Magic Piggy
8.0/10

Magic Piggy

A vidám Magic Piggy online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,34%.

A Magic Piggy 5 tárcsás, 5 soros és 19 nyerővonallal rendelkezik. Lehetőséged van plusz bónuszok vásárlására a játék során. Találkozhatunk wild szimbólummal, Bill Stack scatter szimbólumokkal de vannak itt varázslatos szimbólumok is, pl. a Magic Hat szimbólum.

*Hacksaw Gaming
Kezdőlap » Magic Piggy

A játékban egy varázslatos játékműsör versenyzőjeként találhatod magad, ahol minden a malacok világa körül forog.

PRO
  • Autoplay funkció
  • Ingyenes pörgetések
  • Bónusz vásárlási lehetőség
  • Quickspin funkció
KONTRA
  • Nincs progresszív jackpot

Magic Piggy online nyerőgép ismertető

Ha némi vidámságra vágyna lelked, s egy játékos, állatkás nyerőgépet szeretnél izzítani, akkor a Magic Piggy lehet a számodra megfelelő. A boldog malackák majd falatoznak, míg Te arany után kutakodsz.

A malacok nem csak a tárcsák főszereplői, hiszen a háttérben is vidáman trappoló malacokat láthatsz, egy olyan mesebeli világot, ahol a szikrázó fények között aranyérmék kupaca hívogat. Klasszikus játék-show hangulattal csábít magához a Magic Piggy játék.

A játék fejlesztője, a Hacksaw Gaming, egy olyan nyerőgépes játékot adott ki a kezéből, melyben a vidámság és a sokféle bónusz lehetősége biztosítja számodra a szórakozást és a kikapcsolódást.

Téma és design: aranyos malackák mindenütt

A játék elindításával egy varázslatos játékműsör versenyzőjeként találhatod magad, ahol minden a malacok világa körül forog. Nem is akármilyen malacok ezek! Malacperselyek, melyek, mintha életre keltek volna. Ők rágcsálják a gyümölcsöket, míg Te arany érméket gyűjtesz. Lehetőleg minél többet!

A Magic Piggy hátterében duruzsoló zene digitális érzetet kelt, de malacok horkantásaira is ráismerhetsz. Nyeremények esetén csengők és harangjátékok szólnak, de azt is hallhatod, hogyan koppannak a lehulló érméid.

A tárcsákon megjelenő szimbólumok között ott vannak az imádnivaló malacok, gyümölcsök (cseresznye, szilva, citrom), s a Magic Piggy játék mágikus vonalának megerősítésére találkozhatunk még gyémántokkal, melyek csillagokkal és bűvészkalapokkal együtt jelennek meg.

A Magic Piggy főszereplői, persze, a malacok, méghozzá az aranymalacok, akik Pazar rajzfilmstílusban kerültek megrajzolásra: hatalmas szemeik, golyószerű kerek testük és göndörödő farkincájukkal biztosan elvarázsolnak majd.

Jellemzők és funkciók: nagy nyeremények ígérete

A Hacksaw Gaming egy olyan játékáról beszélhetünk, mely 5 tárcsás, 5 soros és 19 nyerővonallal rendelkezik. Lehetőséged van plusz bónuszok vásárlására a játék során.

A Magic Piggy által kínált legnagyobb nyeremény a teljes tétednek a 7500-szorosa.

Az RTP-arány, azaz a return to player arány, átlag felettinek bizonyult, elérte a 96,34%-ot. A megtett tétek értéke 0,10 és 100 € / £ / $ között mozog, pörgetésenként. A Magic Piggy online nyerőgépes játék volatilitása magas, ez pedig sok játékost magához csalogat a nagy értékű nyeremény lehetőségével.

A Magic Piggy funkciói

A játék során találkozhatunk wild szimbólummal, de vannak itt Bill Stack scatter szimbólumok is, melyek a tétednek megfelelő pénznyereményt biztosítanak. Vannak itt varázslatos szimbólumok is, pl. a Magic Hat szimbólum. 

Aztán ne feledkezzünk meg a Multiplier Coin szimbólumokról sem, melyek szorzókat fednek fel, értékük 2, 3, 4, vagy 5-szörös lehet.

Az ingyenes pörgetés szimbólumokkal aktiválódik a Malac Bónusz, mely kezdetnek 10 ingyenes pörgetést jelent, majd malacpontok gyűjtése következik. A Malac pontmérő feltöltése esetén további ingyenes pörgetéseket kapsz. Az Epic Bónusz is több egyéb mellett ingyenes pörgetéseket eredményez.

Összefoglalás

Ezt a malac-gyümölcs tematikájú, Magic Piggy online nyerőgépet ajánlani tudjuk csak. Az RTP-je, volatilitása magas, ezzel izgalmas helyzeteket teremt majd játék közben.

A jó szórakozást az aranyos malackák, a vidám háttér és a számos, ügyesen összerakott bónusz ígérik.

Magic Piggy – GYIK

Igen, hiszen a Hacksaw Gaming partner online kaszinói ingyenes hozzáférést biztosítanak a játék demo módjához.
Igen, lehet valódi pénzt nyerni ezzel a játékkal, ám ehhez regisztrált felhasználóra van szükséged valamelyik online kaszinónál, hiszen csak így lesz esélyed a valódi pénzes tétek megtételére és az igazi nyeremények megütésére.
Igen, hiszen ez egy mobiloptimalizált játék, amivel bármilyen eszközről játszhatsz: mobil, táblagép, laptop, asztali számítógép használatával.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.