Rise of Merlin
9.0/10

Rise of Merlin

A mágikus Rise of Merlin online nyerőgépes játék RTP-aránya 96.58%.

A Rise of Merlin 5 tárcsás játékmezőnnyel rendelkezik, 3 sorban elrendezve, 10 nyerővonallal. A legfontosabb funkciók között megtalálhatjuk a scatter szimbólumokkal aktivált ingyenes pörgetéseket, wild szimbólumokat, újrapörgetés funkciót, speciális bővülő szimbólumokat.

*Play'n GO
Kezdőlap » Rise of Merlin

A Rise of Merlin nyerőgép misztikus walesi vidékekre kalauzol, ahol a kelta varázsló barlangjában csodás lények várnak.

PRO
 • Varázslatos téma és látványos grafika
 • Ingyenes pörgetések bónusz funkció
 • Szórakoztató és izgalmas játékmenet
 • Mobilon is elérhető és játszható
KONTRA
 • Magasabb minimális tét (0.10€)
 • Demó módban csak virtuális pénzzel játszható

Rise of Merlin online nyerőgép ismertető

A Play’n GO, a játékszolgáltató mesterműve, egy olyan világba kalauzol el, ahol a tárcsák titkokat és nyereményeket rejtő káprázatos kavalkádja vár rád. Ebben a mesés játékban öt tárcsa és három sor vesz körül, egy csodás 5×3-as elrendezésben. A játék magával ragadó atmoszféráját az alacsony variabilitás és a magával ragadó 94.51%-os RTP arány teszi még izgalmasabbá. 

A Play’n GO neve garancia a minőségre és a kreativitásra. A játékfejlesztők ebben a varázslatos nyerőgépben a legendás Merlin történetét fonták bele, és létrehoztak egy olyan világot, amelyben a múlt és a jövő egyesül

Indulj el a Rise of Merlin izgalmas világában, és hagyd, hogy a tárcsák varázsa magával ragadjon! Fedezd fel a szimbólumok titkait, élvezd az izgalmas játékmenetet, és hajts végre varázslatokat a nyereményekért!

Merlin varázslatos világa: tematikus kincsek a Rise of Merlin desig-jában

A Rise of Merlin varázslatos világában, ahol a történelem és a mágia egyesül a játékdesign káprázatosan kidolgozott részleteiben. Ebben a lenyűgöző online kaszinó játékban a középkori Britannia misztikus atmoszférája elevenedik meg, miközben a tárcsákon megjelenő szimbólumok mesélik el  nekünk az  ősi varázsló, Merlin történetét.

A játékdesign szemléletesen hozza vissza azt a varázslatos időszakot, amikor a legendák és a misztikumok mindenkit ámulatba ejtettek. A háttér egy titokzatos erdőt ábrázol, ahol a fák suttogása és a varázslatok rezgése érződik. A tárcsákon megjelenő szimbólumok között megtalálhatók a druidák ősi jelei, a varázslatokat hordozó kristályok és persze maga Merlin, a varázsló.

A gondosan kidolgozott grafika és a részletgazdag animációk által minden pörgetés során mélyebbre hatolhatsz a múlt misztikus világába. A szimbólumok ragyogása és az éles részletek olyan érzést keltnek, mintha magad is részese lennél ennek a varázslatos történetnek.

Fedezd fel újra a középkori Britannia misztikus hangulatát és az ősi varázslatok erejét a Rise of Merlin játékdesignban! Engedd, hogy a szimbólumok és a grafika elragadjon a múltba, ahol a mágia mindenhol jelen van és a tárcsák titokzatos forgása újabb és újabb nyereményeket hoz elő a varázslatos világból.

Rise of Merlin – varázslatos tárcsák és kifinomult funkciók

A Rise of Merlin egy olyan online kaszinó játék, amely számos lenyűgöző jellemzőt és funkciót kínál a játékosoknak. Ebben a varázslatos világban minden egyes pörgetés új kalandot hoz, és számtalan lehetőséget rejt magában a nagy nyeremények elérésére. Íme néhány kiemelkedő jellemző és funkció:

 • Téma és design: A játék a középkori Britannia misztikus hangulatát és varázslatát idézi meg a lenyűgöző grafikával és részletgazdag design-nal. A varázslatos erdők, ősi jelek és kristályok mind a történet misztikumát hordozzák, és mélyebbre vezetnek a varázslat birodalmába.
 • Tárcsák és nyerővonalak: Az öt tárcsa és három sor kombinációja a játék alapja. Tíz nyerővonalon alakulnak ki a győzelmes kombinációk, amelyek balról jobbra haladva hozzák a nyereményeket.
 • Wild és Scatter szimbólumok: A kristálygömb a Wild és Scatter szimbólum egyben. Wild-ként más szimbólumok helyett állhat, így növelve a nyerés esélyét. Ha pedig legalább három Scatter szimbólum jelenik meg, akkor aktiválódik az ingyenes pörgetések bónusz.
 • Ingyenes pörgetések bónusz: A három vagy több Scatter szimbólum kipörgetése után nyolc ingyenes pörgetést kapsz. Az ingyenes pörgetések során egy kiválasztott szimbólum kiterjedővé válik, és amikor megjelenik a tárcsákon, megnöveli a nyerés esélyét.
 • RTP és variáció: A játék játékos-visszatérítése (RTP) 94.51%, ami a nyeremények várható átlagos visszatérítési arányát jelzi hosszú távon. A játék variációja alacsony, ami azt jelenti, hogy gyakran fordulnak elő kisebb nyeremények, így hosszabb játékélményt biztosítva.
 • Mobil kompatibilitás: A Rise of Merlin nem csak asztali számítógépeken játszható, hanem iOS és Android operációs rendszert futtató mobil eszközökön is. Így bárhol és bármikor élvezheted a varázslatot és a nyereményeket.

A Rise of Merlin egy olyan játék, amely lenyűgöző témájával és design-jával, valamint változatos funkcióival garantáltan magával ragad. 

Varázslatos utazás a Rise of Merlin nyomában – Misztikus kincsek és kalandok a tárcsákon

A Rise of Merlin egy olyan online kaszinó játék, amely garantáltan lebilincsel mindenkit, aki szereti a misztikus történeteket és a lenyűgöző designt. A különleges funkciók, a változatos nyerési lehetőségek és a varázslatos atmoszféra együtt teszik igazán emlékezetessé ezt a játékélményt. Ha szeretnél egy kis varázslatot csempészni az életedbe, mindenképpen próbáld ki a Rise of Merlin játékot – garantáltan magával ragad és elvarázsol!

Rise of Merlin – GYIK

A Rise of Merlin számos izgalmas funkciót kínál a játékosoknak. Az ingyenes pörgetések bónusz lehetőség kiváltásához legalább három Scatter szimbólumra van szükség. Ebben a bónusz körben egy kiválasztott szimbólum kiterjedővé válik, növelve a nyerés esélyét. Emellett a Wild szimbólum is jelen van, amely más szimbólumok helyett állhat, hogy segítsen létrehozni nyerő kombinációkat.
A Rise of Merlin játék játékos-visszatérítési aránya (RTP) 94.51%. Ez az érték azt mutatja meg, hogy hosszú távon mennyi várható nyereményt fizet vissza a játék a játékosoknak az összes tétjük alapján.
A Rise of Merlin nyerőgép asztali számítógépeken és mobil eszközökön egyaránt játszható. A játék kompatibilis Windows, iOS és Android operációs rendszerekkel, így bárhol és bármikor élvezheted a varázslatos kalandot és a nyereményeket.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.