Dead Canary
9.0/10

Dead Canary

A Dead Canary online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,02%.

A Dead Canary nyerőgép 6 x 2-4-3-4-3-4 tárcsával üzemel, s Cluster típusú nyerőkombinációk hozzák a kifizetéseket. Az elérhető funkciók között megtalálod a Wild Mining funkciót (wildokhoz, szorzókhoz jutsz). A scatter szimbólumok az ingyenes pörgetések bónuszt aktiválják, stb.

*NoLimit City
Kezdőlap » Dead Canary

A Dead Canary online nyerőgépes játékban egy dühös, bányász törpe mellé csöppensz, ki az igaz szerelmet keresi.

PRO
  • Ingyenes pörgetések
  • Szorzók
  • 1728 nyerési lehetőség
KONTRA
  • Magas volatilitás = ritka nyeremények
  • Megosztó játékelemek

Dead Canary online nyerőgép ismertető

A Nolimit City játékfejlesztő a rá jellemző extrém küllemű nyerőgéppel állt elő, mely nem a mimóza lelkűek számára készült. A bányászó Törpével vállvetve kell minél mélyebbre jutni, a dinamitok felhasználásával pedig értékes szorzókhoz és nagyobb játékfelülethez juthatsz.

A Dead Canary bombasztikus maximális nyereményt ígér, melynek megütésére azonban nem túl magasak az esélyek, hiszen a játék magas volatilitással rendelkezik. De hát próba szerencse, nem igaz?

Téma és design: együtt megyünk a bányába

A Nolimit City egy sötét, igencsak mélyen játszódó történettel állt elő, értsd mélyen a térben és morálban. Ugyanis a játék során az egyik célod a kanári madárkák elpusztítása lesz, mindezt azért, hogy a dühös kis Törpe megtalálhassa igaz szerelmét.

A Dead Canary online nyerőgépes játékban a tárcsák száma 6, míg a sorok száma váltakozó, 2-4-3-4-3-4. Ez egy Cluster típusú játék, mely a nyerőkombinációk együtt állásán alapszik, ezek biztosítják a kifizetéseket.

A megjelenő szimbólumok között találkozhatsz különböző értékű érmékkel, bombákkal, szorzókkal, gázhordó szimbólumokkal, de ott a Törpe vagy a Patkány szimbólum is a többi között, valamint a söröskorsó (mely az ezüst kalitkás kanárikat arany kalitkássá változtatja) stb.

A wild szimbólumot a dinamit képviseli, míg scatter szimbólumból egyenesen kettővel találkozol a játék során, az arany és az ezüst kalitkás kanári madarakkal.

A speciális szimbólumok közé tartozik az xBomb Wild Multiplier, mely helyettesíthet más szimbólumokat (kivétel a scattert), s szorzót biztosít.

Jellemzők és funkciók: amit a Dead Canary ferde tárcsáiból kihozhatsz

A Dead Canary elérhető demó változatban is, arra az esetre, ha most ízlelgeted még csak az online nyerőgépeket, vagy ha nem minden tiszta a játék menetével kapcsolatban.

Amennyiben valódi pénzes játékra adod a fejed, a minimális tét értéke 80 Ft a Dead Canary videó nyerőgép használatához. A legnagyobb nyereményt a tét 65.000-szerese jelenti, bár a Dead Canary magas volatilitása miatt ennek megszerzésére ritkán kerül sor. Az RTP-arány pedig erősen átlagos a nyerőgépek körében, 96,02% (bár ez kaszinótól függ, mert néhol 92,11% vagy 94,12%).

Milyen funkciókkal találkozhatsz a nagy nyeremények felé vezető pörgetések során?

Három scatter szimbólummal a Canary Freespins funkció lép életbe, a Te dolgod, hogy szerencsésen használd az adódó ingyenes pörgetéseket.

A Wild és az xBomb Wild Multiplier feldobják a játék menetét. A játékmezőny négy sarkában található vaultok dinamitokkal történő felnyitásával szorzókhoz juthatsz. 

A Wild Mining funkció aktiválódásával wild szimbólumokat kapsz, melyek felrobbanásukkal a szorzókat hízlalják.

Vélemény

A Nolimit City hozta a tőle megszokott formát, gondolt egy nagyot, sötétet, némelyek számára megbotránkoztatót, s megalkotta a Dead Canary nyerőgépes játékot, mely dinamikus, remek grafikával bír, bár a kanáriknak nem valószínű, hogy egy jó szavuk is lenne rá.

A Dead Canary magas volatilitással, s az online kaszinótól függő (hát, őszintén nem a magas kategóriába eső) RTP-vel rendelkezik. Mindenképp érdekes tapasztalatot kínál, abban a pillanatban, mikor bátorságod összeszedve lemerészkedsz a bánya mélyére. Segíts hát a Törpének célja elérésében!

Dead Canary – GYIK

Persze, bármely olyan online kaszinó oldalán megteheted ezt, amelyik partnerségben áll a NoLimit City-vel és hozzáférhetővé tette a játék ingyenes demó verzióját.
Persze, erre minden lehetőség adott, hiszen a Dead Canary egy mobiloptimalizált online nyerőgépes játék.
Az ingyenes pörgetések során az elrendezés tovább bővül. Érméket és szorzókat gyűjthetsz, hogy növeld a nyereményeidet. Az xBombák segítségével feloldhatod a 4 vaultban elzárt kincseket, és az ingyenes pörgetések számát menten visszaállíthatod 3-ra.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.