Butterfly Staxx
9.0/10

Butterfly Staxx

A művészi Butterfly Staxx online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,80 %.

A Butterfly Staxx 5 x 4-es tárcsákkal rendelkezik, nyerővonalainak száma 40. A funkciók között találod az ingyenes pörgetéseket, az újrapörgetési bónusz kört, Butterfly Spins bónuszkört (melyben selyemgubó szimbólumok jelennek meg), de scatter és wild szimbólumok is megjelennek.

*NetEnt
Kezdőlap » Butterfly Staxx

A Butterfly Staxx nyerőgép a hegyek mögött lemenő nap vöröses fényében ábrázolja a tarka virágokat, arany pillangókat.

PRO
 • Színes grafika és vizuális kialakítás
 • Demo mód
 • Ingyenes pörgetések és bónuszok
 • Magas kifizetési százalék
KONTRA
 • Pénzvesztés lehetősége
 • Függőség kockázata

Butterfly Staxx online nyerőgép ismertető

Üdvözöllek a Butterfly Staxx világában, ahol a természet szépsége és a játékos izgalom találkoznak egy klassz nyerőgépben! A Butterfly Staxx egy lenyűgöző online kaszinó játék, amelyet a híres játékfejlesztő, a NetEnt alkotott. Ebben a játékban a játékosok egy olyan világba léphetnek be, ahol a neonlepkék és gyönyörű virágok otthonra találnak a tárcsákon, és ahol a pozitív hangulat és a szórakozási lehetőség garantált.A Butterfly Staxx esetében a magas RTP arány (96,8%) azt jelenti, hogy hosszú távon a játékosoknak jó esélyük van arra, hogy élvezetesen és eredményesen játsszanak.

Természet varázsa és mesés design: A Butterfly Staxx nyerőgép

A Butterfly Staxx egy olyan online nyerőgép, amely a természet varázslatos világába kalauzolja el a játékosokat. A játék témája és designja mélyen inspirálódik a virágok és pillangók álomszerű szépségéből, teremtve egy kiváló játékélményt.

Az életre keltő grafika és a vibráló színek egyaránt a természet örök megújulását és szépségét tükrözik. A tárcsák mögött megelevenedő virágok és pillangók olyan érzést keltenek, mintha egy varázslatos kertben sétálnánk, ahol a virágok élettel és színekkel teli táncot járnak a szellőben.

A játék designja tovább erősíti a természetes hangulatot és a nyugodt kikapcsolódást. A halk színátmenetek és az éjszakai témájú részletek úgy hozzák létre a játék világát, mintha egy esti sétán lennénk egy virágos ligetben, ahol a pillangók átszelve a sötét eget, fényes színű csíkokat hagynak maguk után.

A képek és animációk olyan valósághűek és részletgazdagok, hogy a játékosok könnyedén elmerülhetnek ebben az élő képzeletbeli birodalomban. Az éjszakai lila és rózsaszín árnyalatok, valamint a gyönyörű pillangók és virágok design-ja egyaránt emlékezetes és megkapó élményt nyújt minden egyes pörgetés alkalmával.

Vad pillangók és nyerőkombinációk varázsa – A Butterfly Staxx jellemzői és funkciói

A Butterfly Staxx nyerőgép egy olyan játék, amely a játékosokat egy lenyűgöző világba repíti, tele virágokkal és pillangókkal. A játék számos izgalmas jellemzővel és funkcióval rendelkezik, amelyek még emlékezetesebbé teszik a játékélményt:

 • Színes grafika és vizuális varázslat: A játék életre keltő és részletgazdag grafikával rendelkezik, amely mélyen a természet szépségét hozza elő. A virágok és pillangók káprázatosan jelennek meg a tárcsákon, és a neon színek élénksége egyszerűen lenyűgöző.
 • Butterfly Spins: Ez a funkció a játék központi eleme, ahol a pillangók szimbólumai megjelennek a tárcsákon. A pillangók egész sorait lehet létrehozni, ami további nyereményeket és jutalmakat generál.
 • Ingyenes pörgetések: Legalább három Scatter szimbólum megjelenése aktiválja az ingyenes pörgetéseket. Az ingyenes pörgetések alatt csak a játék szimbólumja, a gubók jelennek meg a tárcsákon, ami további nyerési esélyeket rejt.
 • Magas kifizetési százalék: A játék kifizetési százaléka (RTP) 96,8%, ami azt jelenti, hogy a játékosok hosszú távon jó eséllyel számíthatnak nyereményekre.
 • Autoplay Mód: Ha a játékosok hosszabb ideig szeretnének játszani, aktiválhatják az automatikus indítás módját, amely lehetővé teszi, hogy több pörgetést végezzenek anélkül, hogy minden egyes alkalommal kézzel kellene indítaniuk.
 • Wild szimbólumok: Az őszirózsa alakú Wild szimbólumok behelyettesíthetnek más szimbólumokat, segítve a győzelmi kombinációk kialakításában.

A Butterfly Staxx nyerőgép olyan játékélményt kínál, amely tele van remek vizuális elemekkel és izgalmas funkciókkal. A virágok és pillangók birodalma garantáltan elvarázsolja a játékosokat, miközben a sokféle funkció és lehetőség tovább növeli a játék izgalmát és élvezetét.

A Butterfly Staxx – A természet csodáinak vonzereje a képernyődön

A Butterfly Staxx olyan játékélményt nyújt, amely a természet szépségét és a játék izgalmát ötvözi egyetlen lenyűgöző nyerőgépben. A színes grafika és a részletgazdag design olyan érzést kelt, mintha egy élő virágoskertben sétálnánk, ahol a pillangók könnyedén repkednek a virágok között. A játék funkciói, mint például a Butterfly Spins és az ingyenes pörgetések, tovább emelik a játék izgalmát és nyerési lehetőségeit.

A magas RTP arány pedig azt sugallja, hogy a játékosok hosszú távon is élvezhetik a játékot és a potenciális nyereményeket. Az automatikus indítási mód kényelmes és hasznos lehetőség, különösen hosszabb játékidő esetén.Ha egy lenyűgöző és színes játékélményre vágysz, ahol a virágok és pillangók birodalma vár, akkor a Butterfly Staxx a tökéletes választás.

Butterfly Staxx – GYIK

A Butterfly Spins olyan funkció, ahol a pillangók szimbólumai egész sorokat alkothatnak, növelve a nyerési esélyeket. A pillangó sorok a bal oldalra tolódnak és ismételt pörgetéseket indítanak el.
A játék egyszerűen játszható. Válassz tétet, pörgesd meg a tárcsákat, és várd meg, hogy a szimbólumok kombinációkat hozzanak létre. Az ismételt pörgetések és ingyenes pörgetések funkciói további izgalmat nyújtanak.
A Butterfly Staxx egy nagyszerű online nyerőgép, amelyet a NetEnt játékszolgáltató fejlesztett. A játék a virágok és pillangók témáját ötvözi egyedi funkciókkal és látványos grafikával.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.