Giga Jar
8.0/10

Giga Jar

A Giga Jar egyedi gyümölcsös online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,48%.

A Giga Jar, 7 x 7-es tárcsás játékmezőnnyel rendelkezik, s csoportos kifizetéseket biztosít. Ez a közepes volatilitású játék a következő funkciókat kínálja: instant nyeremény szimbólumok (1-1000 x értékben Instant Prize), Giga Jar Meter (melyet a Wild Jar szimbólumok aktiválnak).

*Push Gaming
Kezdőlap » Giga Jar

A Giga Jar online nyerőgépes játék a sajátosan, mégis ízlésesen megtervezett gyümölcs szimbólumokkal kínál meg.

PRO
 • Nagyszerű bónusz funkciók
 • Átlagos szórás
 • Nagyszerű látvány
 • Élvezetes játékélmény
KONTRA
 • Alacsony maximális nyeremény

Giga Jar online nyerőgép ismertető

A Giga Jar egy kiváló és újszerű online nyerőgép, amelyet a Push Gaming fejlesztett ki. Egy olyan folytatás, amely a legendás Jammin’ Jars játékot továbbviszi, és egy izgalmasabb, lenyűgözőbb játékélményt kínál a játékosoknak.

Engedd, hogy a Giga Jar megfogjon, és átvezessen egy vibráló, neonfényekkel teli klubba! A játék témája, látványa és zenei aláfestése olyan élményt nyújt, mintha egy különleges jégbárban vagy éjszakai klubban lennél, ahol a nyeremények egyszerűen forrnak körülötted.

De ne csak a megjelenésre koncentráljunk, mert a Giga Jar többet nyújt ennél. A játék büszkélkedhet egy magas, 96,48%-os RTP-vel. Ugyanakkor a játék nagy volatilitású, így lehetőség nyílik a nagy nyereményekre, de készen kell állnod arra, hogy néha hosszabb időszakokat élj meg nyerés nélkül.

Giga Jar: Fagyos Téma, Kockás Design és Zenegyöngyök

Ez a játék egy igazi vizuális és zenei élmény, amely egy lenyűgöző jégpalotába repít, ahol a gleccser hangulat és a diszkó láz egyszerre találkozik.

A Giga Jar tematikája egy izgalmas jégpalota, amely tele van titokzatos fagyos rejtélyekkel. A prémium grafikák és a látványos animációk életre keltik ezt a varázslatos világot, és a neonfényekkel teli klubhangulat még magával ragadóbbá teszi a játékélményt. A tárcsák kocka alakúak, ami egyedibb hatást kelt, és feldobja a gyümölcsös témát.

A játék zenei aláfestése sem hagyja cserben a játékosokat. A diszkó ütemek és a taps a táncparkettre csábítanak, a jeges hangulat pedig fokozza az izgalmakat. A Giga Jar egy olyan élmény, amely megfagyasztja a képzeletet és felmelegíti a szívünket, mintha egy valódi jégpalotában lennénk, ahol a diszkó fényei ragyognak.

A Varázslatos Giga Jar: Lenyűgöző Jellemzők és Rejtélyes Funkciók

Ez a játék tele van izgalmas jellemzőkkel és titokzatos funkciókkal, amelyek garantálják az élményt és a nyerési lehetőségeket.

Jellemzők és Funkciók:

 • Cluster Játékmenet: A Giga Jar egy cluster játék, amely során a “Giga Jar” aktiválási számláló a Wild Jar szimbólumok jelenlétével töltődik fel. Miután a mérő három egymást követő nyerő kaszkáddal megtelik, elindul a lenyűgöző „Giga Jar” funkció.
 • Giga Jar Szimbólum: A „Giga Jar” szimbólum egy 2×2-es Wild szimbólum, amelyet négy darab 1×1-es vad szimbólumnak tekintünk. Kezdetben a szorzója x1, és három kaszkádig aktív marad, ami több nyerési lehetőséget kínál.
 • Újraaktiválás: Ha egymás után három nyerő kaszkádot érsz el, az újraaktiválja a Giga Jar funkciót, és minden újraaktiválásnál a szorzó 50-szeresére növekszik. Ez hatalmas nyereményeket eredményezhet és további izgalmat ad a játékhoz.
 • Snowball Funkció: A Snowball funkció két egymást követő nyerő kaszkád után aktiválódik, és véletlenszerűen hozzáad 1 vagy 2 óriási szimbólumot a rácshoz, amelyek még több nyerési esélyt kínálnak.
 • Icebreaker Funkció: Az Icebreaker funkció véletlenszerűen aktiválódik, és 1-3 fizető szimbólumot távolít el a játék rácsáról, így növelve a fennmaradó szimbólumok nyerő kombinációkhoz való esélyét.
 •  Wild Jar szimbólum: A Giga Jar egy izgalmas játék, ahol nincsenek hagyományos ingyenes pörgetések, de ha három „Wild Jar” szimbólum aktív a rácson, a „Giga Jar” funkció indul. A „Giga Jar” egy 2×2-es vad szimbólum, amely 4 darab 1×1-es Wild szimbólumnak számít, és három kaszkádig aktív marad, mielőtt inaktívvá válik. Az újraaktiválás 50-szeres szorzót ad, de ha nincs több nyeremény a fürtben, a funkció véget ér.

Fizetési táblázat

A Giga Jar egy olyan játék, ahol a klasztereknek legalább 5 azonos szimbólumot kell tartalmazniuk, és minél nagyobb a klaszter, annál nagyobb a nyeremény. A szilva és szőlő nyereménye x10, a kivi-é x20, míg a cseresznye, narancs és eper akár x200, x250 és 500x-os nyereményt is hozhatnak. A játékban a Wild szorzók és a hosszú reakciók eredményezhetik a legnagyobb kifizetéseket. 

Véleményünk: A Jégbe Zárt Nyeremények – Giga Jar

A Giga Jar egy lenyűgöző és izgalmas online nyerőgép, amely új dimenziókat nyit meg a játékélményekben. A lépcsőzetes játékmenet és a rejtélyes funkciók, mint a „Giga Jar” és a „Snowball,” valóban lebilincselővé teszik a játékot. A nagy nyeremények és a kreatív design pedig további élvezetet adnak a játékhoz. A játék magas RTP-je és megfizethető volatilitása miatt sok játékost vonzhat.

Giga Jar – GYIK

Nem, a Giga Jar nyerőgép nem tartalmaz ingyenes pörgetéseket. Azonban helyettük van egy lenyűgöző Giga Jar funkció, ahol a Giga Jar szorzóként 2x2-es vad szimbólumként jelenhet meg, ami jelentős nyereményekhez vezethet.
Igen, a Giga Jar nyerőgéppel lehetséges nagy összegeket nyerni. Azonban ehhez ajánlott megbízható online kaszinót választani, ahol a nyereményeket problémamentesen kifizetik.
Igen, a Giga Jar nyerőgép mindenféle mobileszközön játszható, így a mobilon vagy táblagépen is élvezheted a játék izgalmait.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.