n GO
Kezdőlap » Tome of Madness

A Tome of Madness online nyerőgépes játék mitikus keretein belül visszatér Rich Wilde, a rettenthetetlen felfedező.

PRO
 • Izgalmas és sötét témájú, lenyűgöző grafika
 • Többféle bónusz funkció
 • „Other World” ingyenes kör funkció
 • Magas volatilitás
KONTRA
 • A 2000-szeres maximális nyeremény alacsony
 • Bonyolult játékszabály és mechanika

Tome of Madness online nyerőgép ismertető

A Play’n Go által kifejlesztett Rich Wilde and the Tome of Madness egy sötét és izgalmas kaszinójáték, amelyben a játékosok Rich Wilde, a rettenthetetlen kalandor nyomába eredhetnek. Ez a játék a népszerű Rich Wilde sorozat negyedik része, és a korábbi kalandok után most egy sötétebb és rejtélyesebb világba kalauzol minket.

A játék központi eleme H. P. Lovecraft híres irodalmi műveinek ihletése, különös tekintettel Cthulhu nevű óriási tengeri szörnyre. A játékban Rich Wilde egy ősi könyv segítségével indul el a Cthulhu-kultusz titkainak felfedezésére és rejtett gazdagságának megtalálására.

A Rich Wilde and the Tome of Madness egy 5×5-ös kaszkádos tárcsás nyerőgép, amelynek RTP (Return to Player) értéke 96,59%. Ez egy magas volatilitású játék, amely azt jelenti, hogy a nagyobb nyereményekért érdemes játszani. A maximális nyeremény lehetősége 2000-szerese a teljes tétnek.

A játék számos bónusz funkcióval büszkélkedhet, beleértve a Portál funkciót, különleges wild szimbólumokat és az Other World ingyenes kör funkciót. Az izgalmas kaszkádos nyeremények garantálják, hogy mindig történik valami a tárcsákon, és lehetőség van lenyűgöző nyereményekre. Az „Other World” ingyenes kör funkció különösen izgalmas, és 42 nyerő szimbólum összegyűjtésével aktiválódik, ami több portál effektust is jelent. A játékban található „Mega Wild” szimbólum pedig tovább növeli a nyeremények esélyeit.

A  játék kiválóan alkalmas azoknak, akik szeretik az izgalmas és sötét témájú nyerőgépeket, valamint a magas volatilitású játékokat, amelyek nagy nyereményeket kínálnak. A lenyűgöző grafika és a gazdag funkciók teszik ezt a játékot igazán emlékezetessé, és ideális választás a kalandvágyó játékosok számára, akik egy rejtélyes világban szeretnék próbára tenni szerencséjüket.

A Rich Wilde and the Tome of Madness varázslatos designja és kalandos vonzatai

A Rich Wilde and the Tome of Madness egy olyan kaszinójáték, amely a sötét misztikum és a kalandok izgalmas kombinációját hozza el a játékosok számára. Amikor a tárcsák elindulnak, egy rejtélyes világba csöppenünk, ahol a titkok és a rejtett gazdagság vár felfedezésre. A játékot úgy tervezték, hogy a játékosokat egy olyan izgalmas kalandra hívja, amely tele van kihívásokkal és meglepetésekkel.

A játék designja lenyűgöző, és a részletekre való odafigyelés egyértelműen látszik. A hátteret egy misztikus és ősi város képezi, amely tele van titkokkal és veszélyekkel. A tárcsákon található szimbólumok között ott vannak a színes kristályok, amelyek hozzájárulnak a játék vizuális gazdagságához. A Cthulhu koponya, a gyűrű, a tőr és az Octopus medál szimbólumok pedig az egész történet sötét hangulatát és rejtélyét hozzák elénk.A játék grafikai részletei és animációi magával ragadóak, és a játékmenetet tovább gazdagítják. Az egyedi bónusz funkciók, mint például a Portál és az Other World ingyenes kör, lenyűgöző effektusokkal és vizuális elemekkel vannak ellátva, amelyek még jobban elmerítenek a játékban. A Mega Wild szimbólum kinyíló szemei, amelyek a nyerő kombinációkhoz vezetnek, csak tovább növelik a játék izgalmát és varázsát.

Rich Wilde and the Tome of Madness játék jellemzői

A Rich Wilde and the Tome of Madness egy lenyűgöző és izgalmas kaszinójáték, amely gazdag funkciókkal és izgalmas játékmenettel rendelkezik. A játék során a játékosok sötét rejtélyeket fedezhetnek fel, miközben lenyűgöző grafikával és változatos bónusz funkciókkal találkozhatnak. Íme néhány kulcsfontosságú jellemző és funkció:

 • Tárcsa elrendezés: A játék 5×5-ös kaszkádos tárcsával rendelkezik, ami egyedi és izgalmas játékélményt nyújt.
 • Téma és design: A játék a sötét misztikumokat és a rejtélyeket állítja a középpontba. A gyönyörűen kidolgozott grafika és részletek, valamint a kiváló animációk a játék témáját és hangulatát tökéletesen tükrözik.
 • Bónusz funkciók: A játék számos bónusz funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek növelni a nyerési esélyeket és izgalmasabbá teszik a játékmenetet.
 • Portál funkció: A játék bal oldalán található portál egyedi és izgalmas bónuszokat kínál, mint például különleges wild szimbólumok és extra portál effektusok.
 • Other World ingyenes kör funkció: Az Other World funkcióban a játékosok számára három véletlenszerű portál effektust kínál, ami izgalmasabbá teszi az ingyenes köröket.
 • Mega Wild szimbólum: A „Mega Wild” szimbólum egy speciális wild, amely a játékmenet során kinyílik, és további nyerési lehetőségeket kínál.
 • Magas volatilitás: A játék magas volatilitású, tehát a nyeremények változékonyak, de a nagyobb nyereményekért érdemes játszani.
 • Maximális nyeremény: A játék maximális nyereménye 2000-szorosa a teljes tétnek, amely jelentős lehetőséget kínál a nagyobb nyereményekre.

Fedezd fel a Rich Wilde and the Tome of Madness izgalmas kincsvadászatát!

A Rich Wilde and the Tome of Madness egy lenyűgöző és izgalmas nyerőgépjáték, amely a sötét misztikumok és izgalmas kalandok világába repíti a játékosokat. A játék lenyűgöző grafikával és részletgazdag designnal rendelkezik, ami tökéletesen visszaadja a rejtélyes témát és atmoszférát. A változatos bónusz funkciók, mint a Portál és az Other World ingyenes körök, még tovább növelik a játék izgalmát és esélyeit a nagy nyereményekre. A magas volatilitás miatt a játék mindig meglepetésekkel és izgalmakkal várja a játékosokat, akik egy olyan világba csöppenhetnek, ahol a rejtélyek és a kincsek várnak felfedezésre. A Fedezd fel te is ezt az izgalmas kincsvadászatot és indulj el Rich Wilde oldalán a rejtélyek útvesztőiben!

Rich Wilde and the Tome of Madness- GYIK

A játék egy sötét és misztikus kincsvadászatot követ Rich Wilde, az elszánt felfedező szemszögéből. A játéktéma inspirációt merít H. P. Lovecraft műveiből, különös tekintettel a Cthulhu nevű tengeri szörnyre.
A játék számos izgalmas bónusz funkcióval rendelkezik, beleértve a Portál funkciót, az Other World ingyenes köröket és a Mega Wild szimbólumot. Ezek a funkciók hozzájárulnak a játék izgalmas és változatos játékmenetéhez.
Az RTP értéke 96,59%. A játék magas volatilitású, ami azt jelenti, hogy ritkábban bukkannak fel a nyeremények, de amikor igen, akkor azok nagyobb összegeket jelentenek.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.