Money Train 2
9.0/10

Money Train 2

A western Money Train 2 online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,4%.

A Money Train 2, 5 x 4-es tárcsákkal, akár 40 nyerővonallal érkezik, legfontosabb funkcióit a Skull Wilds, a scatter ikonok hármas együttállása (Money Cart bónuszjáték), mely ingyenes köröket biztosít, szorzók megszerzésének esélyei képezik. A főszereplő maga a prémium szimbólum.

*Relax Gaming
Kezdőlap » Money Train 2

A Money Train 2 online nyerőgépes játék a vadnyugat pénzszállító vonatainak izgalmas életébe vezet be.

PRO
  • Vagány, vadnyugati téma
  • Magas, 50.000x tét max. nyeremény
  • Izgalmas funkciók
KONTRA
  • Fő bónusz funkció nehezen indítható be

Money Train 2 online nyerőgép ismertető

A Relax Gaming játékfejlesztő kitett magáért, s készített egy tökös, vadnyugati tematikát feldolgozó online nyerőgépes játékot, melynek hátterében ott a megszokott poros kis városka a fa építményeivel, a játék maga pedig a pénzszállító vonaton játszódik. Az összkép igencsak zord és mocskos, de épp ettől izgalmas.

Ha egy vagány küllemű, mozgalmas játékra vágytál, melyet magas volatilitás kísér, akkor olvasd el értékelésünk a Money Train 2-ről, hiszen ez az online nyerőgépes játék meghódít majd.

Téma és design: western vonatozás

A Relax Gaming western tematikájú műve egy 5 x 4-es tárcsákkal és akár 40 nyerővonallal rendelkező nyerőgépként írható le. A western világ úgy látszik kimeríthetetlen ötletalapot biztosít nem csak a filmes univerzumnak, de a játékfejlesztőknek is.

A Money Train 2 online nyerőgépes játék a vadnyugat pénzszállító vonatainak izgalmas életébe vezet be. Mindezt pazar grafikai elemekkel teszi meg.

A pénzszállító vonaton elhelyezkedő tárcsák szimbólumai között megtalálod a kártyaszimbólumokat (káró, kőr, treff és pikk), a mesterlövész vagy a Nekromanta szimbólumokat, stb. A Nekromanta a legmagasabban fizető szimbólum. A speciális szimbólumokból is jó sok van, a koponya alakú wild szimbólum pedig más szimbólumokat helyettesíthet.

Jellemzők és funkciók: nagy nyeremények ígérete

A Money Train 2 nyerőgép RTP-aránya valamelyest átlag feletti, 96,4%. Volatilitása magas. Ezt tekinthetjük pozitív vagy negatív tulajdonságnak is, de igazság szerint ez csak a Te játékstratégiádtól függ. Magad döntöd el, hogy melyek a fő szempontjaid egy nyerőgép kiválasztásánál. Bár a vagány képvilág miatt a Money Train 2 mindenképp megér legalább egy próbát.

A tét értéke körönként 0,1 és 20 £ között mozog, melyet a tárcsák alatt állíthatsz be. A legnagyobb nyereményt a tét 50.000-szerese jelenti.

Két bónusz szimbólum landolásával elindul az újrapörgetés funkció, mely szorzókat is hoz a konyhádra. A Money Cart Bonus funkció 3 (vagy több) bónusz szimbólum egy pörgetés során történő landolásával aktiválódik. A nyerési esélyek növelésére vannak a speciális karakter szimbólumok.

A legfontosabb funkcióit a Skull Wilds, a scatter ikonok hármas együttállása (Money Cart bónuszjáték), mely ingyenes köröket biztosít, szorzók megszerzésének esélyei képezik. A főszereplő maga a prémium szimbólum.

Ugyanakkor a játék során esélyed van további 1-2 tárcsa megnyitására, a nyerési esélyeid növelésére.

Találhatunk itt még Buy funkciót is, mellyel egyszerűen megvásárolhatod a belépődet a Money Collect Bónusz funkcióhoz.

Vélemény

Bár első ránézésre bonyolultnak tűnhet, de valójában a Money Train 2 nem az. Ugyanakkor remek designt mutat fel, vagány funkciókat és nagy nyereményeket. S az örökzöld tematikát is ide sorolnánk.

Money Train 2 – GYIK

Igen, a játéknak a demó változata elérhető, olyan online kaszinók oldalán keresd, melyek a Relax Gaming játékfejlesztővel partnerségben állnak. A nyerőgép pedig elérhető asztali számítógépről, telefonról vagy akár táblagépről is, igény szerint.
A return-to-player arány ebben a játékban 96,4%, mely valamivel átlag felett áll. Az igazán lenyűgöző ebben a játékban az a nyerési potenciál, lévén egy magas volatilitású nyerőgép.
A legnagyobb elérhető nyeremény ebben a videó nyerőgépben a tét 50.000-szerese, mely a Money Cart bónusszal érhető el.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.