Twin Spin Megaways
8.0/10

Twin Spin Megaways

A csodás Twin Splin Megaways online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,4%.

A funkciók közé tartoznak a klaszterkifizetés, a Wild szimbólumok, a szinkronizált tárcsák és az ingyenes pörgetések. A gyémánt vezeti a kifizetéseket, és a teljes tét 2, 3, 6 vagy 10-szeresét adja, ha 3, 4, 5 vagy 6 darabot érsz el.

*NetEnt
Kezdőlap » Twin Spin Megaways

A Twin Splin Megaways online nyerőgépes játék designja remek, képei rendkívül élesek, a háttérzene pedig dúdolós.

PRO
  • Nagy maximális nyeremény
  • Végtelen ingyenes pörgetés lehetősége
  • 117.649 nyerési lehetőség
KONTRA
  • Átlag alatti RTP

Twin Spin Megaways online nyerőgép ismertető

A NetEnt játékszolgáltató továbbfejlesztette korábbi, Twin Spin nyerőgépét, így született a Twin Spin Megaways. Ha Te is kíváncsi vagy erre a játékra, akkor olvasd tovább cikkünket, melyben kitérünk a legfontosabb tudnivalókra ezzel a felturbózott játékkal kapcsolatban.

A Twin Spin Megaways nyerőgépet funkciói teszik csábítóvá, hiszen a wild szimbólum mellett, mely szorzókat jelent (megduplázzák/megháromszorozzák a nyereményt), olyan finomságokkal találkozhatsz még, mint az ingyenes pörgetések funkció, Avalanche Reels és Twin Reels, melyekkel még lennebb is találkozhatsz.

Téma és design: Las Vegas, itt jövünk!

A Twin Spin Megaways online nyerőgépes játék design-ja az eredeti Twin Spin játékra emlékeztet, klasszikus Las Vegas-i hangulatot áraszt, ugyanakkor modern jellegzetességeket is hordoz magában, kiváló grafikával, mely tiszta és éles. A háttérben megszólaló zene hallatán pedig egy TV-játékműsorban érzed majd magad.

A fekete tárcsákon megjelenő szimbólumok klasszikus gyümölcsös nyerőgépre hajaznak, megtalálhatóak a kártyalapokon túl a cseresznye, harang, szerencsés 7-es, stb. szimbólumok. A gyémánt szimbólum hozza a legnagyobb kifizetéseket, de találkozhatsz wild és scatter szimbólumokkal is.

Jellemzők és funkciók: izgalmas funkciók, nagy nyeremény

A Twin Spin Megaways online nyerőgépes játék tárcsáinak száma 6, s az aktív Megaways-ek száma elérheti a 117.649-et. A tárcsákon 2 és 7 közötti számú szimbólum szerepelhet minden pörgetésnél. Nyereményt a 3 vagy több, az első tárcsától kezdve, egymás mellett elhelyezkedő azonos szimbólumok hozzák.

A megtehető tétek értéke 0,1 és 200 £ közötti lehet. Rendelkezésedre állnak az Autoplay és Turbo spin módok.

A NetEnt fejlesztő Twin Spin Megaways nyerőgépének RTP-aránya 96,04 %. Volatilitása elég magas, mely párosul a potenciális maximális nyereménnyel, ami pörgetésenként a tét 38.000-szerese.

A NetEnt ezen Megaways játékának legfontosabb funkciói az ingyenes pörgetések, az Avalanche Reels és az egymással egyesülő Twin Reels (ugyanazt a szimbólum kombinációt jelenítik meg). Az Avalanche funkció nyerő kombinációk kialakulásával lép életbe, s mindaddig új szimbólumok landolnak majd a tárcsáidon a korábbi kombinációk helyén, míg nyerő kombinációk létrejöhetnek.

Végezetül

Ez a klasszikusnak mondható gyümölcsös nyerőgép minden bizonnyal megér legalább kezdetnek néhány pörgetést. S hogy még csábítóbb legyen, esélyed van a nagy nyereményekért játékba szállni akár mobil eszközödről is, bár a nyerőgép RTP-aránya hagy némi kívánni valót maga után.

Twin Spin Megaways – GYIK

Igen. Az ingyenes pörgetések funkció legalább 15 ingyenes pörgetéssel kezdődik. Korlátlan ismétlődéssel, az 5/6 tárcsán landoló wild szimbólumok akár 3-szoros szorzóval is rendelkezhetnek. A Twin Reel funkció aktiválása esetén az Twin Reels („iker tárcsák”) egyenként 7 szimbólummal rendelkeznek.
A Twin Spin Megaways nyerőgépes játéknak ez a központi eleme, a Twin Reel funkció. Minden pörgetéskor 2-5 szomszédos tárcsa összekapcsolódik, és ugyanazt a szimbólum-kombinációt jeleníti meg. Az ingyenes pörgetések során minden egyes ikertárcsa 7 szimbólumot jelenít meg, ami még több Megaways-t biztosít.
Igen, a Twin Spin Megaways ingyenes játékverziója megtalálható weboldalunkon. Minden kezdő játékosnak ajánlott először a demó változatban ismerkedni az új játékokkal, de a tét nélkül, csak pörgetni vágyó játékosok számára is rendelkezésre áll a játék.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.