Dead or Alive 2
8.0/10

Dead or Alive 2

A Dead or Alive 2 online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,8%.

A Dead or Alive 2 nyerőgép 5 standard tárcsával, 3 sorral és 9 nyerővonallal rendelkezik. A legfontosabb bónuszfunkciók: Train Heist/Old Saloon/High Noon Saloon ingyenes pörgetések. 5 különböző wild szimbólummal találkozol, melyek minden mást helyettesíthetnek, kivéve a scattert.

*NetEnt
Kezdőlap » Dead or Alive 2

A Dead or Alive 2 nyerőgépes játék a vadnyugat világába röpít, ahol csak úgy előtűnnek a cowboy csizmák és kalapok.

PRO
  • Izgalmas téma és grafika
  • Magas nyereményszorzók
  • Nagy nyeremények lehetősége
  • Ingyenes pörgetések
KONTRA
  • A magas volatilitás miatt nagyobb pénzügyi kockázat
  • Függőség kockázata

Dead or Alive 2 online nyerőgép ismertető

A Dead Or Alive 2 egy izgalmas és népszerű online nyerőgép játék.Ez a lenyűgöző kaszinójáték a NetEnt, az e-játékvilág egyik vezető szoftverszolgáltatója által került kifejlesztésre, és egy western témájú kalandra invitál, amelyben a régmúlt vadnyugat izgalma elevenedik meg a tárcsák között.

A Dead Or Alive 2 egy olyan online nyerőgép játék, amely hűen tükrözi a vadnyugati idők hangulatát és eseményeit. Kilenc nyerővonal és öt tárcsa teszi lehetővé a változatos nyerési lehetőségeket, és a játék magas volatilitása további izgalmat ad az élménynek. Azonban ne feledd, hogy a nagyobb kockázat mellett a nyerési lehetőség is nagyobb!

Dead or Alive 2: Lélegzetelállító vadnyugati kalandok ikonikus design-nal

A Dead or Alive 2 egy lenyűgöző online nyerőgép játék, melyet a NetEnt nevéhez fűzünk, és amely megeleveníti a régmúlt vadnyugat izgalmas légkörét.Lépj be a Western tematikájú kaszinó világába, ahol a távoli prérifüves pusztaságokon és poros kisvárosokon keresztül kalandok várnak rád.

A játék design-ja egyszerűen lenyűgöző. A kiválóan kidolgozott grafikák és az aprólékos részletek a vadnyugat megunhatatlan érzetét sugallják. A tárcsák között ikonikus karakterek, mint a hatlövetű pisztolyt forgató cowboyok, elegáns sheriffek, szép hölgyek és banditák találkoznak, akik között a legnagyobb nyeremények megtalálhatók. Az elképesztően szép háttérkép pedig elvezet a vadnyugati tájakra, ahol porfelhők lengnek a levegőben, és az árnyékban a legendás sziklák állnak. Az autentikus hanghatások pedig még inkább belevisznek a Western filmek hangulatába, ahogy a tárcsák pörögnek és a nyeremények becsöppennek a kasszádba.

Indulj el velünk a Dead or Alive 2 vadnyugati kalandjában, és éld át az izgalmas pillanatokat egy olyan játékban, mely nemcsak egy szerencsejáték, hanem egy igazi időutazás is a régmúlt világába. Fedezd fel a vadnyugati szimbólumokat és a lenyűgöző design-t ebben a kaszinó kalandban, és találd meg a nyerő kombinációkat a tárcsák között!

Dead Or Alive 2: A Vadnyugat Kincsei és Ingyenes Pörgetések Varázsa

A Dead Or Alive 2 online nyerőgép jellegzetességei és izgalmas funkciói garantálják, hogy a játékosok valódi vadnyugati kalandban részesüljenek, miközben lehetőségük van izgalmas nyereményekre is.

  • Vadnyugati témájú környezet: A Dead Or Alive 2 a vadvilág vadnyugatába kalauzolja a játékosokat. A western város hangulatos látványa, az ikonikus fegyverek, cowboy csizmák, kalapok és whisky üvegek lenyűgözően ábrázolva, valamint az egyedi táj a játék atmoszférájához hozzájárúl, és egy valódi vadnyugati kaland érzetét kelti.
  • Szimbólumok és nyeremények: Az alacsony értékű szimbólumok a szokásos kártya szimbólumok 10-től A-ig. A jelentősebb szimbólumok között megtalálhatók a fegyverek, cowboy csizma, kalapok, üveg whisky és a Sheriff jelvények. A legértékesebb szimbólum a Sheriff jelvény, ami akár 100-szoros szorzót jelenthet, ha sikerül ötöt belőle kipörgetni.
  • Wild szimbólumok: Az öt különböző wild szimbólum közül Apache The Kid, Della Rose, Jesse James, Belle Star és Billy The Kid egyedülállóan jelennek meg az öt tárcsán. Ezek a wild szimbólumok helyettesítőként szolgálnak minden szimbólumnál, kivéve a scatter szimbólumot. Az öt wild szimbólum megszerzésével a nyereményed egy fantasztikus 166,66-szoros szorzót kaphat.
  • Scatter szimbólum és ingyenes pörgetések: A bika koponya két fegyverrel jelképezi a scatter szimbólumot. Ha három vagy több scatter szimbólumot sikerül kipörgetni a tárcsákon, akkor aktiválódnak az ingyenes pörgetések bónusz funkciók. Választhatsz a High Noon Saloon, Old Saloon és Train Heist ingyenes pörgetések között, mindegyik különleges szórakoztató elemekkel és magas nyereményszorzókkal rendelkezik.

A Dead or Alive 2 azonban nem csak a design-jával, hanem izgalmas játékmenetével is magával ragad. Kilenc nyerővonal és öt tárcsa kínál gazdag nyerési lehetőségeket, melyek izgalmas nyereményeket és magas nyereményszorzókat rejtnek. De vigyázz! A magas volatilitású játék olykor kihívást jelenthet, de aki merészen játszik, az nagy nyereményekre tehet szert a vadnyugat örökzöld vidékén.

Magas volatilitás nagy nyeremények: A játék magas volatilitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a nyeremények nem mindig gyakran, de amikor jönnek, akkor jelentős összegeket rejtőzhetnek magukban. Ez teszi a játékot izgalmassá és kihívást jelentővé, valamint lehetőséget ad a nagy nyeremények elérésére.

A Dead Or Alive 2 egy fantasztikus játék, amely a vadnyugati témájával, látványos design-jával és izgalmas funkcióival, magas RTP arányával (96.8%) garantáltan magával ragadja a játékosokat. Fedezd fel a vadvilág vadnyugatát, légy részese a kalandoknak és szerezz fantasztikus nyereményeket ebben a lenyűgöző online nyerőgép játékban!

Véleményünk: Dead Or Alive 2: A Vadnyugat Legvadabb Nyerőgépe

Dead Or Alive 2 egy igazán remek játék, amely minden vadnyugati kalandot és izgalmat megtestesít. A lenyűgöző grafikák, a fantasztikus bónusz funkciók és a magával ragadó játékmenet mindannyiunk számára tartogatnak élményeket, amelyeket érdemes kipróbálni. Az egyedi hangulat és a lehetőség a nagy nyereményekre garantáltan emlékezetessé teszik a játékot.

Dead Or Alive 2 – GYIK

A Dead or Alive 2 egyedülállóvá teszi a magas volatilitása és nagy nyeremény lehetőségei. Az izgalmas bónusz funkciók, a wild szimbólumok, és az ingyenes pörgetések révén a játék képes lenyűgözni a játékosokat és valódi vadnyugati kalandot nyújtani.
A legértékesebb szimbólum a Sheriff-jelvény, amely a legnagyobb nyereményeket nyújtja. Ha sikerül öt Sheriff-jelvényt kipörgetni, akkor a nyereményed egy 100-szoros szorzó lesz.
Az ingyenes pörgetések bónusz funkciók akkor aktiválódnak, ha három vagy több scatter szimbólumot kipörgetsz a tárcsákon. Ezután választhatsz a High Noon Saloon, Old Saloon és Train Heist ingyenes pörgetések között, mindegyik különleges szórakoztató elemekkel és magas nyereményszorzókkal rendelkezik.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.