Starburst
8.0/10

Starburst

A ragyogó Starburst online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,1%.

A Starburst 10 nyerővonallal rendelkezik, de két irányvonalú nyereményekre van esélyed. Amúgy három vagy több azonos szimbólumnak egy nyerővonalon való felbukkanása vezet a nyereményekhez. A tét szintjét beállíthatod, így személyre szabható a játékélmény.

*NetEnt

Kezdőlap » Starburst

A rácsok tele drágakövekkel, a hetesekkel és csillagokkal, design-ját jellemzi a csodás grafika, a 3D hatású drágakövek.

PRO
  • Wild szimbólum
  • Stílusos téma
  • Egyszerűen elsajátítható játékmenet
  • Közepes rizikó
KONTRA
  • Progresszív jackpot hiánya
  • Kevés funkció

Starburst online nyerőgép ismertető

A híres NetEnt játékszolgáltató egy igen népszerű játékát van szerencsénk itt bemutatni, mely grafikájával sok játékost rabul ejtett már, s melynek neve: Starburst. A Starburst slot egy etalon játéknak számít, hiszen sok más szolgáltató igyekezett már a NetEnt e közkedvelt játékát lekoppintani, de egy sem volt képes azt a játékélményt letenni az asztalra, mint a Starburst.

Sok online szerencsejáték barlang, kaszinó kínálatában jelenik meg a slot Starburst, mely, főleg a kezdő játékosok mákjára, elérhető demó változatban is. Ha esetleg olyan szinten lennél kezdő, vagy beavatatlan a nyerőgépek világába, hogy nincs meg a demó játék fogalma, akkor jó hírünk van, hiszen ez mindössze annyit tesz, hogy nyomhatod a játékot, kitanulhatod a játékmenetet és logikát, mindezt ingyen és bérmentve, de mégis nyersz rajta. Hogy mit? Hát tapasztalatot, legfőként! Így hát meg se állj a Starburst free slots megtalálásáig.

starburst

A kaszinójátékok között a Starburst az 5 tárcsás, három soros online nyerőgépek sorát erősíti, de lássuk csak közelebbről, hogy a NetEnt e örökzöld játéka mit is kínál számodra.

Téma és design: készen állsz egy klasszikus űrutazásra?

A NetEnt intergalaktikus élményt nyújt a Starburst játékosainak. A rácsokon ott sorakoznak a drágakövek, a hetesek és a csoda-színes csillagok, csak sikerüljön kiforgatnod őket! Design-ját jellemzi a csodás grafika, a 3D hatású drágakövek megjelenítése olyan, hogy szinte érzed őket a kezeid között, szeretnéd megérinteni. A Starburst varázsa annak is köszönhető, hogy az alacsony kifizetésű szimbólumok (lila, kék, piros, zöld és sárga drágakövek) is szembe ötlőn csillognak, míg a két prémium szimbólumok különlegesebb formát öltenek, hiszen van itt csillogó hetes és bolygóra hasonlító „BAR” szimbólum is.

Ne ítélkezz első pillantásra! Bár igen egyszerűnek tűnhet ez a játék ránézésre, mégis számtalan játékos órákon át történő szórakoztatására bizonyult már alkalmasnak a Starburst online nyerőgépes játék.

Jellemzők és funkciók: szivárványos szimbólumok, nyeremények várnak

A tét szintjét beállíthatod, így személyre szabható a játékélmény. Ehhez járul hozzá az érmék értékének beállítása is (coin value), így a megtehető tétek 0,1 és 100 között mozoghatnak. Biztosított az alapfunkciók közül a lehetőség az automatikus játékra is, amiben kiválaszthatod a pörgetések számát. A Starburst 10 nyerővonallal rendelkezik, de két irányvonalú nyereményre van esélyed, mely ennek a nyerőgépnek egy kiemelkedő funkciója. Amúgy három vagy több azonos szimbólumnak egy nyerővonalon való felbukkanása eredményez nyereményt.

A Wild funkció aktiválódásához a színes csillagok (Starburst szimbóluma) tárcsákon való megjelenésére van szükség, a nyerő kombináció kialakításához. Ez ingyenes pörgetéseket biztosít. A Starburst bonus lehetőségei csodásak és a pazar játékélmény mellett a jó nyereményeket is garantálja.

A pörgetésekkel elérhető legmagasabb nyeremény 50.000 érme, mely csak arra vár, hogy a tárcsákat szerencsés módon forgasd meg, s hazavidd.

A játék volatilitása alacsony, ami annyit tesz, hogy gyakoribb, de kisebb értékű nyereményekre van nagyobb esélyed. Az RTP-arány pedig eléri a 96,1%-os játékos-visszatérítési értéket.

Következtetések helyett

A Starburst egy klasszikus, videó nyerőgépes játék, mely kiállta az idő vasfogát is. Várhatóan még hosszú ideig a legkedveltebb játékok közé lesz besorolva az alacsony volatilitása ellenére is. Ehhez mindenképp hozzájárul a nyolcvanas éveket idéző stílusa és zenéi is.

Amennyiben nosztalgikus hangulatban vagy, talán egy megbízható és hosszú órákon át szórakoztató videó nyerőgépre vágysz, nem kell tovább keresgélned. A Starburst pont Rád vár!

A Starburst játékkal a NetEnt megmutatta, hogy mik a hozzávalói egy egyszerű szerencsejátéknak, mely mégis a játékosok kedvencei közé tartozik: alacsony volatilitás, mindkét irányba fizető mechanika, megnyugtató grafika és becsületes fizetések. A játék varázsa utánozhatatlannak bizonyult az évek során.

Starburst – GYIK

A Starburst nyerőgépes játék teljes mértékben kompatibilis a mobiltelefonokkal. Fejlesztője, a NetEnt a legtöbb játékát HTML5 segítségével fejleszti, hogy biztosítsa a legmodernebb mobiljátékot.
A Starburst ingyenes játékhoz meg kell nézned a rendelkezésre álló "demó" verziót. Így először megismerkedhetsz ezzel a klasszikus nyerőgéppel, mielőtt valódi pénzben játszanál.
Igen, a Starburst játékkal lehet pénznyereményeket szerezni. De ugyanakkor pénzt veszíteni is lehet. Olyan, hogy profi Starburst játékos, nem létezik, de más nyerőgépek profi játékosai sem léteznek. Ezek fontos tények, melyeket szem előtt kell tartanod, ha játszani szeretnél.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.