Ki ne szeretne sorsjegyet vásárolni?

Az egyik legegyszerűbb és leginkább kézenfekvő játék, s ami az egyik legjobb benne, nem kell napokat várnod a szerencsés számok húzására, mint pl. az ötöslottó esetében, hanem helyben megtudod, hogy nyertél-e vagy sem. Ha már az ötöslottóhoz hasonlítottam, akkor van itt még egy fontos különbség köztük: míg az ötöslottón egy pénznyeremény esélye 1 a 43-hoz, addig a sorsjegyek esetében kb. minden harmadik nyer.

Kaszinó sorsjegy

A Kaszinó egy 10 játékot kínáló sorsjegy, mely jelenleg 2.000 Ft-ba kerül sorsjegyenként. Főnyereménye nem került elaprózásra, hiszen nem kevesebb, mint 75.000.000 Ft.

A tíz játék megtekintéséhez ki kell nyitnod a sorsjegyet: így hozzáférést nyersz az 1., 2., 9. és 10. játékhoz. A többi hat játékhoz való hozzáféréshez tovább kell nyitogatnod a perforációk nyomát követve a sorsjegyet.

Lehetőséged van egy sorsjeggyel akár tíz nyereményt is hazavinni. Nyereményt akkor vihetsz haza, ha a sorsjegy belsejében megtalálod a sorjegyen szereplőkkel azonos értékű, számú, vagy pozíciójú számokat, szimbólumokat.

A sorsjegy Részvételi Szabályzatát keresd a hátoldalán a sorsjegynek az esetleges további információk kikereséséhez.

Nyereményjáték a Kaszinó sorsjegy vásárlói számára, 2023-ban

Az ezutáni szöveget is olvasd el, légy szíves, mielőtt rohannál Kaszinó sorsjegyet vásárolni. Ugyanis a nyereményjáték akció már lejárt, a sorsolás megtörtént 2023. szeptember 14.-én.

Miről is szólt ez a nyereményjáték nagy vonalakban? „Újra itt a mesterhármas!” jelmondattal ellátva indult meg a játék augusztus elején a számos százezres, milliós és tízmilliós nagyságrendű nyereményért. A játékszabályok egyszerűek voltak, 3 darab nyeretlen szelvényre volt szükség a pályázáshoz, a szabályzatban megadott sorozatszámok közül, melyeket egy borítékban, a kért adataiddal ellátva, valamint a megadott címre kellett eljuttatni, vagy leadni egy lottózóban.

Minden egyes boríték egy külön pályázatnak számított, de egy játékosnak csak egy nyeremény hazavitelére volt esélye. Ahhoz pedig, hogy tényleg hazavihesd a nyereményed, ellenőrzésen is át kell esni. Ezért olyan bitang fontos, hogy mielőtt ilyen esetben lezárnád a borítékod, mindenképp jegyezd fel magadnak a sorsjegyeken szereplő azonosító számokat (a sorsjegyen, az előoldalon keresd). Ezt csak így elöljáróban, hiszen más nyereményjátékban is hasznosnak bizonyulhat ez a tanács.

Online vagy fizikailag vásárolható sorsjegy?

A lottózókban vagy különböző árusoknál kapható és kézbe vehető sorsjegyek mellett ma már nem jelenthet gondot vagy kihívást kedvenc sorsjegyed megvásárlása online. Erre is több lehetőség áll rendelkezésedre, mint a Szerencsejáték Zrt. weboldala, de mások is vannak a piacon (pl. Lottoland magyar weboldala).

Biztos jártál már úgy, hogy pont akkor nem volt nálad vaspénz, mikor kaparós sorsjegyet vettél, s fel kellett találnod magad. Az emberi fantázia végtelen lehet ilyen esetekben, a kulcsoktól megkezdve a műkörmön át, nagyon sok minden szolgálhat a kaparás eszközeként.

Próbajáték a kedvenc e-sorsjegyeddel

Inspiráltak voltak a fejlesztők is, mikor a Szerencsejáték Zrt. oldalán megalkották a platformot a kaparós sorsjegyek használatára. Mielőtt élesben vennél online sorsjegyet, ajánlom figyelmedbe a „Próbajáték indítása” gombot, mellyel a kiszemelt e-sorsjegyet valódi pénzdíjak (és persze valódi nyeremények) hiányában kipróbálhatod.

Egy igazán szórakoztató kis időtöltés a kapargatás. A próbajáték elindításával elsőként válaszd ki, hogy milyen eszközzel szeretnél kapargatni az e-sorsjegyen. Mint említettem, a kreativitás kibújt a zsákból, s olyan eszközöket tárnak eléd, mint: pénzérme, kártya, kulcs, spakli, macska mancs (ezen az utóbbin mi is kacagtunk egy jót).

Az eszközöd kiválasztása után indulhat is a kapargatás! A Kaszinó sorsjegy esetében, mint említettem, 10 játék szerepel a szelvényen. Ajánlom, hogy a teljes kaparófelületet tisztítsd meg, hogy jól kivehetők legyenek a nyertes számok és szimbólumok, valamint a te számaid, szimbólumaid és az elérhető nyeremények is. Amennyiben sietsz, vagy épp nincs türelmed a manuális tisztogatáshoz, keresd meg a lap tetején a „Mindet lekapar!” gombot, így csak az eredményeket kell áttekintened, hogy megtud nyertél-e.

Játék, ez játék, de állj hozzá kellő komolysággal

A sorsjegyek használata egyszerű, könnyed, szórakoztató. Mégis nem szabad szem elől tévesztenünk játék közben, hogy ez is egy szerencsejáték, így mindig csak a kellő mértékletességgel szabad hozzá látnunk. Mindig vess számot vele, hogy mennyi pénzt, időt és energiát áll módodban belefektetni a játékba. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okoz. Ahogy minden más szerencsejáték, ez sem érhető el 18 éven aluli személyek számára.

Hogyan nyúljunk szerencsés kézzel a kupacba a sorsjegy vásárlásakor?

A népszerű sorsjegyeket nem hagyják elfogyni, hanem új sorozatot nyomtatnak a készletek kimerülése előtt. Ehhez, ugye, fontos tudnunk, hogy a sorsjegyeket sorozatokban nyomtatják, árusítják. Azonban, mikor kiadnak egy új sorozatot, a korábbiból megmaradó sorsjegyeket nem vonják ki a forgalomból. Ez a magyarázata annak, hogy egy típusú sorsjegyből egyszerre több sorozat szelvényei is kaphatók még az árusoknál.

Ennek az a hátulütője, hogy a régebb óta forgalomban lévő sorozatokból már nagy eséllyel a nagy nyeremények elkeltek. Bár az érintetlen szelvénybe nem láthatsz bele, hogy milyen nyereményt tartogat számodra, a szelvényen szereplő sorozatszámot megtekintheted. Így a javaslat az, hogy a szelvények megvásárlásakor mindig tekintsd meg ezt a sorozatszámot, s ha tudomásod szerint egy régebbi sorozat része, és amennyiben lehetséges, cseréltesd ki egy nagyobb sorozatszámú sorsjegyre.

Végezetül tekintsünk a jelenbe

A Szerencsejáték Zrt. nagyon aktív 2023-as évet mutathat fel, hiszen új sorsjegy típusokat dobtak a piacra, de még hányat!

A termékeik kínálatát valahogy most nagyobb ütemben bővítik, mint korábban, hiszen ebben az évben voltak piacra dobva a Neon sorsjegyek, valamint más, szólóban járó szelvények is.

A másik idei évi kreálmány volt a „Meglepetés” névre hallgató kaparós sorsjegyek családja, melyek egy piaci rést hivatottak kitölteni. Ugyanis egyre nagyobb divatnak számít nagy pillanatokban kaparós sorsjegyet adni ajándékba egymásnak. Legyen szó születésnapról, esküvőről, egyebekről, az emberek szeretnek sorsjegyeket ajándékozni.

A Meglepetés egy egész sorsjegy-családot ölel fel, hiszen három féle árkategóriában vásárolhatók meg, s ennek függvényében változik a nevük is:

  • bronz – Kis Meglepetés,
  • ezüst – Nagy Meglepetés,
  • arany változatok – Óriási Meglepetés.

Persze, az árkategória függvényében került megszabásra a főnyeremény értéke is, mely 25.000.000 Ft vagy 50.000.000 Ft, az arany változat esetében pedig 75.000.000 Ft.

Ezek is több játékot tartalmaznak a szelvényen, akárcsak a Kaszinó sorsjegy. Ha már említettük a Neon sorsjegyeket, ezek szintén három árkategóriában érhetőek el: Neon 500, Neon 1000 és Neon 2000. A nevükben szereplő szám mutatja a sorsjegy árát. A főnyeremények értéke hasonló sémát követ, mint a Meglepetés sorsjegy-család esetében.

Te melyik sorsjegy mellett döntöttél?

Számos sorsjegy vár Rád úgy a fizikai lottózókban, mint az online lehetőségek között. Így akár a Kaszinó sorsjegyre voksolsz, akár egy Meglepetést vásárolnál valakinek, vagy saját magadnak, mindig tartsd szem előtt, hogy ez is csak egy játék, s annak is kell maradnia. A szórakozás egy formájának.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.