NetEnt

Kezdőlap » NetEnt

A művészi Butterfly Staxx online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,80 %.

Részlet

A Butterfly Staxx 5 x 4-es tárcsákkal rendelkezik, nyerővonalainak száma 40. A funkciók között találod az ingyenes pörgetéseket, az újrapörgetési bónusz kört, Butterfly Spins bónuszkört (melyben selyemgubó szimbólumok jelennek meg), de scatter és wild szimbólumok is megjelennek.

*NetEnt

A Divine Fortune online nyerőgépes játék kiemelkedő RTP-aránya 96.59%.

Részlet

A Divine Fortune 5 x 3-as tárcsákkal rendelkezik, míg a nyerővonalak száma 20. A legfontosabb funkciók között ott vannak az ingyenes pörgetések, a Jackpot Challenge funkció (legmagasabb nyeremény: Mega Jackpot). Magas nyereményeket kínálnak a Falling Wildok és a Wild on Wild-ok.

*NetEnt

A Dead or Alive 2 online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,8%.

Részlet

A Dead or Alive 2 nyerőgép 5 standard tárcsával, 3 sorral és 9 nyerővonallal rendelkezik. A legfontosabb bónuszfunkciók: Train Heist/Old Saloon/High Noon Saloon ingyenes pörgetések. 5 különböző wild szimbólummal találkozol, melyek minden mást helyettesíthetnek, kivéve a scattert.

*NetEnt

A ragyogó Starburst online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,1%.

Részlet

A Starburst 10 nyerővonallal rendelkezik, de két irányvonalú nyereményekre van esélyed. Amúgy három vagy több azonos szimbólumnak egy nyerővonalon való felbukkanása vezet a nyereményekhez. A tét szintjét beállíthatod, így személyre szabható a játékélmény.

*NetEnt

A csodás Twin Splin Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,4%.

Részlet

A funkciók közé tartoznak a klaszterkifizetés, a Wild szimbólumok, a szinkronizált tárcsák és az ingyenes pörgetések. A gyémánt vezeti a kifizetéseket, és a teljes tét 2, 3, 6 vagy 10-szeresét adja, ha 3, 4, 5 vagy 6 darabot érsz el.

*NetEnt