Temple Tumble 2
8.0/10

Temple Tumble 2

A kalandos Temple Tumble 2 online nyerőgépes játék RTP-aránya 94,8%.

A Temple Tumble 2 egy 6 tárcsás, 6 soros, akár 46.656 nyerési lehetőséggel rendelkező online nyerőgépes játék. Nyeremény eléréséhez 3 vagy több egyforma szimbólumra lesz szükséged, melyek a bal szélső tárcsától kezdve helyezkednek el egymás mellett, szomszédos tárcsákon.

*Relax Gaming
Kezdőlap » Temple Tumble 2

A Temple Tumble 2 nyerőgép hátterében egy ókori egyiptomi hangulatú templom áll, grafikája nagy felbontású.

PRO
  • Elérhető demo játék
  • Ingyenes pörgetések funkció
  • Progresszív jackpotok
  • Kalandos történet
KONTRA
  • Átlag alatti RTP

Temple Tumble 2 online nyerőgép ismertető

A Temple Tumble 2 Dream Drop nyerőgép igazi kalandok átélésével kecsegtet minden kíváncsi játékost. Ezen kaszinójáték olyan érzéseket kelthet benned, kedves Játékos, mintha egy Lara Croft vagy Indiana Jones történetbe csöppentél volna. A Temple Tumble 2 a Temple Tumble Megaways és a Cluster Tumble szereplőinek felvonultatásával kíván adrenalintól fűtött, új rejtélyt tárni eléd, a kincsesláda megtalálását.

A Relax Gaming játékszolgáltató dobta piacra ezt a 6 tárcsás, 6 soros, akár 46.656 nyerési lehetőséggel rendelkező online nyerőgépes játékot. A nyerési lehetőségek feltornázására a nyeremények kaszkádokat, felrobbanó kőtömböket hoznak.

Nyeremény eléréséhez a Temple Tumble 2 játékfelületén 3 vagy több egyforma szimbólumra lesz szükséged, melyek a bal szélső tárcsától kezdve helyezkednek el egymás mellett, szomszédos tárcsákon.

Téma és design: kaland, kincsek, kalandorok

A Temple Tumble 2 nyerőgép hátterében egy ókori egyiptomi hangulatú templom áll, grafikája nagy felbontású.

A tárcsákon felvonultatott szimbólumok között megtalálhatunk kártyaszimbólumokat (A, K, Q, J), valamint piros, kék, zöld drágaköveket. A különlegesebb, magasabb értékű szimbólumok koponyát és kobra kígyót jelenítenek meg. A kobra a legjobban fizető szimbólum.

A Temple Tumble 2 nyerőgép két mondhatni „kabala arca”, a női és a férfi kalandor képei képviselik a két wild szimbólumot. Ezek helyettesíthetnek bármely, korábban említett szimbólumot. Hagyományos scatter nincs a játékban, de e helyett találkozhatunk speciális kőtömbökkel.

Jellemzők és funkciók: progresszív jackpotok és egyebek

A Temple Tumble 2 videó nyerőgép tétjeinek megtételéhez keresd az erre szolgáló gombokat a tárcsák alatt. A tétek értéke 0,2-100 € között mozognak.

RTP-arány (return to player arány) átlag alatti értéknek számít, 94,8%, beleszámítva a 12%-ot is, melyet a jackpotok biztosítanak – az RTP-arány értékének magyarázatául a progresszív jackpot funkció szolgál.

A játék volatilitása valahol a közepes és a magas tartományban helyezkedik el. A legmagasabb lehetséges nyeremény a megtett tét 10.045,7-szerese, valamint ott vannak a nagy nyereményeket ígérő jackpotok is.

A funkciókat tekintve mindenképp ki kell térnünk az ingyenes pörgetések funkcióra, mely 3 üzemmóddal funkcionál. Mit nyújt ez a funkció? Hát lássuk csak: extra, ingyenes pörgetéseket, tartós wild-okat, átalakuló szimbólumokat és szorzókat.

Azokat a játékokat szereted, melyek jackpotokat is kínálnak? Jó helyre csengettél be, hiszen a Temple Tumble 2 öt progresszív jackpotot is kínál. A Mega Jackpot értéke pedig megütheti a 10 millió eurót is!

A játék színesebbé tételére a Relax Gaming fejlesztői felruházták Autoplay funkcióval (automatikus pörgetések), valamint Turbo móddal (gyorsabb pörgetések) is.

Vélemény

Egy izgalmas, élményekben gazdag videó nyerőgépes játékot ismerhettünk meg a Temple Tumble 2 képében, melynek maximális testhezállóságát biztosítja a játékfejlesztő Relax Gaming által használt HTML5 technológia. Ennek köszönhetően a nyerőgép zökkenőmentesen használható mobil, táblagép, laptop vagy asztali számítógép eszközök segítségével, függetlenül attól, hogy az operációs rendszer iOS, Windows, Android vagy épp Mac. Bár mobilról is jól használható a játék, a 6 x 6-os tárcsák ajánlatosabbá teszik a nagyobb képernyős készülék használatát, hogy a játék élménye ne szenvedjen csorbát.

Temple Tumble 2 – GYIK

Erre a válasz igen egyszerű. Az ajánlott kaszinók kínálatában keress rá a Temple Tumble 2 játékra, s mikor megvan, kattints a demo módban történő játékra. Ebben az esetben fiktív pénzzel addig játszhatsz, amíg csak akarsz.
Az izgalomra vágyó játékosok számára ajánlott a Temple Tumble 2 nyerőgépen a valódi pénzes játék, hiszen így juthatsz kézzel fogható nyereményhez. Mikor megtaláltad a kedvedre való online kaszinót, végezz el befizetést az egyenlegedre, majd keresd ki a játékot, s találd meg a szerencséd!
Az, hogy a Temple Tumble 2 a legjobb játék-e számodra vagy sem, az attól függ, milyen típusú játékos vagy. Amennyiben nagy nyeremények után áhítozol, valószínűleg magas volatilitású játékok valók számodra, míg ha gyakoribb nyereményekre vágysz, akkor az alacsony volatilitásúak valók neked. Próbáld ki, s megtudod!

Ajánlott kaszinók

 

Szerezz be 200% bónuszt, azaz 20.000 forint bónuszpénzt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz 100.000 Ft bónuszt és 100 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 450.000 Ft bónuszt és 320 ingyenes pörgetést! 

Szerezz be 100.000 Ft bónuszt! 

Szerezz be akár 400% bónuszt az üdvözlő csomag keretében! Részesülj akár 120.000 Ft bónuszpénzben az első befizetésed után a Lemon Casino üdvözlő bónusz csomag ajánlatának köszönhetően.