Road Rage
8.0/10

Road Rage

A forgalmi dugóban játszódó Road Rage online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,03%.

A Road Rage nyerőgép 5 tárcsával, 3 sorral és 259 nyerési lehetőséggel érkezik. Egyedi funkciókat kínál, melyek között meg kell említenünk az ingyenes pörgetések, a Rage Buff, Colliding Cars funkciókat. A különlegességek között találhatunk scatter, Wild és Mystery szimbólumokat.

*NoLimit City
Kezdőlap » Road Rage

A Road Rage online nyerőgépes játék a forgalmi dugókban dühöngő sofőrök történetét lovagolja meg, remek grafikával.

PRO
  • Számos funkció
  • A design megragadó, színes
  • Megvásárolható ingyenes pörgetések funkció
KONTRA
  • Maximális nyeremény valószínűsége 1 a 80 millióból

Road Rage online nyerőgép ismertető

A videó játékra emlékeztető designnal bíró Road Rage online nyerőgépes játék a NoLimit City játékfejlesztő agyszüleménye, mely nagyban hasonlít egy régimódi autóversenyzős játékra. Izgalmas az egész játékkörnyezet, melyhez nagyban hozzájárul a dinamikus zenei aláfestés és a pazar animációk.

A Road Rage bármilyen böngésző használatával játszható, sőt, a használt HTML5 technológiának köszönhetően mobiltelefonokkal (iOS/Android) vagy táblagépekkel is kompatibilis.

Téma és design: autók és indulatok torlódása

A nagyvárosi élet mindennapjaihoz hozzátartozik az agglomeráció is, ismerhetjük, hiszen a forgalomban való részvétel kikerülhetetlen aspektusa. Tudjuk jól, milyen érzés a sok, dudáló autó között várakozni, s milyen feszültségek pattanhatnak ki ilyenkor. A NoLimit City ügyesen használta ki ezt az élethelyzetet, s egy lendületes játékot tett le az asztalra.

A Road Rage online nyerőgépes játékban a tárcsák száma 5, míg a sorok száma 3 és 5 között mozog, így a nyerővonalak száma 99 és 259 között változik.

A Road Rageben megjelenő szimbólumok jóformán egytől egyig egyediek, a játékra szabottak. Találhatsz köztük alacsony értékű szimbólumokat: visszapillantó tükör, telefon, autós légfrissítő, gumiabroncs, kávé. A nagyobb értékű szimbólumok a sofőrök arcképeit ábrázolják, különböző színekben.

A speciális szimbólumok közé tartoznak a Wild Cars szimbólumok, scatter szimbólum, Mystery szimbólum (mely az ingyenes pörgetések alatt eshet be).

Jellemzők és funkciók: zöld a lámpa?

Volatilitása magas. Az RTP-arány 96,03% (de van olyan játékszolgáltató, akinek a kínálatában 94,16% vagy 92,17% a return-to-player arány, ezért mindig ellenőrizd a játék jellemzőit, mielőtt a pörgetésekkel tárcsák közé csapnál).

A valódi pénzes játékban a tétek értéke 0,2 – 100 $ / € / £ közötti érték lehet. A legnagyobb nyereményt a megtett tét 36.000-szerese jelenti, ehhez azonban le kell paktálnod Fortuna istennővel, hiszen extra nagy adag szerencsére lesz szükséged: miután az ingyenes pörgetésekhez eljutsz, az összes tárcsát le kell fedned Wild szimbólumokkal. Ez lehetővé teszi a Ghost Rider funkció kiváltását 36.000-szeres téttel.

A közlekedési lámpa scatter szimbólummal (3 darabbal) aktiválódik a Morning Rush Spins ingyenes pörgetések funkció. Ezzel szemben 4 ilyen szimbólum megjelenése a H1ghway Jam Spin aktiválódását, 5 scatter megjelenése pedig a City Mayh3m funkcióhoz vezet. A Road Rage nyerőgép funkciói közé tartozik még a Rage Buff, s a bónuszok vásárlásának lehetősége. Így izgalmasan és tartalmasan töltheted el szabadidődet a játék közben.

Vélemény

A Road Rage egy népszerű játék melyet a vagány tematikán kívül annak is köszönhet, hogy remek grafikai minőséget biztosít, s funkciói sem átlagosak.

Bár a maximális nyereményt nem vihetjük valami gyakran haza, a Road Rage nyerőgép további nyereményei is nagyok. A szórakoztató téma mellett a bőséges számú funkció is garantáltan hosszabb időre elszórakoztat.

Road Rage – GYIK

Igen, egyenesen 3 különböző bónuszkörre nyújt lehetőséget. Ezek mindegyikében Mystery szimbólumok vannak, melyek az autós wild szimbólumok szorzóit növelik, valamint hozzájárulnak a Rage Buff funkcióhoz.
A Road Rage által biztosított nyerési lehetőségek száma 99 és 259 között mozog.
A Road Rage online nyerőgép esetében akár a téted 36.000-szeresét is hazaviheted. A maximális nyeremény elérésének valószínűsége 1 a 80 millió pörgetésből.
A NoLimit City saját volatilitási indexe szerint is magas volatilitású játékról beszélhetünk. (8 / 10).

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.