Divine Fortune
9.0/10

Divine Fortune

A Divine Fortune online nyerőgépes játék kiemelkedő RTP-aránya 96.59%.

A Divine Fortune 5 x 3-as tárcsákkal rendelkezik, míg a nyerővonalak száma 20. A legfontosabb funkciók között ott vannak az ingyenes pörgetések, a Jackpot Challenge funkció (legmagasabb nyeremény: Mega Jackpot). Magas nyereményeket kínálnak a Falling Wildok és a Wild on Wild-ok.

*NetEnt
Kezdőlap » Divine Fortune

A Divine Fortune online nyerőgépes játék egy mítoszokkal teli ókori világba csábít, ahol legendás lények élnek.

PRO
 • Mitikus lények és animációk
 • Demo mód
 • Nyeremény kombinációk
 • Tisztességes játékplatform
KONTRA
 • Az animációk és hangok zavaróak lehetnek
 • Függőség kockázata

Divine Fortune online nyerőgép ismertető

A játék elrepit az ókori Róma és Görögország lenyűgöző világában, ahol az ősi mitológiák és kultúrák megidéződnek a Netent fejlesztők által létrehozott Divine Fortune nyerőgépben! Ez a lenyűgöző online nyerőgép játék a játékosokat egy izgalmas utazásra viszi vissza az időben, hogy felfedezzék az ókori civilizációk magával ragadó emlékeit és misztikus lényeit.

A Divine Fortune egy olyan játék, amelyet a legapróbb részletek figyelembevételével alkottak meg, hogy a játékosok ne csak a szerencséjüket próbálhassák ki, hanem valóságos élményben is részesüljenek a történelem és mitológia gazdag világában. A játék remek grafikával és animációkkal van ellátva, amelyek felelevenítik az ókori világ lenyűgöző látványát.

A játékmenet izgalmas és változatos, mivel a mitikus lények és a történelem jelképei különböző nyereménykombinációkat hoznak létre a hófehér alapon. A játékosok izgalmas bónusz funkciókkal találkozhatnak, amelyek segítségével nagyobb nyereményeket szerezhetnek és extra szórakoztató játéklehetőségeket élvezhetnek.

Gördülj vissza az időben és gyűjtsd össze az isteni gazdagságot!

A Divine Fortune témája az ókori Róma és Görögország gazdag mitológiájára épül. A játékot létrehozó tervezők különös figyelmet fordítottak az autentikus design-ra, hogy a játékosok teljes mértékben átélhessék a régmúlt lenyűgöző hangulatát. A lenyűgöző grafikák és részletgazdag animációk képesek feleleveníteni az ősi isteneket, hősöket és mitikus lényeket.

A játék visszahozza az ókori világ emlékeit olyan ikonikus szimbólumokkal, mint a medúza, a Minotaurusz, a Főnix madár és Pegazus, amelyek gazdag nyereményeket ígérnek, amikor ügyesen kombinálódnak a hófehér alapon.

Az RTP arány, vagyis a visszafizetési százalék, amely 96,59%. Ez kedvező arány, és lehetővé teszi, hogy a játékosok élvezetes játékélményt tapasztaljanak és esélyük legyen nagyobb nyereményekre.

Akadj rá a nagy nyereményekre – jellemzők és funkciók

Lépj be az ókori mitológiák varázslatos birodalmába a Netent fejlesztők által megalkotott izgalmas Divine Fortune játékban! Ez a kiváló online nyerőgép nemcsak a kincsek után kutatást kínálja, hanem egy felejthetetlen utazást a mitikus lények és legendák birodalmában.

Jellemzők és Funkciók:

 • Mitikus Jellemzők: A játék képernyőjén megjelennek az ókori mitológia legjellegzetesebb ikonjai, mint például a Gorgon Medusa, a bámulatos oroszlánok és sasok, valamint a legendás Pegazus, akik gazdag nyereményekkel kecsegtetnek.
 • Bónusz Körök: Az izgalmas bónusz köröket a Wild szimbólum és az érmék kombinációja, valamint a spontán módon aktiválódó bónuszok aktiválják, amikor legalább 3 érme jelenik meg a tárcsákon.
 • Szabad Pörgetések: Juss ingyenes pörgetésekhez, amikor Pegazus és egy érme megjelenik a képernyőn. A Wild szimbólum leereszkedik a tárcsák pozíciójába, és az érme az amforába kerül, hogy további kifizetéseket és ingyenes pörgetéseket nyújtson.
 • Nyereményszint: Egy különleges nyereményszint nyílik meg, amikor további 2 érme jelenik meg a tárcsákon. Itt 15 cellás tárcsákkal találkozhatsz, amelyek extra kifizetéseket és további ingyenes pörgetéseket kínálnak.
 • Szép Grafika és Animációk: A játék gyönyörű design-nal és részletgazdag animációkkal rendelkezik, amelyek magával ragadják a játékosokat és még mélyebbre viszik őket az ókori mitológia világába.

Véleményünk: Az Ókori Mitológiák Kincsei a Divine Fortune-ban!

A Divine Fortune játék egy igazán nagyszerű és izgalmas online nyerőgép, amely mélyen magával ragad a mitikus lények és ókori kincsek varázslatos világába. A játék kiváló grafikával és részletgazdag animációkkal rendelkezik, ami valóban életre kelti az ókori mitológiákat.

Mindent összevetve, a Divine Fortune egy kitűnő választás azok számára, akik szeretnének elmerülni az ókori mitológiák és kincsek világában. A játék szórakoztató és izgalmas, és a különleges jellemzők és funkciók fokozzák a játékélményt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbálja ki ezt a lenyűgöző játékot.

Divine Fortune – GYIK

A Divine Fortune játék az ókori Róma és Görögország mitológiájára és kultúrájára épül. A játékban megjelennek mitikus lények és ikonikus jelképek, amelyek gazdag kincseket rejtenek.
A nyereményszint egy különleges szakasz a játékban, amely akkor nyílik meg, ha további két érme jelenik meg a tárcsákon. Ezen a szinten 15 cellás tárcsákkal találkozhatunk, amelyek extra kifizetéseket és további ingyenes pörgetéseket kínálnak a játékosoknak.
A bónusz körök akkor aktiválódnak, ha egy Wild szimbólum egy érme társaságában megjelenik a tárcsákon. Ezenkívül a bónusz körök spontán módon is megtörténhetnek, ha legalább három érme jelenik meg a tárcsákon.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.