Pearl Harbor
8.0/10

Pearl Harbor

A harcias Pearl Harbor online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,06%.

A tárcsákon 13 féle szimbólum jelenhet meg, melyek között vannak alacsonyabb kifizetésű szimbólumok (10, J, Q, K és A), a magasabb nyereményt a kék, zöld, sárga és narancssárga karakterek hozzák. A cluster-ekben megjelenő azonos szimbólum kombinációk nagy nyereményeket hoznak.

*NoLimit City
Kezdőlap » Pearl Harbor

A Pearl Harbor második világháborús hangulata magával ragadó, ez részben az audió-vizuális elemeknek köszönhető.

PRO
  • Magas maximális nyeremény
  • Elérhető demo mód
  • Átlag feletti RTP
  • Egyedi és érdekfeszítő téma
KONTRA
  • Magas tétek
  • Progresszív jackpot hiánya

Pearl Harbor online nyerőgép ismertető

A Nolimit City játékfejlesztő Pearl Harbor nevű online nyerőgépes játéka népszerű, de ez nem is csoda, hiszen prémium minőségű grafikát tesz le az asztalra. Megfigyelhetünk már-már hagyományosnak nevezhető elemeket is, ugyanakkor az eredetiség sem maradt ki az egyenletből. A játékélményhez hozzájárul a lehetséges magas nyeremények esélye is.

Téma és design: csatára fel!

A Pearl Harbor kaszinójáték második világháborús hangulata magával ragadó, ez részben az audió-vizuális elemeknek köszönhető, melyek izgalmat keltenek.

A tárcsákon 13 féle szimbólum jelenhet meg, melyek között vannak alacsonyabb kifizetésű szimbólumok (10, J, Q, K és A), a magasabb nyereményt a kék, zöld, sárga és narancssárga hátterű karakterek hozzák. Egymás mellett 5 vagy annál több egyforma szimbólum nyerő csoportot alkot, s a kombinációk értékét a nyereménytáblázatból tudhatod meg, mely függ a tét nagyságától. A cluster-ekben megjelenő azonos szimbólum kombinációk nagy nyereményeket hoznak.

A Pearl Harbor nyerőgép speciális szimbólumokkal is fel van szerelve, ezek között találhatjuk a Japán Zászló scatter-eket, a Nukleáris xBomba wild szimbólumot, a Target wild-ot, vagy a Szamurájkard xSplit szimbólumot.

Jellemzők és funkciók: nagy nyeremények ígérete

A Nolimit City nyerőgépei rengeteg bónusszal vannak ellátva. Ez a Pearl Harbor nyerőgépes játék esetében annak is köszönhető, hogy dinamikus tárcsákat használ, melyekből kezdetben 3 x 3 terület aktív, de akár 7 x 7-re is nőhet ez a játékfelület.

Az elérhető legnagyobb nyereményt a csatatér bevétele hozza, a teljes tétednek a 41.127-szerese.

A Pearl Harbor online nyerőgépes játék volatilitása magas, az RTP-arány, azaz a return to player arány, 96,06%-ot üt meg. A megtett tétek értéke 0.20 és 100 (€ / £ / $) között mozog, pörgetésenként.

A Pearl Harbor funkciói

A játék már csak az alapvető módjában is érdekes, de a wild szimbólum, vagy esetleges scatter szimbólumok megjelenésévél, netalán más speciális szimbólumok tárcsára kerülésével a funkciók aktiválódnak a képernyőn, s az egész játék szintet lép.

A további funkciók között találhatjuk az xBomba robbanásokat, a Target és kolosszális szimbólumokat, melyek új nyerőpozíciókat hozhatnak, hiszen a dinamikus xSize rácsot segítenek kibővíteni. Amennyiben további finomságokra vágysz, a nyerőgép kínál még ingyenes pörgetéseket, xSplit, szorzókat, és miegymást.

Miután a nyerő csoportosulásokkal a fizető szimbólumok kaszkádba kerülnek, újak pottyanhatnak a tárcsáidra. A funkciókról még néhány információt a következőkben találsz:

  • Az xBomba robbanásával az akítv területen max 10 darab, környező szimbólum robban fel. Amennyiben szélső pozícióban volt az xBomba a felrobbanáskor, akkor bővíti a tárcsáid vagy a sorok számát.
  • A Target-ek a játékfelületen landolva wild szimbólummá válnak, s kitágítják a területet.
  • A Kolosszális szimbólumok érkezése is a terület tágulásával jár, hiszen ezek 2 x 2 vagy 3 x 3-as szimbólumok.

Összefoglalás

A második világháború hangulatát, izgalmait hozza vissza a Nolimit City játékfejlesztő a Pearl Harbor online nyerőgéppel, melyben lehetőséged nyílik a csatatéri győzelemre, azaz a 41.127-szeres tét nyújtotta nyereményre.

Pearl Harbor – GYIK

Igen, de ehhez feltétlenül szükséged lesz egy kaszinó szolgáltatónál regisztrált felhasználóra, s így megnyílik az ajtó előtted a valódi pénznyeremények felé.
Igen, hiszen az online nyerőgép mobil eszközökre optimalizált, így bármilyen készülékről becsatlakozhatsz, s játszhatsz.
Ez egy licensszel rendelkező nyerőgép, mely véletlenszerű eredményeket generál. Ez azt jelenti, hogy a nyeréshez mindössze egy dologra lesz szükséged, a szerencsédre. Az elérhető nyereménytáblázattal megtudhatod, mennyit is nyerhetsz.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.