Euphoria Megaways
8.0/10

Euphoria Megaways

A mennyei Euphoria Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96%.

Az Euphoria Megaways 6 tárcsás játék, mindegyik tárcsán 2-7 közötti szimbólum fér el egy-egy pörgetés nyomán. Lehetőség van ingyenes pörgetések beszerzésére, és renelkezik Bonus Buy funkcióval is. A játék szimbólumai: Mystery, Star és az Euphoria Spin.

*iSoftBet
Kezdőlap » Euphoria Megaways

A tárcsák a csillagokkal teli, színes űrben lebegnek, a szimbólumok és betűk mellett ékkövek tarkítják a játékfelületet.

PRO
  • Akár 117.649 megaways
  • Buy funkció
  • Ingyenes pörgetések
KONTRA
  • Progresszív nyeremények hiánya

Euphoria Megaways online nyerőgép ismertető

Az Euphoria nyerőgépen egyet csavarintva, s ellátva Megaways funkcióval, az iSoftBet játékszolgáltató kiadta az „elragadtatás érzését” ígérő Euphoria Megaways online nyerőgépes játékot, mely egy újabb kozmikus utazást ígér. Bár az eredeti játék 20.000-szeres maximális nyereményt ígért, addig az Euphoria Megaways nyerőgépen ez felezésre került, s így 10.000-szeres lett a jeles legnagyobb elvihető nyeremény.

Ez a játék kínál ingyenes pörgetéseket, sőt szuper ingyenes pörgetéseket, szorzókat és még sok minden mást, melyeket leírásunkban részletezünk. Ami még ezeken felül is még tutibbá teszi a nyerőgépet az az a tény, hogy asztali számítógépekkel és mobilokkal is kompatibilis a játék, úgyhogy csak a pénztárcád, vagy Fortuna istennő szeszélye szabhat határt a pörgetéseknek.

Téma és design: galaxisok és csillagok között

Az Euphoria Megaways online nyerőgépes játék design-ja nagy dobás volt, s vetekszik a többi, kozmikus utazást kínáló nyerőgéppel, hiszen a galaxison átrobbanó hatást keltő háttéren cikáznak a csillagok, míg a tárcsákon a drágakő szimbólumok pörögnek. Zenéje intergalaktikus utazást ígér.

A megjelenő szimbólumok között ott vannak a kártya szimbólumok (Ász, Király, Dáma, Bubi, tízes és kilences), a drágakövek (zöld, lila, kék, vagy a gyémánt).

euphoria-megaways-slot

A wild szimbólumok a középső 4 tárcsán jelenhetnek meg, s helyettesíthetik a többi szimbólumot.

Különleges szimbólumok még a játék során a:

  • Mystery szimbólumok, 
  • Star szimbólum (wild-ként és szorzóként is funkcionál), 
  • Euphoria Spin (mely többek között Star szimbólumokhoz juttat), 
  • valamint a Max Megaways (további funkciói mellett, ez is hoz Star szimbólumokat).

Jellemzők és funkciók: ingyenes pörgetések? Naná! Sőt, itt a Super Free Spins funkció is.

Az Euphoria Megaways online nyerőgépes játék tárcsáinak száma 6 az aktív játéktéren, a tárcsákon 2-7 szimbólum foglalhat helyet, és akár 117.649 nyerési lehetőséget is biztosít. Extra tárcsával is találkozol majd, mely nagyobb nyereményszorzókat biztosít. 

A pörgetések előtt válaszd ki a tétet, ami 0,2 és 20 $ / € / £ közötti lehet pörgetésenként. Az iSoftBet fejlesztő Euphoria Megaways nyerőgépének RTP-aránya 96%, melyet a különböző Bonus Buy funkciókkal fel lehet tornázni nagyobb értékekre is. A játék volatilitása magas.

Nyereményt a játéktér bal szélétől kezdődően együtt álló egyforma, fizetős szimbólumok hoznak a konyhára. A maximális nyereménnyel, a tét 10.000 -szerese.

Az Euphoria Megaways nyerőgép legfontosabb funkciói az ingyenes pörgetések, Super Free Spins (melyet a Red scatter szimbólum szokásos scatter szimbólummal való kombinációja aktivál – ez egy továbbfejlesztett funkció, mely nagyobb nyereményeket kínál), autoplay, Megaways, Bonus Buy.

Ez az utóbbi funkció, a Bonus Buy egy elég huncut kis funkció, hiszen a három különböző opció megvásárlásával (Euphoria Spin, Free Spin, Super Free Spin) számottevően nagyobb RTP aránnyal számolhatsz (RTP 96,16 % / 96,49 % / 96,46 %).

Végezetül a verdictum

Az Euphoria Megaways méltó folytatása elődjének, az Euphoria nyerőgépnek, melyet minden játékos megérdemelt már, hogy piacra kerüljön. Ez egy olyan játék, mely tökéletesen egyesíti az Euphoria játék varázsát a közkedvelt Megaways mechanika előnyeivel. Összességében izgalmas játékidőt kínál az Euphoria Megaways online nyerőgépes játék, így ajánljuk, hogy adj neki egy pörgetést vagy demó módban, természetesen ingyenesen, vagy játssz valamelyik ajánlott és megbízható virtuális kaszinóban.

Euphoria Megaways – GYIK

Igen. Több weboldalon is kipróbálhatod az ingyenes játék demóját, anélkül, hogy valódi pénzben kellene megtenned a téted. A legtöbb általunk ajánlott kaszinóban, ahol az iSoftBet nyerőgépek vannak, szintén ingyen játszhatsz játékpénzes demóval.
Ahhoz, hogy valódi pénzzel játszhass az Euphoria Megaways játékkal, regisztrálnod kell egy online kaszinóban, s ott létrehozni a számlád, ajánlásaink szerint az általunk kínált online kaszinók egyikében. Új játékosként történő regisztrációkor egy szép üdvözlő bónuszt is igényelhetsz.
Nem, sajnos az Euphoria Megaways nyerőgépen nem lehet progresszív jackpotot nyerni, de számos más játék funkció rendelkezésedre áll, pl. az automatikus játék, a scatter és a különböző szorzók.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.