Joker Bombs
9.0/10

Joker Bombs

A lenyűgöző Joker Bombs online nyerőgépes játék RTP-aránya 94,11%.

A játékban megtaláljuk a híres joker szimbólumokat, melyek extra nyereményeket hoznak. A Scatter szimbólumai a robbanások kulcsai, amik ingyenes pörgetéseket indíthatnak el, a Wild szimbólumok pedig helyettesítik a többi szimbólumot.

*Hacksaw Gaming
Kezdőlap » Joker Bombs

A Joker Bombs szórakoztató és izgalmas, a vidám jokerekről és robbanásokkal teli kalandokról szól, design-ja bombasztikus.

PRO
  • Cluster fizetések
  • Kaszkádos nyeremény mechanizmusok
  • Lehetőség bónusz megvásárlására
  • Átlagon felüli RTP
KONTRA
  • Nem egy hagyományos játékstílus
  • Letagadhatatlan hasonlóságok más nyerőgépekkel

Joker Bombs online nyerőgép ismertető

Lufik! Lufik mindenütt a Joker Bombs online nyerőgépes játékban. Ez a kaszkádos nyereményjáték a lufik párosításával nyereményhalmazok hazavitelével kecsegtet. A kombinációk eltűnésével új nyeremények esélyének adnak helyet, a bombák robbanásukkal pedig növelik a nyeremények lehetőségét.

Hacksaw Gaming játékszolgáltató egy olyan játékkal állt elő, mely más játékfejlesztők munkáival meglepő mértékű hasonlóságokat mutat.

Téma és design: érzed a vattacukor illatát a levegőben?

A Joker Bombs hátterében egy vásárban, vagy talán inkább vidámparkban találhatod magad, a hullámvasút is ott kandikál a játékfelület mögött, s ez tökéletes kiegészítést biztosít a játék színes szimbólumai számára, melyeket különböző méretű és alakú lufik formálnak: narancssárga kerek, kék ovális, piros, valamint zöld kocka, rózsaszín gyémánt, kék háromszög, sárga csillag, piros szív, lila felhő formák.

Feltűnő dolgokkal is készültek a játékfejlesztői a Hacksaw Gamingnél, többek között a joker jack-in-the-box-al.

A zene és a megjelenő szimbólumok oly gondtalanságot sugároznak, amilyet csak a vidámparkban érezhet az ember.

Jellemzők és funkciók: robbanjanak hát azok a bombák!

Az RTP-arány (return-to-player arány) átlagon felüli 96,48%, de nagyátlagban az ingyenesen játszható demó nyerőgépek RTP-je 96% körül mozog. A Joker Bombs volatilitása közepes, ez is magyarázza a játék népszerűségét, hiszen egyensúlyt biztosít a játékrácson a nyeremények mérete és a nyerési lehetőségek megjelenésének gyakorisága között.

A Joker Bombs online kaszinójáték tétjeinek megtétele során az érték változhat 0,2 és 100 € között.

A maximális nyeremény az bizony a tét 5000-szerese, melynél ugyan többet is kínál a játékot fejlesztő Hacksaw Gaming a többi nyerőgépén.

Bónusz funkciók

A Joker Bombs számos bónusz funkcióval rendelkezik, melyeknek célja, hogy mozgalmasabbá, izgalmasabbá tegyék a játékot. Ezek közé tartoznak:

Normál bombákLandolásukkor látható a szorzóértékük. Felrobbannak, és a szorzó hozzáadódik a függőben lévő nyereményszorzókhoz. A normál bombák által felkínált szorzók 2, 3 vagy 4-szeresek.
Leleplező bombákEzeknek megjelenésükkor nem tudjuk a szorzóértékét, de az lehet akár 50-szeres is (vagy 25, 10, esetleg 5-szörös). Ezek a szorzók is hozzáadódnak a függőben lévő nyereményszorzókhoz.
Epic bombákEzeken egy X-et láthatunk és az értékük lehet: 10, 5, 4, 3 vagy 2-szeres. Az teszi különlegessé ezeket a bombákat, hogy a függőben lévő nyereményszorzót megszorozzák.
Ingyenes pörgetésekAz ingyenes játék bónuszának indításához minimum 3 db. ingyenes pörgetés szimbólumot kell kipörgetned. Ezáltal 10 extra játékot kapsz, amelyek során extra szorzóbombákból és nagyobb eséllyel magasabb értékű bombák landolásából profitálhatsz. Lehetőséged van további öt ingyenes pörgetés megnyerésére is.

A jack-in-the-box scatter szimbólumról se feledkezzünk meg, mely az ingyenes játék bónusz elindításához használatos.

Szóval, készen állsz a játékra?

Valami olyanra vágysz, ami egy kis színt hozna a szürke hétköznapokba? Akkor, íme, egy játék, pont Neked: A Joker Bombs egy színes játék, s ez a jelző nem csak a színskála felvonultatott elemeire vonatkozik, hiszen a design és a játékmenet tekintetében is sikerült a Hacksaw Gaming játékfejlesztőnek valami különlegeset letenni az asztalra.

Az izgalmas játékmenet biztosítására számos bónusszal kedveskedik a Joker Bombs nyerőgép, izgalmas hullámvasútozást kínálva. A potenciálisan tisztességes nyeremény biztosítására a közepes volatilitás és az átlagon felüli RTP arány siet a segítségedre.

Joker Bombs – GYIK

Hát persze, hogy van ingyenes pörgetés bónusz a Joker Bombs játékban! A bónusz elindításához két lehetőséged van: megvárod míg három ingyenes pörgetéses jack-in-the-box scatter szimbólum megjelenik vagy megvásárlod őket. A bónuszkör alatt gyűjtött további scatter szimbólumok a szokásos 10-en felül még 5 ingyenes játékot nyerhetsz.
Ez a videó nyerőgép közepes volatilitású, mely azt jelenti, hogy a kockázat és a jutalom jó keverékét biztosítja. Ennek célja, hogy a különböző játékosok igényeit kielégítse az ésszerű nyeremények kínálatával.
A Joker Bombs nyerőgép RTP-je 96,48%, mely jónak számít az átlagosnak mondható 96%-hoz képest.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.