Big Bamboo
8.0/10

Big Bamboo

A Big Bamboo online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,13%.

A Big Bamboo nyerőgép játékmezője 5x6 tárcsás. Az lérhető legnagyobb nyeremény ebben a játékban a tét 50.000-szerese. A legizgalmasabb funkciók közé tartozik a Bonus Buy funkció, amelynek segítségével instant fokozhatod a játék izgamát. Természetesen elérhető az autoplay és a Turbó mód is.

*Push Gaming

Kezdőlap » Big Bamboo

A Big Bamboo a kelet-ázsiai világba kalauzol, azon belül is a különleges állatoknak és növényeknek otthont nyújtó természetébe.

PRO
  • Áltag feletti RTP
  • Számos bónusz funkció
  • Nagy nyeremény esélye
KONTRA
  • A játék menete bonyolult

Big Bamboo online nyerőgép ismertető

A Push Gaming játékfejlesztő hozta ezúttal is a formáját, hiszen a Big Bamboo nyerőgépet úgy tervezték meg, hogy fennakadás nélkül lehessen alkalmazható bármilyen eszközről (mobil, laptop, tablet, asztali számítógépek).

Az állati szimbólumok kavalkádja között, a bambuszerdő közepén, ki lesz képes a magas volatilitású online nyerőgép legmagasabb nyereményét hazavinni? Talán Te?

Téma és design: ki él a bambuszerdőben?

Push Gaming a kelet-ázsiai, természet világába kalauzol el ezzel az online nyerőgéppel, ahol alvó majmokat, kék pávákat, bájos pandákat, varacskos disznókat pörgetheted a tárcsákon a bambuszok, pénzérmék között. A háttérben misztikus hatást keltenek a csillogó barna bambusz-szárak.

A zen-hatás kiváltásában szerepe van a pandás tematikának, mely nyugalom árasztásával kíván hozzájárulni a kincsekre való bukkanáshoz. Az animációra hajazó design mellett fontos szerepet kap a varázslatos zene is, mely nem mindenkinek a kifejezett kedvence.

A nyerővonalak száma 50, 5 tárcsás, 6 soros játékmező, melyen nyereményt hoz, ha az első tárcsával kezdődően 3 vagy több egyforma szimbólum egymás mellé kerül. A szimbólumok között találhatjuk a kártyaszimbólumokat, melyek egy japános behatással bírnak. A magasabb értékű szimbólumok a majmok, varacskos disznók és pandák. A wild szimbólum a Gong, mely minden mást helyettesíteni tud. A speciálisabb szimbólumok közé tartozik még a Yin Yang szimbólum, a Mystery Bamboo szimbólum (ennek van aranyszínű változata is).

Jellemzők és funkciók: szédítően sok funkció

Mielőtt belevetnénk magunkat a számos funkció rendszerezésébe, nézzük csak kicsit az anyagi vonzatát a Big Bamboo online nyerőgépnek: A tétek értéke 0,10 és 20 $ között mozog, a tárcsák alatt állíthatod be a tét értékét. Az RTP-arány (return to player arány) 96,13%-ot üt meg, mely ugyan átlag feletti, mégis elmarad a Push Gaming más nyerőgépes játékaihoz képest.

Az elérhető legnagyobb nyereményt a megtett tét 50.000-szerese. A nagy nyeremények elérése nem gyakori, ennek oka a nyerőgép magas volatilitása.

Bónusz funkciók

A Big Bamboo nyerőgépes játék használata némileg összetett, hiszen számos funkcióval bír, köztük találunk ingyenes pörgetéseket, de autoplay és quickspin funkció is van. A Turbó mód nem minden országban elérhető. De a Bonus Buy funkcióról se feledkezzünk meg, mely ingyenes pörgetésekhez juttat.

A Golden Bamboo szimbólum a legtöbbet ígérő, hiszen azonnali nyereményeket hozhat: 5.000-szeres tét, akár 10-szeres szorzók, ingyenes pörgetések funkció aktiválódása (Golden Bamboo funkció). A Golden Bamboo-hoz a Mystery Bamboo átalakulásával juthatsz hozzá, mely bármilyen más szimbólummá átalakulhat. A Mystery Bamboo funkció aktiválódásával minden szimbólum véletlenszerű fizető szimbólummá alakul.

big bambo

A scatter szimbólum megjelenésével ingyenes pörgetésekhez és Mystery Bamboo szimbólumokhoz juthatsz. A Gamble Scatter szimbólum aktiválja a Gamble funkciót, a Gamble Wheel megpördülésével pedig lehetőséged nyílik ingyenes pörgetés megszerzésére, de előfordulhat, hogy nem nyersz nyereményt ebben a funkcióban.

Véleményünk összegezve

A Big Bamboo, bár egy nyugalmat árasztó, bambuszerdőt ígérő nyerőgép bőrébe van bújtatva, mégis rendesen feladja a leckét az új játékosok számára. A sok funkció némileg zavarba ejthet, ezért erősen javasolt néhány demó kör lejátszása, hogy beleszokj a játék menetébe a valódi pénzes tétek megjátszása előtt.

A nagy volatilitású játék főnyereménye igencsak kecsegtető, s ne feledkezzünk meg az azonnali nyeremények esélyéről sem.

Big Bamboo – GYIK

Az átlag (96%) nyerőgépeket meghaladó RTP-t tesz le az asztalra a Big Bamboo a maga 96,13%-ával. A nagy nyeremények, melyeket a magas volatilitás biztosít, becsúszhatnak úgy a standard játék, mint a funkciók használata során.
Pörgetésenként a megtett tét 50.000-szerese a maximális nyeremény. Ugyanakkor az Instant Nyeremények a tét 5.000-szeresét biztosíthatják, de találkozhatsz különböző szorzókkal is.
Mivel egy, a megszokottól eltérő játékról van szó, ezért ajánlott néhány ingyenes pörgetéssel kezdenek a demó módban. Szóval igen, létezik demó változata a nyerőgépnek, mely minden eszközzel kompatibilis, köztük mobilokkal is.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.