1895-ben lett feltalálva a Liberty Bell, a világ legelső nyerőgépe, ebből tudjuk, hogy a mai értelemben vett modern szerencsejátékozás majdnem másfél évszázados múltra tekint vissza. A hazárdjátékok, főleg a különböző kártyajátékok mindig is hatalmas népszerűségnek örvendtek, ezért az emberek nagy örömmel fogadták a szerencsejátékozásnak ezt az új típusát. Nem csoda, hogy egy teljes kultúra szerveződött eköré a szabadidős tevékenység köré, olyan epicentrumokkal, mint Las Vegas.

1996-ban indult el a világ legelső online kaszinója, konkrétan 100 évvel a Liberty Bell feltalálása után. Napjainkra bőséges választék áll rendelkezésünkre, ha a digitális világban szeretnénk szerencsejátékozni, ráadásul az online kaszinók szinte mindegyike a legjobb kaszinó játékok széles, diverz választékát kínálja. Az egyre gyorsabb tempóban fejlődő technológia által az online nyerőgépek már olyan szintű audiovizuális élménnyel és beépített bónusz funkciókkal rendelkeznek, hogy nem túlzás a videójátékok közé sorolni őket.

Ez a gyors fejlődés az egyik oka annak az erős versengésnek, amely kialakult az iparban mind az online kaszinók, mind a játékfejlesztők között. Ennek természetesen hátrányos és előnyös oldalai is vannak, legnagyobb előnye talán az, hogy az évek során kialakult a legjobb kaszinó játékok elit alakulata. Ez olyan online nyerőgépeket és egyéb kaszinó játékokat jelent, melyek minden digitális, régi vagy új kaszinó alapdarabjainak számítanak a játékosok körében való népszerűségük miatt.

Az egyéb kaszinó játékok között a különféle kártyajátékokat, a sportfogadást, a lottózást és hasonszőrű társait, az online kaszinózás elterjedésével pedig az árkád-szerű, crash és más speciális játékokat kell érteni, hiszen ezen is a szerencsejátékozás széles palettáját színesítik. Ám továbbra is a nyerőgépek azok, melyek a legnépszerűbbek, ezért ebben a cikkben is ezekre fogunk koncentrálni a legjobb kaszinó játékok szempontjából.

A legjobbak meghatározásánál végül mindenkinek az egyéni előnyadása fog számítani a játékstílusa alapján. Magától értetődően az egyéni megítéléshez hozzájárulnak azok a változatos témák, modern játékmechanikák és hatalmas nyeremények, melyek a legújabb online nyerőgépeket jellemzik. A legjobb kaszinó játékok létrehozásakor a legnagyobb szoftver fejlesztők egyben trendalkotók is.

Ebben a cikkben öt olyan videó nyerőgépről olvashatsz rövid bemutatókat, melyek jogosan érdemelték ki helyüket a legjobb kaszinó játékok körében. A következő információkra fogok koncentrálni: melyik fejlesztő alkotta meg a játékot, mennyi tárcsával, sorral és nyerővonallal rendelkezik, milyen volatilitással, mi a játék témája, továbbá érdekes tényekkel is készültem. Elöljáróban annyit leszögeznék, hogy mindegyikre jellemző a kiváló grafikai és hangminőség, a játékélmény, mely szinte beszippant, és a nagyszerű beépített funkciók, melyek feldobják a monotonitást.

Gonzo’s Quest – El Dorado, az aranyváros legendája

A NetENT 2011-ben végleg bebizonyította, mekkora nagyágyú azzal, hogy megalkotta ezt a játékot, mely egy valós történelmi személy, Gonzalo Pizarro kalandjai köré épül. Ennek a vaspáncélos figurának segíthetsz az aranyváros legendájának a végére járni 5 tárcsán, 3 soron és 20 rögzített nyerővonalon keresztül.

A játék volatilitása közepes és magas szintekre állítható, vagyis inkább a komolyabb játékosoknak ajánlott, akik nagyobb tétekért játszanak, a jelentősebb kifizetések reményében. A játék azért is szerepel a legjobb kaszinó játékok között, mert elsőként vezette be az Avalanche funkciót, mely azt jelenti, hogy a hagyományos pörgő tárcsák helyett helyükre eső szimbólumok vannak.

Starburst – kutass kozmikus drágaköveket a szikrázóan mesés univerzumban

Ez a 2012-es játék szintén a NetENT jóvoltából került az iGaming piacra. Roppant élénk színek, és kezdők számára is kellően egyszerű játékmenet jellemzi, ezért több mint 10 éve töretlen népszerűségnek örvend. Univerzumában a bolygók, csillagok és meteorok drágakövekből vannak, és ebben a kozmoszban tudsz kalandozni 5 tárcsán, 3 soron keresztül, 10 nyerővonal segítségével. Ez utóbbiakkal mindkét irányból tudsz nyerni.

A volatilitása alacsony és közepes szintekre állítható, vagyis a kezdőknek és a tapasztaltabb játékosoknak is testhezálló, ha azok nem szeretnének túl nagy tétekért játszani. A digitális kaszinók is kedvelik emiatt, gyakran választják olyan promóciókhoz, amelyek ingyenes pörgetéseket tartlamaznak.

Book of Dead – a Holtak Könyvének titkai és ősi kincsek felfedezése

Ez a 2016-os Play’n GO játék megreformálta az ókori egyiptomi témát feldolgozó játékokat azzal, hogy karakterközpontúvá alakította a narratívát Rich Wilde megalkotásával. Ennek az Indiana Jones-szerű főszereplőnek az animált kalandjai elevenednek meg a szemedi előtt, amikor összejön egy nyerővonal. Ezek egyébként állíthatók, saját fogadási taktikád függvényében.

A Holtak Könyve utáni keresést 5 tárcsán és 3 soron keresztül folytathatod a főszereplővel. A játék volatilitása magas, így kezdőknek annyira nem ajánlott a magas tétek miatt, bár a kaszinók meglehetősen gyakran választják ezt a játékot az ingyenes pörgetéses ajánlataikhoz.

Mega Moolah – szafarizz a grandiózus nyeremények szavannáin

A Microgaming hamarabb jött létre (1994), mint az első online kaszinó, így korunk legismertebb, vezető játékfejlesztőjeként van számon tartva. Játékai garantáltan megbízhatóak, igazságosak, és élvezetes játékélményt nyújtanak, nagy kifizetésekkel. Ez utóbbi kapcsán egyértelműen a Mega Moolah viszi a prímet, hiszen mai napig rekordot tart a Guinnes Rekordok Könyvében, mint a történelem eddigi legnagyobb progresszív jackpotot kifizető nyerőgépe.

5 tárcsán, 3 soron és 25 rögzített nyerővonalon keresztül nyargalhatsz az afrikai vadakkal ebben a játékban, mely 2006-os megjelenése óta mai napig több százezer szerencsejátékos kedvence, így a legjobb kaszinó játékok oszlopos tagja. A volatilitása magas, kezdőként eleinte érdemesebb csak a demo változatával szórakozni.

Big Bass Bonanza – süss sügért sikeresen, csak tudd megfogni!

Ez a játék viszonylag új, 2020-ban jelent meg a Pragmatic Play által. Témája a horgászatot dolgozza fel, ezért ennek a sportnak a kedvelői garantáltan ráharapnak, és teperni fognak azért, hogy kihasználják a közepes és magas volatilitást, és kifogják a nagy nyereményt, egy hatalmas sügér képében.

Bár véleményem szerint a horgászás nem a legdinamikusabb sport, ez a játék 5 tárcsájával, 3 sorával és 10 rögzített nyerővonalával pótolja ezt a hiányt, miközben mégsem felejt el kellőképp relaxáló maradni.

Hol találod meg ezeket a játékokat?

Láthattad, hogy a felsorolt videó nyerőgépek közül a legtöbb nagyjából már 10 éve van a piacon, s ezidő alatt nem csökkent népszerűségük. Ez a bennük rejlő potenciál miatt van, amely a digitális kaszinóknak és a játékosoknak is jó lehetőségeket nyújt. Ezért van az, hogy nagyjából bármilyen online felületen megtalálod ezeket a játékokat, ráadásul a demo változatukat is, hogy nyugodtan gyakorolhass, valós pénz kockáztatása nélkül.A legjobb kaszinó játékok listája ezzel persze nem teljes, hiszen az Immortal Romance, a Thunderstruck II és számos egyéb játék is méltán helyet foglalhatna ebben a felsorolásban, de a cikk célja inkább egy kis ízelítő nyújtása volt, a teljesség igénye nélkül.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.