Sakura Fortune 2
9.0/10

Sakura Fortune 2

A Sakura Fortune 2 online nyerőgépes játék RTP-aránya 96,03%.

A Sakura Fortune 2 öt tárcsával (3-4-4-4-3 szimbólum) kínál 576 nyerővonalat, de a legfontosabb funkciói mégis az ingyenes pörgetések, melyekhez scatter szimbólumok (kardok) szükségesek a megfelelő tárcsákon. A Wild szimbólum szinte bármelyik másik szimbólumot helyettesítheti.

*Quickspin
Kezdőlap » Sakura Fortune 2

A Sakura Fortune 2 nyerőgépes játék japán harcos tematikával rendelkezik, melyben egy harcosnőt kísérsz a küldetésén.

PRO
  • Elérhető demó üzemmód
  • Remek grafika
  • Mobiloptimalizált játék
KONTRA
  • Nehezen elérhető maximális nyeremény

Sakura Fortune 2 online nyerőgép ismertető

A Quickspin játékfejlesztő számos játékkal rukkolt már elő fennállása óta, a Sakure Fortune 2 egy korábbi játék folytatását képezve pedig simán illeszkedik a nagyszerű játékok közé.

Ennek a japán világot feldolgozó nyerőgépes játéknak a központi funkciója a Fortune Free Spins. A nagyobb nyeremények az ingyenes pörgetések során jönnek a zárolt Sakura wild tárcsák és a potenciális 3-szoros szorzó miatt.

Téma és design: A japán harcos hercegnő

A Sakure Fortune 2 online nyerőgépes játék űzése során egy japán harcos hercegnő kalandjaihoz társulhatsz egy páratlan kard keresésében. A tárcsák hátterében ott egy hagyományos templom, valamint feltűnnek a cseresznyefák virágos lombjai, mely nem meglepő, hiszen a Japánban gyakori Sakura női név jelentése cseresznyevirág.

A háttérben szóló zene is tradicionális hangulatot kelt, mely fokozódik, drámaivá válik az ingyenes pörgetések során.

A Quickspin nyerőgépén megjelenő szimbólumok között megkülönböztetünk 4 féle, más-más színű japán érmét. A nagyobb értékű szimbólumok a Koi és Jizo szobrok, valamint Yoshida, Tomoe és Sensei harcosok.

A Sakura wild csak a 2-4 tárcsákon jelenhet meg és a scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesíthet. A wildok beteríthetik az egyes tárcsákat és ezzel újrapörgetést nyersz, melyben a kiváltó wildok a helyükön rögzülnek. A kard a scatter szimbólum, mellyel ingyenes pörgetésekhez juthatsz.

Jellemzők és funkciók: RTP, volatilitás, pörgetések

A Sakure Fortune 2 online nyerőgépes játék tárcsáinak száma 5, s 576 nyerési lehetőséget biztosít. A nyerő kombinációkat 3 vagy több egyforma szimbólum felsorakozása jelenti, balról jobbra, a 3x4x4x4x3 tárcsákon. A tárcsák mellett keresd a Turbo mód gombját a gyorsabb pörgetésekért vagy az Autoplay funkciót.

A Sakure Fortune 2 nyerőgép RTP-aránya 96,03%. Volatilitása magas, a tét értéke pedig 0,20 és 100 £ / $ közötti értékeket érhet el, míg a harcos hercegnő követésével elérhető legnagyobb nyeremény a tét 19.664,8-szorosa.

Három bónusz funkcióval rendelkezik a Quickspin játékszolgáltatónak ez a nyerőgépe, elsőként ott az újrapörgetés funkció, melyet a Sakura wild aktivál. Aztán a következő az a 3 scatter szimbólum által aktívált Fortune Free Spins funkció, mely biztosítja az ingyenes pörgetéseket, így esélyed nyílik, amennyiben a wild szimbólumok beterítik a tárcsákat, hogy minden nyereményt 3-szorosra növeljen. A harmadik funkció a Buy Feature, mellyel megvásárolhatod magadnak a belépőt a Fortune Free Spins funkcióba.

Vélemény

A Sakure Fortune 2 nyerőgép megalkotásakor hűek maradtak a fejlesztők az eredeti játékhoz a funkciók és speciális szimbólumok tekintetében. A maximális nyeremény eléréséhez a Fortune Free Spins funkcióra lesz szükséged. A grafikája remek, kiváló szórakozást tud nyújtani az játék iránt érdeklődőknek.

Sakure Fortune 2 – GYIK

Ennek a nyerőgépnek a return-to-player aránya átlagos, 96,03%. Az igen magas volatilitás hatására az újrapörgetések és az ingyenes pörgetés funkció nagyobb nyereményeket hoznak.
Igen, a nyerőgép ingyenesen játszható demo változatban, mely elérhető online. A használt HTML5 technológiának köszönhetően pedig telefonról vagy táblagépről is élvezheted a játékot.
Igen, a Fortune Free Spins funkció akár 11 ingyenes pörgetéssel és 2 lezárt Sakura wild tárcsával indul. Ha egy 3. sticky Sakura wild tárcsa is megjelenik, akkor 3x-os szorzó kerül alkalmazásra. Extra ingyenes pörgetéseket is nyerhetsz.

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.